Skoči na vsebino
Kazenske to?ke
Napisano
:bravo: trenutno 0 pik,blo jih je ze nekaj malega,o cifrah pa je ze blo v eni temi,predvsem hitrost me jebe,enajst let izpit,pa cirka 600.000sit kazni :danzoman:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano
:D tako ja kar predlagajte datume pa mo vidli,verjetno bi blo za prespat v kampu term za kake tri stiri pa bi se pri meni naso plac ce majo spalke mam eno sobo fraj pa lahko na tleh ajajo,hrano pa pijaco bi pa ze jaz nabovo se s pomocjo katerega :bravo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

En predlog prostora za piknik
Napisano
:bravo: evo tu vam dam slikico lepiga placa za piknik ki bo verjetno v kaki prihodnosti,to je pod mojo hiso,mam samo par stopnic pa sem tam,imate dva tenis igrisca,odbojko ter nogomet ograjen sistem na odboj kao dvoranski,vsaj tenis sem videl da vas kar zanima,predvsem david je strokovnjak :P no cena pa je 15.000sit za plac,pa ce bi tudi kaki dezek bil smo lahko pod streho,najt pa tudi ni tezko,ce vete kje so terme ptuj to je zelo blizu

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ej najprej hvala ker si si vzel ?as za ogled,zdej mi pa povej se spla?a nabavit ta avto al ne,kaj prav??Pa ?e je vse ok razen haube.Kaj motor je kaj masten?Haubo bi pa ?e ?trihnu

To bi se ga mogo sam pogledat ce ti je vredu al ne motor ja pa malo masten tu pri vertajlerju tak kot pri vseh teh mazdah tudi pri moji samo o-ring gumico menjas pa je,saj ce nebi blo snega bi se ga dalo bojse pogledat pa se pelat,je bil pod snegom zametan smo ga se pucali <_<

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Sem pogledal mazdo ni tak slaba,linije stimajo,notranjost je ful ohranjena samo havba je malo bolj boga ma ful rjavih pik <_< dve kar vejki krasti,motor pa tud laufa ko urca.

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

Ne to je ena iste barve kot tvoja(zelena in ne srebrna)srebrna je pa iz ho? in se tud prodaja,ki jo ni na netu.Ima jo ena ?enska,ki je 2 lastnica,ma 130 000km,letnik 97,?ibedah,dobro ohranjena.Dej ?e bo? slu?ajno kej zvedel mi sporo?.hvala

:ne vem: napisi kera zelena je prava da bom poklical

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

?e zmeri nobene mazde zame.Ena srebrna se prodaja u slovenski bistrici,sam je pa mal dale? sam za hodit gledat.A jo kdo pozna?

Ne lahko pa grem pogledat se skoraj vsaki dan mimo vozim bom mogoce v ponedeljek ze kaj vedel :bravo: kaj to je tota na netu brez slike za 920.000sit?

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupovanje mazde 323f
Napisano

?ivjo.Po dolgem ?asu sem se odlo?il da bom verjetno spet kupil mazdo 323f samo tokrat 1.5 16v,pa me zanima na kaj moram biti pozoren pri teh motorjih in kak?ne hibe ima ta motor.Hvala

:blink: ni hibe sploh

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poceni gume
Napisano
:blink: za mojo dimenzijo 195/50/15,je potenza RE 720 zakon,ful poceni,super po suhem kot mokrem,ze na mobikrogu vozil,pa na splosno bolj hitro vozim(ovinke tudi),pa je obraba hudo mala,dunlopa pa goodyerk pa jaz nebi vec vozo vsaj po mokrem ne tak da nem hvalo pa ne grajo firm gum ampak so med dimenzijami ful razlike pa tudi vsaka guma ni za vsaki avto to so pac moje izkusnje

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.