YavarYe, Brezy, hvala za ponudbe Sam sem se prakti?no ?e odlo?il za tisto ?rno od Itoja d.o.o. (sicer ni polna oprema, sam je pa res ohranjena).
Sem pa razmi?lju, da bi ?ou to pogledat, samo mi nekak ni, da bi kupoval od fizi?en osebe (beri: videno- kupljeno). Je pa, ?e so vse bistvene zadeve OK, primerna cena za tako opremo.
?al mi je edino, da mi je tale iz Nove Gorice malo dale?, da bi ?el pogledat, v kak?nem stanju je, ker je sicer podobna (ampak dvomim, da je tolk dobra):
Lepo si ti tole obdelal... pri feltnah popravljajo marsikaj, vklju?no s popravilom odlomljenih oziroma manjkajo?ih delov tako, da nikar prehitro obupat
Aha, pol se naj bi to dal popravt? Zanimiv A mogo?e ve? kje je kak mojster ki se s tem ukvarja?
I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jst sm klicu 1 tedn nazaj tega tipa,ku uva?a iz ?vice.rabu sm predn odbija? za mx-3,pa j reku de odbija? ko?ta 300 eurou .(pa ?e u ?vico sm ga klicu ,dobr de sma sam pou minute govorila )
drga? pa 300 evr?ku ?e ne dam za predn odbija?,za tak dnar ?e body kit dobi?
predn desn blatnik mam jst ,sam morm pogledat ?e j ceu(mislm da je)
Tok ?e nov pride, mislim da 20 ? dra?i!
Ja ko je prijatelj klical se je isto oglasila ?ena. Samo ker smo ga klicali v soboto popoldne je rekla samo, da ima za ta teden dovolj in naj ga pokli?e v ponedeljek.
Druga?e je pa use zrihtu tko k je treba?
Sicer tega tipa ne poznam ampak ?isto mo?no, da je to ta tip ker sem tudi jaz ?e sli?al za nekoga, ki uva?a dele iz tam. Pokli? pa bo? videl, pomoje se spla?a izgubiti nima? kaj.
Mah lega, ni blo treba ro?ne sploh!
Sre?a je sam ta da sm namest unga na uni stran ceste izbral ?karpo ...
Klicu sm in se mi je ena baba uglasla, da naj bi ta dec hodu 1x na teden gor in po naro?ilu dobavlju dele, baje da pokli?e preden vzame in ti pove kak?ni naj bi ti deli bili ... kok je pa kle "verodostojnosti" pa ne ve noben. pa ?e to, v avtohi?i kjer naj bi naro?ili dele, jih naj bi naro?ili ?e v ponedeljek, dec pa naj bi ?ele naslednjo soboto vedu al bo lahko dele zrihtu al ne ...
Jah ... Dons se je zgodil, odneslo me je s ceste. Mal sva vijugala pol pa s sprednjo desno gumo (bolj felgno bom reku) udarla ob robnik, ?karpa pa je bla glih tok bliz da sva s nosom udarla ...
Zdej bi vas pa prosu, ?e ma kdo kej rabljenih delov ...
-Prednja desna lu?
-Prednji odbija?
-Nosilec odbija?a
-Prednji desni blatnik
-Desna meglenka
To naj bi zaenkrat blo to. Huj?e ?kode kot zgleda ni, avta po mnenju kleparja ni nikjer "cvikl", Airbag-i so celi ... Za milimetr mater bo?jo!
Pa ?e nekaj; morda kdo pozna tegala tipa? Davor Borko. Baje iz ?vice uva?a rabljene dele iz odpadov ...
Spuca ?e super samo bo? mel vla?ne zice vsaj 1 dan, tak da odsvetujem. Mi uporabljamo za ?i??enje kav?a, sede?ne itd.
Druga?e je super ja, samo pazi da bo? to po?ela ob vremenu, ki ti bo notranjost posu?il v enem dnevu (se pravi ?im hitreje), ?e ne ti bo notranjost smrdela kot ?olska goba!
Pa pazi da ima? ?isto vodo
Druga?e bi lahko pa ?e kdo kej priporo?il oziroma odsvetoval. (armoralov zeleni/modri avto?ampon suxs!!! ) Vsi plasti?ni deli avtomobila so mi obledeli tko, da sm ga mogu spolirat! Druga?e uporabljam petrolov avto?ampon!
Kot sem napisal je bil cel tank samo avtoceste (povpre?no 130-140 km/uro) ,
ni? mesta (se vozim z kolesom v slu?bo) in res je,da je mnogo pripomogla k tej ?tevilki tudi
moja draga,ki je naredila ve?ino teh kilometrov z lahko nogo.
Boss,vesel sem,da sem lahko v tvojem klubu- ander six/100.Res se da,ampak verjetno meni samemu ne bi to uspelo.Je pa res,da je najbr? pripomogel k temu rezultatu ta novi diesel power od omw-ja.
Ja,tudi drugi se ?udijo,kako malo pije 6-ka.Kolega,ki ima Toyoto avensis ne pride nikoli pod 8 l/100.
Edino kak?en,ki ima staro varianto audija se nam pribli?a.
Mazda 6 dizel da pije malo? Laguna Grandtour 1.9 dci pije 5.2l relacija Trbovlje - Ljubljana (BTC)
Ne bom pa raje povedal kolk spije olja zraven ... mimgrede avto je 2001 letnik in ima 88.000 prevo?enih km ...
Fantje, ?e koga preve? moti to?a na avtomobilu, naj pove, ukvarjam se kak?ne 4 let z popravilo to?e brez li?enja, tko de sam povejte, za mazda?e mam extra popust. ?e koga kej zanima, pustite sporo?ilo pa se bomo ?e zmenil.
LP
No, sej upam da te ne bom rabu, ?e pa ?e ... FENKJU
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Verjetno ste ?e opazil, da na nekaterih odsekih, predvsem na tistih ki so bli zelo spolzki, nana?ajo nek ?uder, in pol k se zvoz je cesta fenomenalna.
?e kdo kej ve? ve nej prosm pove za kaj se tuki gre.
Druga?e pa pohvala cestarjem ...
... ?e bi na "tistmu" ovinku to nardil pred 14 dnem bi bla moja mazda mogo?e ?e cela ...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani