Zadnji diski ( Textar ) so zdržali 60 000km od leta 2019.. in so primerni za menjavo pri naslednjem servisu.
Ista zgodba pri bivši moji, 3ki mislim.... 😊
1 Mesec nazaj menjane pr.ploščice pri 70kkm(100€ komplet) ,izrabljene do 3/4, za zadnje diske pa bo menjava, ko ne bodo več zadovoljivo zavirali. So pa enaki kot na sliki le leto starejši. Cena pa je 400€ na pooblaščenem servisu..... 🥴
Sem poskusil in je pri meni isto le, da tega sploh nisem opazil ker mi zvečer, ko se prižgejo luči zatemni zaslon in me sploh ne moti. Lahko da imaš zaslon na najsvetleje in se ti zato zdi presvetlo.... 😉
Kakšne so kaj vaše izkušnje z GRAWE zavarovalnico? Do zdaj sem bil pri Triglavu, za katerega pravijo, da najmanj komplicirajo, ko do česa pride. Svojo M3 bom moral zavarovati in je GRAWE letos 70€ cenejši (839€), Triglav 910€.
Ostani pri Triglavu in jim povej ceno od Grawe pa ti bodo dali popust. 😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Ista zgodba pri bivši moji, 3ki mislim.... 😊
1 Mesec nazaj menjane pr.ploščice pri 70kkm(100€ komplet) ,izrabljene do 3/4, za zadnje diske pa bo menjava, ko ne bodo več zadovoljivo zavirali. So pa enaki kot na sliki le leto starejši. Cena pa je 400€ na pooblaščenem servisu..... 🥴
Popravljeno od BiniPovezava za deljenje
Deli na druge strani