Skoči na vsebino
stacionarni radarji
Napisano

lepo js pa dodajam ?e tole!!!(za tiste ki ?e niste videli!!!!)

post-363-1181982166_thumb.jpg

Piz*a, pa to se je men zgodil ta vikend v Novigradu. Policaj me ustavi poka?e radar gor pi?e 71. Pravi kazen je 500 kun, pa da mi jo zni?a na 300. Pla?am in grem.

Vosu neumen <_<

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Mah k***c, jaz s temi gumami ne morem spraviti porabo pod 6,5l/100km na tank.

Kere gume?

Drga? pa jz mojga ne morem ve? spravt pod 10 sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnja meritev:

255km z 23,7L = 9,3L :ouje:

Pa s tem, da ga ?e vedno zelooooooo rad prtiskam :danzoman:

V homologacijskem listu pi?e me?ana poraba 8,1L - ta bo pa mal te?ka, bom vidu ko se umirim :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup mx-3
Napisano

323F spremeni podpis :D

pa predno kaker?en koli primerjalni test morava filter po?timat!

Za podpis mi ni ?ist jasn :whatever: A za filter moram dat meglenke ven :ne vem: Pa start button z remote tud :rispekt:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

... tko da ostaja upanje da bo pod 7 al pa so mogo?e ambicije ?e celo kej "ni?je" ....

?e bo? gume prav obrnil ne more ?kodit...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moja je bila pa kar konkretni 11l treba je za?et mal ?parat (KAO)

Ups kolk bo pa moja :ne vem: ne dosti manj sramezljiv

Ma ko je*e porabo, va?n da rohni :ph34r:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

...me zanima kok mi bo zdele 323F 1.6 popila, ciljam pod 7 litrov, pa da vidmo realnost! :D

Ta bo pa te?ka. Cca 7,5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bencin/Dizel
Napisano

Pol pa podra?ijo plin - in si spet tam, da da? 2k eurov, ima?a pa isto kot prej. Kot z nafto! :danzoman:

Ne smejo - europska direktiva - razmerje benz/LPG je min 2 proti 1. Glede ekologije se pa ve, da je plin dale? pred dizli in benzi. Pa tist, ki dela veliko km je plin najcenej?a varijanta! Edini problem je prevelik izpad prora?una, zato vlade to ne ogla?ujejo (pa manj?i dobi?ek naftnih dru?b, ki imajo zelo vpliven lobi). Ampak ?asi se spreminjajo in ekologija je vedno bolj pomembna, tko da plin je vedno bolj IN. Danes veliko avto proizvajalcev ?e nudi nov avto z originalno plinsko instalacijo - pa ve?ina tega sploh ne ve. Je pa res, da je pri nas plinska vgradna predraga! Tujina :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

No in ko jih kon?no ima? pa lahko re?e?, ko jebe Merkla, ne dam 300k? zanj in sre?no ?ivi? do konca svojih dni v lepi hi?ici z manj?im bazen?kom in lepim razgledom ter razmi?lja?, kako fajn bi bilo da ima hi?ca 600 konj?kov pa potegne od 0-100 v manj kot ?tirih sekundah :hohoho:

Pa od Cruiser-ja bi kon?no kupu Rex-ija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No kolk ma zdej kdo ?esa, sicer pa ?e si jo 200 na?ponov, to ti ?e Sajmon neb biv konkuren?n! :ne vem: :danzoman::P

Itak da ni :rispekt:

kaj zdej si ?e odprl pokrov :P

Nimam orodja. Sem pa ziher za 8V. A si ti tvojo odpru :ne vem: ?e je tvoja je tud moja :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MX-3 ?la ma?ina po gobe(V6)
Napisano

Divja kukr za koga. Jaz ti samo povem, da ?e bi imel ta motor bolj dolg menjalnik, bi bil 2X bolj uporaben kot 16 ventilar, ker vle?e dejansko skoz, ni treba imet cc400-4500 rpm, pa da? gas in gre, brez prestavljanja.

Kar se pa optimalne prostornine ti?e pa meni kot laiku razlo? kaj si sploh hotu povedat v drugi polovici stavka.

No jaz tud nisem expert za ma?ine, ampak tud mislim, da 300ccm na valj za osebni/?portni voz ni najbolj optimalno. ?e bi to dr?alo, bi Mazda imela ?e zdaj tak motor, pa tud drugi proizvajalci (honda, mitsubishi, subaru, nissan,...). Preve? vrte?ih se delov za tako majhno mo? - prevelike izgube - zato tudi neracionalna poraba proti 4L motorju. Glas je pa neprimerljiv!

Pa ?e to optimalno razmerje za F1 ne gre primerjati z optimalnim za osebne/?portne ma?ine, ker je namen dosti druga?en.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dej prosim vzemi pokrov ventilov dol in pre?tej tvoje ventile!

Ker ne verjamem da jih ima? samo 8 :D

post-9-1174715466.jpg

Ja 8ventiler je! A vidi?, da na pokrovu na prilepljeni sliki pi?e 16 valve. Na mojemu pa ni?!

P.S:A se ne more? sprijaznit, da je tvoja tud 8V <_<

Pr meni se to zdej spreminja na 1.. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.