Skoči na vsebino
Mazda6 diesel - nadgradnja webasta
Napisano

Seveda se da!

A je ta Mazda servis slu?ajno v MB-ju?? Ne tja avta vozit - te ga lahko direkt na Dinos pelje? - hahahaha :hohoho:

Malo ?e drugje povpra?aj - ali pa najbolj?e Wildcat-ico pa ti bo iz prve roke povedala, da gre in koliko stane in kdaj lahko pride? v Velenje! :jupiii:

:cheers:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

KAAlman....kupi? mojo 3ko....jest pa glede na priljubljenost traktorjev v zadnjem ?asu kupim tudi enega..... :vesel:

LP daVid

Bravo David!!! :jupiii:

Samo bo? moral 6-ko vzet - 3-ka diesel je bol lene narave... :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda MX-3 1.8 V6
Napisano

aja... 99% bo naslednje vozilo spet MAZDA

Mi je odleglo - skoraj :bravo: .... ejj, panika-kaj pa tisti 1%, kaj pa ?e prevlada-neeeee Mazda bo - najbolj?e, da vzame? traktor - hahahaha :bravo::hohoho:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

To je za laser govoru-.--.......Pa to temo sem mel ?e enkrat odprto....za ta sprejk..pa so vsi trdili da to ne deluje....hm.. :ne vem:

LP daVid

Ehhh, sedaj si ga pihnil - laser te ne slika - te lahko meri kjerkoli na avtu (bo? celega posprejal??? :D ) - to deluje (teoreti?no) na klasi?ni radar, ki te slikca... :vesel:

:bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

odsevna folija
Napisano

tega okvirja ne rabi?, dobi se poseben prozorni spray in samo pobarva? tablico in se sploh ni? ne vidi.Ko pa te ho?e radar slikati pa se svetloba razpr?i po tablici in se na sliki ne vidijo ?tevilke.

Hmm, kaj pa laser??? :ne vem:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z Mazdo Xedos9
Napisano

bom posnel ko bom imel ve? ?asa da grem na posebno cesto. :D:D:D

Zakaj potrebuje? posebno cesto ??? :ne vem:

Jaz sem snemal kar na avocesti MB-Sl.Bistrica - pri belem dnevu... :jupiii::vesel::bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Izku?nje z Mazdo Xedos9
Napisano

Pozna kdo kak avto ki gre ko sneta sekira pa da ima majhno porabo ? :blink:

:whatever::whatever: kaj to pomeni za tebe - ko sneta sekira?? :ne vem: :ne vem:

A si ?e vozil kak?nega novej?ega common rail diesela z 2.0 ali ve? motorjem? :bravo:

Tukaj si poglej dva posnetka, pa povej, ?e to ni dovolj za porabo 7l/100km? :jupiii:

http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=923&st=30

post-9-1121231353.jpg

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti Honda - Mazda
Napisano

ne vem, poglej ?e je enak princip, pa izmeri ,mogo?e bi ?lo, saj avta sta zelo podobna.Ali pa poglej v kakem katalogu za ?p. vzmeti ?e sta za hondo ali mazdo isti.

Ahaaa, sem mislil, ?e kdo to zanesljivo ve ... bom pa vseeno malo po netu pobrskal - ko bo ?as! :whatever::bravo:
Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vzmeti Honda - Mazda
Napisano

A se komu sanja, ?e bi pasale (brez nekih groznih predelav) komplet ?portne vzmeti in amortizerji iz Honde Accord v Mazdo 6 ????? :ne vem:

Glupo vpra?anje ???? sramezljiv Mogo?e !!!! :ne vem: Pa vseeno bi rad vedel, ?e to gre al ne ?zmeden?:bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

obledela barva
Napisano

komar, zgleda da so te s kak?nim novim sredstvom-autan...

Ehh, Autan je star - ve? ne prime... :danzoman:

Pa jaz sem tak po naravi - brez aditivov... :bravo:

Papa, Tomi
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.