Navigacija NIKOLI (res NIKOLI) ne bo tako dobra, da bi se lahko 100% zanasal nanjo... ker je prevec dejavnikov, ki vplivajo na to, kako tocni so materiali...Treba je se vedno vklopiti tudi mozgane in slediti signalizaciji ob cesti. Ta je tudi najbolj merodajna pri kakrsnihkoli tezavah, ki natanejo zaradi slepega zaupanja v kartografijo navigacije ... Navigacija je samo pripomocek. Ce se splaca placati za nadgradnjo? Hja... ali se splaca kupovati nov avto, ce stari se deluje? Ali se splaca avto oprati, ko bo pa itak cez par dni spet usran... Ali se splaca iz na kavo, ko pa jo itak slej ko prej spet spravimo ven tako ali drugace ...
točno to, ker pol dobim kazen z Italije, ker sm vozu po pasu za določena kategorizirana vozila, ker zaupaš navigaciji 🤦♂️
Eno kratko vprašanje. Po menjavi izpuha z športnim izpuhom znamke Fox vozilo ne spremeni barve glasu po domače full je tih. Z originalnem prerjavenem izpuhom je imel saj zvok zdaj še tega ni, Po pregledu ostalih forumih in pogledih na yt je moje vozilo daleeeeč od ostalih po zvoku. Kaj bi bil lahko razlog da vozilo ne spremeni zvoka kot da je zadušen nekje ali kako bi se lahko izrazil je kdo mogoče že imel podoben problem ?
pri dizlu neboš opazu neke drastične spremembe, mogoče mal, če bi mel straight pipe
Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir.
Js sm si bolj kot ne iz fore narocu tele, pa morm za1x rect 👍 napram Boschu, ki so res ze novi cvilil, pa ni blo vazno mokra al pa suha sipa.
€ 12,97 47%OFF | Car Wiper Blade for Mazda 3 6 CX-3 CX-5 CX-7 Car Accessories for Mazda3 Mazda6 Axela Atenza Front Windscreen Windshield Wipers https://a.aliexpress.com/_mOZSNn2
Zamenjal brisalce z novimi original. Prvič, zadnjič in nikoli več - originalne mislim. Najprej sem mislil, da so mi dali ene no name kitajce. Namreč plastika je neka cenena, vsaj pol lažja od prvo vgrajenih in tudi izgleda tako. Dvomim, da je sploh razlika od tistih, ki se na Aliju prodajajo za 3x manj denarja. Upam, da je vsaj gumica kvalitetna in bo za nekaj časa mir.
Js sm pa pred zimo nabavu Boscheve v Sparu pa tut mislim da zadnjic, to pa tolk skripa da je za popizdit ze od novih.
Zdej mam narocene iz aliexpressa kao original pa da vidmo kaj bo 🙂
Je morebiti kdo vgradil kitajski modul za AA/Carplay? Pri aliexpress so sama pozitivna mnenja. Sem pa po nekaterih forumih zasledil, da so čez čas imeli probleme z nedelovanjem ipd.
naročil točno tole in dela vrhunsko. Tut če piše "Made in China" je tole čist OEM zadeva, ker tut če kupiš na pooblaščencu piše made in China
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Sam so pa barabe, sm sou pol na google maps gledat, in mas za tablo ze takoj kamero 🤦♂️
Js pa to tablo res cist spregledu
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani