Pozdravljen jaz sem vam samo pokazal kako Vrhunsko so narejene čisto vse CX30 imam jo na žalost tudi sam dokaz so slike ki niso ne vem od kod ampak iz moje garaže nisem si jaz tega izmislil .
Prosim ne si zatiskat oči pred resnico !!
Evo, pravkar sem šel en giro okoli avta in dobro pregledal plastike z vseh strani. Nikjer ni niti sledu o kakih neravninah ali slabih spojih. Sem slikal eno sliko, je pa avto in plastika umazana. Se pa vseeno vidi, da je plastika popolnoma ravna. 😉
Tako, da se kar javi na prvem uradnem servisu in zahtevaj pteverbo, ali ni mogoče bila tvoja cx30 že kot nova kaj popravljana. Tudi to se zgodi.
pred 2 minutama je DragoK napisal:
Samo nekateri si tega ne priznajo ker nočejo videt pa čeprav imam jaz prav saj so slike trden dokaz, saj vas pa dobro poznam prebral sem skoraj čisto vse objave😆
Če imate vi na vašem problem, ni to nujno, da je na vseh. Vidim, da ste užaljeni. Ampak tako je. Nekateri dobimo brezhiben avto, drugi pač ne. 😉
Jaz moram tudi spomladi menjati gume po štirih letih in prevoženih okoli 38Kkm na svoji 6-ki. Sicer imajo še precej profila in bi jih lahko vozil še eno sezono, a bom montiral vseeno nove good year f1, assimetric 6.
pred 4 minutami je dvorjan napisal:
Sicer ne vem, zakaj nihce ne omeni ocitne izbire: Michelin. 😃
V tej dimenziji Hankook ventus prime 4. Je za svojo ceno top guma.
Conti Premium Contact more bit 7. Jaz ne bi jemal starega modela. 6 je še na prodaj. Jaz imam slabo izkušnjo z Contijem iz pred 15 let in se ga za to izogibam. 🙂Gl
Glede Contija se strinjam. V tej dimenziji 7-mica pride za cx30 okoli 145€.
Tudi Hankook je dobra guma. Zimske, ki jih imam trenutno montirane na cx30 so vrhunske.
Jaz Imam sokolovo oko pa ne izdelujem Gitar ne tu zdaj nekaj slike so čisti dokazi in vse CX30 so take pridi v mojo garažo s tvojo vrhunsko CX30 pa bova objavila slike od tvoje CX30 a vedi iste bojo kot moje !!
Ne vidim razloga, da bi hodil v tvojo garažo. Kaj boš imel kak žur? Čevapi mogoče?
Pri taki svetlobi bi vsaka "super" barva na avtu izgledala pomarančasta. Razen tistih, kjer je prozorni lak brušen - poravnan in poliran.
Bom za nejevernega Tomaža, oziroma Janeza poslikal moje plastične obrobe.
Da vidimo, kako je s to zadevo.
pred 1 minuto je vzupan3 napisal:
Mislim, da se večina strinja s teboj. Nekateri so fiksirani v kislo grozdje/sladka limona kompleksu.
Kdo je ta večina? Vozniki zastarelih 2.5 motorjev?? 🤔
Bi ti samo priporočal preglej si cel Avto ker imaš ti in vsi lastniki CX30 vse isto kot jaz sem kontaktiral tudi Schustera ki na YouTube vse razlaga o Mazdi in tudi on pravi da to imajo vse CX30 in se z mano popolnoma strinja saj je imel par strank ki so se isto kot jaz pritoževal a večina tega isto ne vidi . Jaz sem Mizar in če ti naredim tako Kuhinjsko Fronto kot je ta plastika mi ne boš dal niti enega Eura v to sem siguren škoda Mazde CX30 ker druge CX3 ,CX5, CX60 itd. tega nimajo sem pregledal vse.
Lepo Nedeljo .
Jaz sem, verjemi, zelo, zelo picajzlast, saj izdelujem električne kitare. Vse, od lesa, inlayov do magnetov. In verjemi, da če bi bilo kaj narobe na moji cx30, bi prvi to opazil. Veš kako pravojo: "slabemu.... tudi dlaka smeta".
Pa brez zamere. Recimo za primer ti dam od svaka audija TT, najboljša oprema, najdražji model. Pa odpreš sprednjo havbo in ni zvočne zaščite prilepljene gor. Gol pleh. Pa zadnja plastika difuzorja je že napokana.
To so prvi problemi, ne pa tej namišljeni, kje nekdo ocenjujete nekaj, za kar ni usposobljen.
Ne vem, a imam samo jaz občutek, da je pač to namensko tako, da je bolj aerodinamično...manjša poraba?
A smo rahlo picajzlasti?
Evo z uradnih fotk:
Tokrat se strinjam s teboj. Res je to namen tega zoba. To so razlagali celo iz same mazde, ko so se ljudje, ki niso oblikovalci avtomobilov in pač nimajo znanj oglašali, da ni v redu narejeno.
Zdaj se pa res moram smejat plastika z izboklinami je dizajn😁spoj blatnika in vrat pa je verjetno treba z gumikladivom poklepat malo noter če bi vsi to reklamiral bi bilo čisto drugače ali pa avto nazaj in vrnit denar z obrestmi !! Še enkrat dobro poglej spoj blatnika in vrat kako štrli narazen kot če bi ga spredaj kje ruknil !!
Uridel ti pa na nobenem servisu nebo nihče nič ker to pač tako je saj večina tega sploh ne vidi Mazda Austria pa na to sploh ne reagira saj so denar dobili !!
Ti se lahko smeješ, a dejstvo je, da vsak pač ne razume dizajna. Če ti ne upoštevajo reklamacije in tega nihče, razen tebe ne vidi, pomeni, da problem pač ne obstaja. Ali pa obstaja samo v tvojih očeh. Ti se lepo vozi in uživaj in se ne obremenjevati s stvarmi, ki ne obstajajo.
Ja samo za 32.000 €. mora Avto izgledat malo boljše s tako plastiko ne sme zapustit Tovarne če je že kot nekateri pišejo vrhunski in po vsaki novi Updati boljši pa še nekaj ti bom pokazal poglej to sliko kako se spaja prednji blatnik z vrati ker sigurno še nisi videl Vrhunsko 😁
O tem so pisali že mnogi na mednarodnem cx 30 forumu. Takšen je dizajn in ni nič narobe s tem. Kar se pa tiče spojev, na moji nisem opazil nič narobe, pa sem drugače delikatnen, kar se tiče razdalj med spoji. Če te kaj moti greš na uradni servis in zahtevaš, da ti to uredijo. Ali pa mazdo cx30 prodaš in kupiš kakega Nemca, kjer je baje vse vrhunsko. 😉
pred 11 minutami je DragoK napisal:
Ja imaš prav a mislim da ta plastika s celulitisom nima nič opravit Auto ki košta 32.000 € bi po mojem moral izgledati drugače a je nažalost za Evropo vse dobro ker v Amerki imajo tudi plastiko Glanz črno polakirano in ne morem si predstavljat kako bi še potem te izbokline izgledale.
Tista svetleča plastika za ameriški trg je šele grda. Velika večina američanov bi si želela takšno, kot jo imamo mi v Evropi, Avstraliji in na Japonskem. Videl sem tudi par primerkov, kjer so plastike lastniki prebarvali v barvo avtomobila, ampak izpade precej klavrno. In čudno.
Pozdravljeni že dolgo vas spremljam in vse sem prebral razen da vi posebno Alex ne gledate svojih CX30 kako izgleda na vsaki CX30 plastika no pa vam pokažem poglejte si slike potem pa svoje konjičke a ne na soncu .
Lp.
In? V čem je problem? Vozi avto, dokler ti plastika kje na cesti ne odpade. Potem bo lepši, kot pravijo poznavalci tu gor. 😉
Pri prednostih in slabostih obeh menjalnikov mi je padla v oči ta "prednost" ročnih menjalnikov. 😊
-
Manj verjetnosti, da bi ga ukradli— Z naraščajočim številom samodejnih menjalnikov, ki so v novih vozilih, obstaja nova generacija voznikov, ki se nikoli ni naučila voziti z ročnim menjalnikom.
To pomeni, da če se tat odloči, da bo vaš avto podrobneje pregledal (z mislijo na krajo), obstaja dokaj velika verjetnost, da bo zgolj ročni menjalnik dovolj, da odvrne kriminalca.😊
Resnična glede varnosti je pa tale:
"Ročni menjalniki omogočajo voznikom večji nadzor nad vozilom".
Sem malo pozen z odgovorom, ampak vseeno... Pri 50km/h na števcu, je to 48 km/h po GPS, pri 130km/h, pa je 124 po GPS. Če se želim po avtocesti peljati realnih 130 km/h, je to že 137 po števcu. Tako, da z večjo hitrostjo se veča tudi napaka, kar je logično. Gume, ki so gor so dimenzije 215/65 R16 98H in so natanko take, kot je zapisano v homologaciji. Gume so šele drugo sezono gor in niso obrabljene.
Mene to sicer ne moti, je pa avto zaradi tega malo bolj poskočen 😁. Samo povem.
Normalno, da je razlika,čeprav so tudi te 16" zapisane v homologaciji.
Fantje, tega foruma pa res ne morem prehvalit. Od Alexovih super nasvetov, do res podrobnega pojasnila Lentusa in do akle, ki se je skoraj dve uri ukvarjal z mano in ima v dobrem še eno pivo. In seveda vsem ostalim tudi velika hvala za nasvete in mnenja.
Bi pa samo še nekaj o tem sistemu za opozarjanje na prehitro vožno. Na testni vožnji skozi vas, kjer se vozim pogosto, mi je avto začel piskat da vozim prehitro. Na delu, ki ga poznam in vem da je omejitev 50 mi je piskal prekoračitev in predlagal 30. Ma mi ni bilo čist jasno zakaj. Prejle mi je potegnilo. Model v vasi praznuje 30 let in so mu verjetno frendi na ograjo bajte obesili pano z njegovo fotografijo, na panoju je bil pa še prometni znak za omejitev na 30km/h. Evo, avto je prebral tega in piskal.
Kupiš avto za 30k+ in se pustiš dobesedno nadlegovat inteligentnemu sistemu, ki bo povečal mojo in vašo varnost in bo obenem v podporo zeleni prihodnosti. Katastrofa res.
Hvala bogu, da nimam teh neumnosti na moji cx30. 🙂
Sedaj, ko pada cena nafte na svetovnem trgu kot priljubljenost holobove vlade bi moral bit liter benza po 1€. Vse kar je več je kr neki. Ni glih za se hvalit s temi cenami. V Dolomitih sem tankal na neki pumpi benz po 1,54 €, pa je bil tam že skoraj 2€ in več.
Italijani so eni boljših voznikov v Evropi. Samo parkirati pa ne znajo...
To ni nič. Ob vsakem vikendu je na obali na desetine voznikov iz notranjosti, ki tako parkirajo (še največ z tablico LJ in najraje na zelenicah)...Pridejo pa na morčija,seveda.
Kdo je pa glavni v Italiji, ko se nočejo premakniti na avtocesti s prehitevalnega pasu in jim vsi blendajo ? Slovenceljni in Hrvati. In te tablice so LJ ( Levaki Juriš) in ZG.
Povprašam še enkrat prodajalko, kako je s podvozjem. Prebral sem marsikaj in tega prav tako nisem zasledil. Oglase na Avto.net sem pregledal, se bom pa oglasil pri mojem lokalnem trgovcu, da vidim, kaj se da zmenit. X186+Exclusive line+morda avtomatik.
Homura ima pa nekaj vizualnih razlik, npr. črna platišča, zatemnjena zadnja stekla, rdeče šive na sedežih, in nekaj tehničnih dodatkov, kot npr. električen pomik prtljažnika. Pride tisočaka več kot Exclusive line.
Mene kljub temu še vedno vleče k ročnemu menjalniku. Ne vem, rad šaltam. Ampak, saj avtomatika lahko tudi izklopim če se mi zalušta. Morda veste, ali avtomatik v ročnem načinu zniža porabo ali ta ostane na enakem nivoju (po specifikacijah 0.5 litra več) kot v avtomatskem načinu?
Vzemi ročnega. Obvezno. Itak boste potem vsi električne vozili brez menjalnika.😊 Zato pa izkoristi, dokler se še da dobit ročne menjalnike. In ta od mazde je med boljšimi na trgu. 👍
Tudi ta x motor zaživi šele z ročnim menjalnikom. Preverjeno.
Javi se kaj na obali pa da sprobano to kombinacijo z ročnim.
Poslušaj nas, ki imamo in vozimo ta avto in ne modele, ki vozijo metuzalemske 2.5 benzinarje.😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Evo, pravkar sem šel en giro okoli avta in dobro pregledal plastike z vseh strani. Nikjer ni niti sledu o kakih neravninah ali slabih spojih. Sem slikal eno sliko, je pa avto in plastika umazana. Se pa vseeno vidi, da je plastika popolnoma ravna. 😉
Tako, da se kar javi na prvem uradnem servisu in zahtevaj pteverbo, ali ni mogoče bila tvoja cx30 že kot nova kaj popravljana. Tudi to se zgodi.
Če imate vi na vašem problem, ni to nujno, da je na vseh. Vidim, da ste užaljeni. Ampak tako je. Nekateri dobimo brezhiben avto, drugi pač ne. 😉
Popravljeno od AlexPovezava za deljenje
Deli na druge strani