Skoči na vsebino
Ok moram priznat
Napisano

Se jih gledam vsak dan.Sam morm prvo svojo prodat,da si om loh drugo privosco.Se ves kok je z studenti pa dnarjem,ni ga ravno velik.Drgac bi js ze itak kupo,ko eno sm ze gledo.Ma sicer par stvari za popravit ampak js uzivam v tem da morm kej zrihtat. :bravo:

Ja vi ?tudenti :D

Ja raj?i kupi tako da ni treba ni? "rihtat" in si kupi kak?no drugo stvar za avto :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja pomoje bi bla kr konkretna razlika k je pa kr eno lepo ?talco dodatnih konjev u tem motorju pakiranih! :jupiii:

Ampak sej motor se da kokrtok ugotovt kak?n je, sicer tkt mene ne sabo uzet, da to ocenm, ampak k?n na? Marko z Vira, bi pa ?e znov k?no konkretno povedat na to temo! :danzoman:

Ja mislim da bi moral motor tudi mojster marko odpreti in pogledati par stvari trenutno zaupam mojemu in ko bo ?as ko nebo ve? olja pil potem pa gre v menjavo :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ma jebemti, ?e je motor usaj nekje u srednjem stanju, bi se ga kermu od vas spla?al uzet, pa pol jebe? kolektorje in ostalo ?aro, na kero se bo ?e ful zmetal! :danzoman::P

Ja sej to je to ko nikoli neve? v kak?nem stanju je motor.Pa ?e bi bil moj motor proti koncu ?ivljenja bi takoj vzel tako pa imam samo 130k km prevo?enih in ne mislim ga ?e menjat samo kaj ko me tako mika :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ok moram priznat
Napisano

Mmmmmmmmmm xedos-6.To je pa prava posast na cesti.

Zej sm se spomno tistih ljudi pa njihovih audijev,ko ti recejo:"ko bos v spegu vido 4 kroge za sabo,raje parkiri svojo mazgo".Sm se zmeri spomno xsedoske s kakim v6 motorjem,pa bi jim pokazo kdo nej kej parkira.

J*** ga moja ipak ma sam 90km,pa ne more usega prehitet(pa nism nc zalosten zarad tega, se useen sm biu v centru pozornosti na cesti z svojo mx3,pa je loh zram mene blo 100 krogov parkiranih). :danzoman:

Marko mx-3 ti tak ves ka mislim.

Sej mislim da bo en na forumu prodajal 323f zelo lepo ohranjeno pa se lahko zmenita.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

I??em kakega lastnika RX-8!
Napisano

No ja...ena izku?nja ve? zame danes :whatever:

Ostal v snegu sredi ceste...letne gume, 10cm snega in 15% klanec je ubita?na kombinacija...in potem, ko ugotovi?, da se ne premakne ne naprej ne nazaj niti za mm in ko pride? ?e do spoznanja, da si na obmo?ju brez signala za telefon in je treba 1,5km prete?t po snegu (seveda brez marele, ustrezne obutve in obleke), nakar se ?e (brez pretiravanja) pol ure valja? pod avtom v snegu in v temi i??e? kje za 100 mater se vle?ni klin v?raufa, vmes seveda pridejo ?e :policaj: , ki vr?ejo ven eno ali dve pametni (moram jih pa pohvalt da mi kazni zarad letnih gum niso prtisnli :rispekt: )...uf...kje naj nadaljujem...no ja...potem avto ?e na avtovleko ni ?el, ker je prenizek, medtem pa se je za mano zbralo ?e like maljon folka, ki ni moglo mim in nekateri so postajal ?e po?teno ?iv?ni...in avto ?e kr ni hotu na avtovleko, ker ga je blo treba podlagat in so ble deske mokre so spodrsavale k da so pla?ane za to itd. itd. in kot da niti to ni dovolj je ?e avtovleka nekaj hotla zakopat itd. :vesel:

No pomembno je to, da je avto zdaj v gara?i, nepo?kodovan, sicer pa potreben enega po?tenega pranja zunaj in znotraj :bravo:...lastnik pa potreben ene ?katle persena in teden dni po?itnic na Bahamih v dru?bi treh (90/60/90) dam :hohoho:

To ti je zaje**** situacija in je nobenemu ne ?elim.No samo da je z avtom in stabo vredu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.