Vsekakor. Samo se bojim, da va?a uboga malome??anska in scrkljana ?revca, ki so navajena samo na mleko malinavc benko frutek in podobne otro?je prehranjevalne teko?ine, tega mojega vrhunskega vinca potem ne bodo dobro prenesla in se lahko zgodi, da boste potem dobili mo?ne trebu?ne kr?e drisko al pa celo kak?no krvavo gri?o.....
dvomim da bo raz?rlo rostfrai ?elodec me??anskih foruma?ov katerim so ga pri operaciji vstavili zaradi pitja vrhunskega vina (ki jim je zjebal ?elodec)ki so ga pripeljali samohvalni seljaki s hribov! Razen ?e ima? res dober koncentrat malinovca pol ga pa ?e jaz spijem en kozarec.
Lojz eno pra?anje(resno spra?ujem) kaj po?ne? potem ko te povsod banajo in ne more? objavlati postov ?
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
A bo? na piknik pripeljal tudi kaj svojega kvalitetnega vinca, da mal podegustiramo. Saj, ?e bomo pregloboko pogledali vkozarec bomo ?e ?li previdno in po?asi domov.
po 2h kolesih
20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!
Obrni se na uporabnika Yavarye oz. se bo oglasil v tej temi. Ti bo zrihtal ?arnice, verjetno se tudi za menjavo lahko dogovori?.... Ima kar nekaj uporabnikov ?arnice katere je on zrihtal in delajo tip top. Na moji sva jih sama s foruma?om menjala...odbija? dol, lu? ven pa je blo.
baha?
Kako to misli?,........ok ?e ne vidi? fotke potem res malo te?je do komentarja,ampak ker vem kak?na izgleda lahka komentiram, in ja crom nalepke so ki? na to sem ciljal.
@Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke. Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e.
@Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il. Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad.
jaz sem naro?il 2 morda ti jo prodam
Amm za probat pa spljoh ni problema!
uklopko, kdo pa vedno za?ne, ravno zato ne maram takih ljudi, kot je Boss, ker ne prestano samo i??e konflikte, tako kot njegov stric z brki, ki ga je omenjal.
ma sj vem ,oba sta trmasta in vle?eta vsak svoj prav-sj razumem,ampak vseeno ?koda ?ivcev
Ravno Stanovnik, ki je sam hlapec. Si ?e pozabil kako je na kolenih ?el prosit tvojega ljubega Zokija naj kandidira. To je vsaj same hlap?evsko dejanje, ?e se ima ?e za tako sposobnega in bi si res iskreno ?elel kaj bolj?ega za dr?avo, bi lahko storil kaj bol dr?avotvornega kot pa to, da ne prestano razdvaja lastne dr?avljane, samo zato ker je hlapec ene politi?ne opcije,ki mu omogo?a vse privilegije, ki mu jih je podarila in to se lepo ve, da je tebi Boss ljuba leva opcija.
In Boss za konec, upam, da si dojel, da barva v kateri pi?em samo tebi, da je rde?a in upam, da ti je jasno zakaj, ker mislim, da je to zate edina barva, ki ti je blizu po tvojem prepri?anju.
vid na ?rko I si pozabil -?rna je
jooojjj a mate res ?e zmerom veslje se ?pikat
Je ?e kdo imel podoben problem z nastavljanjem xenon lu?i?
Ko v?gem avto, uklju?im lu?i, te pa se nastavijo in ostanejo v zgornji legi tako da slepim nasproti voze?e. na armaturni mi gori lu?ka o nastavljanju lu?i.
To se ne dogaja vedno oz. po nekaj km (10, 20 km) se lu?i postarijo v pravilno lego. Opa?am da je v toplej?ih dneh ta problem manj prisoten.
poglej kaj se dogaja s senzorjem na zadni premi!
Ta uravnava in nastavlja vi?ino lu?i na podlagi te?e tovora zadaj. (bol ko avto je nalo?en bol se morajo lu?i spustit in obratno!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lojz eno pra?anje(resno spra?ujem) kaj po?ne? potem ko te povsod banajo in ne more? objavlati postov ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani