Skoči na vsebino

rukanje in trdo podvozje tudi mazdi ni tuje...

Ne vem pa od kod vam zdej neko selekciranje avtomobilov glede na velikost? Pa? se zanimam za te tri avtomobile (?etretega imam sam) in me je zanimalo va?e mnenje o njih... Prostornina avtomobila je zame trenutno sekundarnega pomena, ker sva s punco sama, otrok vsaj ?e par let ni v planu, za kak ve?ji transport pa je ?e par avtomobilov pri hi?i, prikoljica itd.... konec koncev sem v avtomobilu 95% sam...

V enem letu sem z mazdo naredil celih 13k km :aaaaa: in tudi zarad tega te?im k menjavi... ?koda dizla?a za tak?no jajcanje... ?e pa je treba enkrat, dvakrat na mesec v tujino bo pa tudi bencinar to zmogel.... ?e ne dve leti nazaj, sem jih letno delal 50k km, ampak tega za enkrat ne bo ve?...

Zakaj 200 konjev namest 100? ker je u?itek vedet, da ima? pod ritjo konkreten stroj, ki da nekaj od sebe ko je treba... pri tak?nih kilometrih ki jih delam, pa mi tistih par litrov ve? tudi ne bo ravno delalo luknje v denarnici..

Zakaj rabljen in ne nov avto, pa lahko samo na tem forumu najdemo kak?nih 100 strani debat, ki ne vodijo nikamor... tak da o tem ne bi spet za?enjali.

ce ga mas za uzitek potem kupi 330i in uzivaj vsak kilometer.. :D ali pa se boljse 335i coupe... :vesel:

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnji tank, mazda 6 143PS DPF:

02.07.2012 48,41 61,34 149.186 870 5,56l

Vmes ?e relacija proti Krku, tja doli po AC 120kmh, nazaj 140-150kmh (?ena mela popadke) :-)

ko je moja imela popadke sm po hitri cesti vozu 230km/h, trzica do kranj sm pa bil v slabih 5 min...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Mazda6 Sport CD140 LUXURY
Napisano

Yep ampak ponavadi ta manualna regeneracija nikomur ne uspe....poleg tega je lu?ka lahko znak za sonde in vsak del v sistemu, ne samo zabasanost

meni se je enkrat prizgala dpf lucka in sm sel na avtocesto ene 15 min sm vozu ene 150 pa se je ugasnila. tko da mi je uspelo.

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 nakup
Napisano

Ah lej no... seveda bo? na?el kje na podvozju kako sled rje tako, da v vsakem primeru si zmagal. Ampak na vitalnih delih karoserije pa je verjetno kar nekaj sicer pa naj lastniki sami povejo.

Pri meni rje ni oziroma je ?e nisem na?el.

js tudi nimam rje po karoseriji,edinno na podvozju tak ko so une ?alcke od amortizerjev..to je to,..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy 2:
Napisano

hmmm...kako je torej z iphonom in mazdo 6?? bo delala diagnostika pa napake ipd? ?e je odg ja, sem takoj zraven:)

odgovor je : NE, ne dela..imam ga v avtu in se prah nabira, ce bi hotu da ti dela z iphonom potem OBD2 Wi-Fi..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

tud jaz ne... hmmm, a morebiti kilometri niso pravi.... ah neeeeee, kje pa, prodajalci pri nas pa ?e niso taki :whatever:

sj je bil slovenski avto, prvi lastnik..vse je imel..sam razturan je bil..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa oprema je GTA in ne GT mi pa ni jasno zakaj ne popravijo odbija?e in ogledalo predno gre avto v prodajo - dal bi 400? pa bi lahko avto zgledal tipitopi.

ja nevem ane..uglaven avta ne bi kupil tudi ce bi mi dali 2 jurja zravn..

ce je bil tak zunaj , potem pa ves da clovek sploh ni skrbel za avto, pa je dal ze nov akumulator notri.. js ga po 4 letih nisem se zamenjal...

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Group buy:
Napisano

OBD2 prek iphona in Bluetootha ne bo delalo , ker jabuk ima zakljenen bluetooth za take stvari.. dela edino ce je OBD2 prek Wi-Fi..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kera zavarovalnica je po va?e najbolj?a?
Napisano

?ez 4 tedne imam spet zavarovanje ?rnozmajke, pa zdele v kratkem pri?akujem ponudbo AS. Mi pa sodelavka na vsak na?in priporo?a Grawe, meni je zadeva totalno nepoznana. :ne vem: Vem samo da v Italijan??ini "grave" ne pomeni ni? kej dobrega, prav tako Grave digger ni ravno simpati?na oseba, hehe. :ph34r::aaaaa:

js mam tudi enega agenta ki dela z vsem zavarovalnicam..lahko ti dam kontakt ?e rabis...ti bo vse povedal kaj in kako?

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

ko je meni to delalo, pa nisem imel navora je bla kriva lambda sonda..tko da, mogoce je to...

nazadnje mi je samo gorela lucka za DPF in sm na avtocesi mal prtisnu in je ugasnila..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

katero olje
Napisano

Zdravo! Sem novi lastnik mazde6 letnik 2007 2.0 cd 105(143)

Na vas se obra?am z vpra?anjem katero olje predlagate za ma?ino(bli?a se redni servis), ker kot sem seznanjen naj ne bi bilo vsako olje optimalno za ma?ino z DPF filtrom!

Torej zanimajo me znamke olj ki jih uporabljate in priporo?ate!

Za pomo? in odgovore se vam zahvaljujem

drugac je na to temo ze milijon odgovorov, mal pobrskaj po forumu, pa ne postavit eno uprasanje 2 krat..

drugac pa mislim da je olje 5W30 Mazda DEXELIA..dobis na internetu po 9 oz. 10 ojrov.. na servisu mislim da je 27,9 ojra..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

preobleka za avto
Napisano

kaj govoris no, ziher si lacen, dej pojej kaj...crna je zakon

no lacen sm vec ali manj skoz, ampak resno razmisljam da bi dal bele folije za ene 2,3 let potem pa nazaj na crno..

www.trziskisladoled.si

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.