Skoči na vsebino
Poraba!
Napisano

Jz pa domnevam, d mi je kdaj med postankom mojga duha na Rodic, da mi je kdo dizl ma?inko not ugradu, ker zadn tank je biv 7,85! :ljubezen::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

?e samo ?e se zdru?ta Honda pa Mazda, bi Alex vrjetno reku d zna ratata MONAda al pa usaj monda, no monada pa kokr vem ni n? dobrga! <_<:hohoho:

Sicer pa kot ste rekl, komu pa?e, ja komur ne, pa? ne! :danzoman::bravo:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Jz pa sm nameru dns 8,6 oz. pol k sm prera?unu odstopanje prevelke gume, sm skalkuliru 8,12, kar je ?e mav bol?, ?e zmer pa se ne morm sprjaznt da kolegici Klijo dci ?re mjn! <_<:hohoho:

P.S. Sej veste, slovenski nacionalni ?port - fou?arija! :ne vem: :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Neki velikrat se pojav beseda Nissan, nikjer pa Mazda, mogo?e si narobe prpopou! :D

Drga? pa kul ideja, zna bit zanimivo, mislim pa da bomo mazda?i ?e vedno delovali homogeno in se dru?l na visokmu nivoju! :ouje::danzoman:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mobikrog - re?itev dirkali??a!
Napisano

Mali, se povsem strinjam, najla?i je nabijat finan?ne kazni v nebo, s tem pa se ne dose?e ni? v smislu varnosti prometa, treba je najdet neki za se "zdivjat" ker tko kot si reku, v sedanjem primeru, pa? mladina prstiska kjer loh, to pa gre pol ?e na rova? drugih udele?encev v prometu! <_< :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Hehe Boss, se prav je ?la nagrada u prave roke! :danzoman::P

A pol ma zihr kej pre?timanga Hondakla, da je unmu pobegnu, k razni navadni VTIji niti slu?ajno neb tolk pi?il! :D

Drga? se mi zdi pa logi?no, da majo tlele tovarni?ke podatke, pol pa ?e jim je npr. Symon svetvov kaj nej nardijo da jim bol voz bl letu in mev ve? konjev, pol grejo mjbi blizu 300 kmh nekteri od njih! :danzoman::ouje:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Men je pa tale koncept "prave policije" totalno zgre?en, ker ne more par, sori izrazu - pacientov vzet zakona in predpisov v svoje roke (niso niti poobla??ene osebe za kej tacga) in sami pisat obenem zakon ulice! <_<

Vrjemte mi, da vkolikor ni telih descov sam gobc, se bodo zlo hitr znajdl na sodniji, na preiskovalnem oddelku, pa bomo pol vidl kok bodo hrabri, k tlele so tut najve?ji junaki (skor vsi) potem ratal poni?ni kokr pudl?ki! :danzoman::P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Porabo niti ni tako lahko natan?no dolo?iti. Problem je v tem, da je razlika pri nalivanju do vrha lahko do 1,5litra. Zato se ni zanesti na to?nost izra?una. Lahko je teren na ?rpalki nekoliko nagnjen, lahko so gume nezadostno napolnjene, vlivna pi?tola ne reagira enako (ena prekine dovod prej druga pozneje)... Razlika sicer ni tako velika, pri prevo?enih 700km s 50l je poraba 7,14 l/100km, ?e pa smo dolili en liter manj bi bila poraba 7,28l/100km.

Pa tut glede dimenzije gum, ker ti lahko potem kar orng la?e glede prevo?enih kilometrov. <_<

S kolegom sva naredila neko stavo, pa? katera varjanta ceste je bli?ja nekje v okolici kamnka, no pa ko sem se jaz pelju po isti cesti kot se je potem on, je njemu merilec pokazu 3.5, meni pa 3.3 km, na neki drugi relaciji pa njemu 4.6, men pa 4.4, tko da sem izra?unu, da je pol moja realna poraba kar precej ni?ja, ?e nardim na tank vsaj kak?nih 30 km ve? kokr ka?e ?tevc, al jaz to zdej narobe matematikiziram! :P

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaprtje LJ - mestnega jedra
Napisano

Moje mnenje glede tega zaprtja je totalno razcepljeno, sicer pa po eni strani se marsikaj pridobi, po drugi so tut dolo?eni minusi pri tem, kak?na so va?a mnenja, vseh ki imate s tem delom tega mesta kaj opraviti! B)

Tle je lih ?lanek na to temo, ?e kdo ni preve? na teko?em glede tega;

http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenij...903_3104832.php

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Poki - to je morala da tok mav ?ere! :danzoman:

Jz pa se s 17kami te?ko vozm kej dost pod 9, tm okol 8.7 je zdej skoz, no itak je pa tko, tut k si re?m, da ta tank pa bom res "frigidno" vozu, pa me vseen parkrat premami, da stisnem do konca in pol je kar je! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.