@Slivka, bistven je podatek koliko velik je bil 'vzorec', ki je podal ta podatek o porabi in kakšen pri tem režim vožnje; hitrost, relacija, morebitni zastoji, itd.
Moj Naftar, kjer Budala Mota Wolan, ima zdaj po 1400km še vedno 4,6 nafte na 100km, s tem ga pretežno DeSUS-iram, občasno ga pa poženem do konca, npr. 230 kmh po števcu, včeraj. (Kje? Nemčija. Ja, malo Morgen, hehe).
Bini mora tudi povedati, če kdaj požene, ker z DeSUS-iranjem po cesti sem tudi ostarelega Z4 3.0 vozil dobrih 7 na 100km, ampak podatek ne pove nič drugega kot da je šlo za romantiko v dvoje in brez hitenja med izletom. :))
Za dizlaša so to slabe cifre, da dam za avto toliko več kot za bencinca in imam potem nulo ko tankam....
Rajše potem kupim kaj drugega kar pije 4.5lit/100👍
Ko navajaš porabo 4 in pol na 100km, TOČNO TO je razlog, da sem kupil trenutnega ultra varčnega dizla; efficence dynamic. Ter seveda, da se preizkusim še v vožnji dizel vozil, predno izginejo.
Danes sem peljal 6-ko na menjavo diskov in bakrenih podložk. In je moj mehanik občudoval cx30 s katero sem pospremil sina, da sem ga peljal domov. Prosil me je za en giro z njo. Bil je totalno navdušen, pa vozi od vedno bmw-je. Pravi, da tako dobrega ročnega menjalnika ni še videl v vsej svoji dolgi dobi mehanika. Niti na, svojih bmw-jih. 😊
To samo potrjuje moj pravilen nakup z ročnim menjalnikom. 🤗
Je komentiral in rekel, da tole je absolutno PREMIUM avto?
Se pravi (če prav razumem), povzetek; tudi če nekdo istočasno kupi identične nove pnevmatike kot Alex, bodo navidezno sicer identične, ampak VSEENO Alexove boljše?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
@Slivka, bistven je podatek koliko velik je bil 'vzorec', ki je podal ta podatek o porabi in kakšen pri tem režim vožnje; hitrost, relacija, morebitni zastoji, itd.
Moj Naftar, kjer Budala Mota Wolan, ima zdaj po 1400km še vedno 4,6 nafte na 100km, s tem ga pretežno DeSUS-iram, občasno ga pa poženem do konca, npr. 230 kmh po števcu, včeraj. (Kje? Nemčija. Ja, malo Morgen, hehe).
Bini mora tudi povedati, če kdaj požene, ker z DeSUS-iranjem po cesti sem tudi ostarelega Z4 3.0 vozil dobrih 7 na 100km, ampak podatek ne pove nič drugega kot da je šlo za romantiko v dvoje in brez hitenja med izletom. :))
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani