Skoči na vsebino
Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

asfalt je tam ?e u redu, v?asih je bil na tej cesti kjer se je danes pripetila nesre?a katastrofalen asfalt, oz. bolje re?eno "sama jama", ki pa so ga ?e pred ?asom zrihtali in je sedaj skoraj celo pot o.k..

Vzrok mora ti?ati nekje drugje.

Aja, pa to ni ista cesta kot pri tisti nesre?i zadnji? (da nebo pomote).

Na obeh cestah je pomojem ?e najve?ji problem to da so dokaj ovinkaste, in nepregledne (hribi itd.), in ko naleti? na kamio/avtobus/po?asneta si ga najeb***, in zna bit v?asih kr problem prehitet, pol pa rata kar rata.......na?alost. :ne vem: :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

rabm pomo? pri nakupu zimskih gum

dimenzije

185/65/14

lahko so tud nekaj rabljene

rabim jih samo za eno sezono

mam neki zate (rabljene).........ve? na PM ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kateri novi avto vas najbolj "boli v o?eh"
Napisano

Lahko vam izgleda kot neke vrste spa?ek, kot posebne?, ki vam bode o?i, ne morete pa zanikati, da je avantgarda. Nekatere tehnni?no-elektronske re?itve, ki jih najdemo v njem so bile do sedaj rezervirane za "nebo", za fantome ,orle, mira?e, gripne...

Head up displey, kaj ?e je to???

To je tista naprava, ki omogo?a sledenje pomembnim podatkom na vetrobranskem steklu. Za podatke o hitrosti, navigaciji idr. ni potrebno preusmerjati pozornosti s ceste, enostavno se vse projektira pred voznikom, kar predstavlja dodaten element varne vo?nje. Ta avto "povozi" "le?e?ega policaja" brez "bole?in" in ?e in ?e...

Ne trudite se,da bi vam bil v?e?, ker tega c 6 to niti ne ?eli. Tudi, ?e vam ni v?e?en je te?ko zanikati skladnost zunanjih linij. Ta avtomobil ne ?eli biti v?e?en z uniformnostjo, marve? z ekstravaganco. ?e postavite v vrsto deset razli?nih limuzin istega razreda boste opazili, da ni podobnosti med njim in ostalimi, ki se nekako prelivajo in si kradejo oblikovalske prijeme.

?e boste tega C6 tako gledali, boste razumeli, da utira pot na "zemljo" novim re?itvam, ki jim bodo sledili tudi drugi tako, kot so sledili berlingotu...

Ve? kot je elektronike in raznoraznih "space age" pripomo?kov, ve? mo?nosti ma? da ti kej crkne/zajebava. :ne vem:

Sicer pa ?as bo pokazal svoje (v primeru C6)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

aja se to, ce grem v maribor (amzs) je isti paket za 50 eur ceneje...

ker lahko naredim izpit kjerkol zelim :)

(pa se najbrz ce grem recimo v mursko soboto pridem na vrsto takoj, ne pa kot v LJ kjer se caka cca. 1 mesec!!!!)

Kaj pa Lisjaka si poklical?

Ti je ?e bli?je kot MB :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

JAP klub & forum
Napisano

Naj ?e jaz pristavim svojo skled?ko.

Drugih forumov ki predstavljajo japonske znamke razen Nissana ne poznam in niti ne vem za kaj se pri njih gre in kak?ne te?ave imajo oz. nimajo, in po pravici povedano me niti ne zanima. Me pa zelo briga vse okoli mazda-si.net saj mi ta forum predstavlja prvo stvar ki jo kliknem ko pri?gem ra?unalnik, pa ?eprav sploh ne vozim (ve?) mazde, mi je pa ?e iz dnevov ko sem jo tako prirasel k srcu in nekateri njegovi uporabniki da si ne predstavljam niti no?em predstavljati kakr?nihkoli sprememb okoli kvalitete tako foruma samega (bog ti vedi kaj bi meli tam) kot ve?ine uporabikov (kar se mene ti?e, ?e se kar na enkrat pridru?i en kup raznoraznih honda?ev in kaj jst vem ?e ?esa... <_< , bo to smrt foruma kot takega...prej al slej).

Mislim da ve?ina uporbnikov tukaj "gor" tako misli in ?uti, vsaj po reakcijah sode?, kjer ste izrazili odlo?en NE, kateremu se pridru?ujem tudi sam!

In prepri?an sm da po drugih forumih uporabniki niso tako enotni, kot smo tukaj........tudi to pove nekaj o "duhu" ki vlada na mazda-si.net! :rispekt:

LP Sa?o

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Policijska vozila, Provida,...
Napisano

Tale Mazda forum je postal en cel Off Topic, ?e ?e nisi opazil ;)

Jup, zdaj ?e meni tale offtopic preseda v tem je te?ava... <_< Skoraj ni teme kamor ne bi kdo uletel in za?el pisati popolne bedarije. Pa naj bodo pod predstavitvami, pod splo?no, pod tuning, styling, kamorkoli, samo v krneki ne....

Se podpi?em!.......................na ?alost. :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Bridgestone Blizzak LM..........zelo zadovoljen :prstgor:

Edino pobralo mi jo je lani kr precej glede na to da ni bilo skoraj ni? oz. ni? snega in je bila vo?ena ve?ino po suhem <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

Baje da ni obra?al ampak prehitro pripeljal..........tole je eden od komentarjev pod ?lankom, ?e je bila tam pol verjetno punca ?e ve kaj govori:

Ma ljudje, pa saj ni obra?al. Pripeljal je s preveliko hitrostjo skozi tunel in tik pred nama zapeljal v ta stebri?ek, stebri?ek je odbilo v najina vrata, on pa se je verjetno ustra?il in za?el zavirati al kako koli ?e, njegov avto je dvignilo in obrnilo po?ez in tako je priletel v avto takoj za nama. Mi smo vozili nekje 90 - 100 na uro, on je pripeljal ?e ve? in ni obra?al, ampak je njegov avto obrnilo po?ez. Tudi ni imel kje obra?ati, ker je bila na na?em pasu kolona avtomobilov.

Je pa baje signalizacija res ful slaba <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

..1000-1500? no ze k vem me primera mika za to ceno :bravo:

LP, Andrej

Dobra izbira, probaj pa P11 dobit, ker se mi zdi da znajo imet P10 malo problem?kov z menjalnikom.

Sicer pa ask Symon....nissan enciklopedija na dveh nogah ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Koliko zdr?ijo gume
Napisano

Res me firbec matra kolk vam kej rata kilometrov narest z enim kompletom letnih gum predno so ?e tolk znucane, da jih je treba menjati.

To je zdej ful relativno kaj je za koga znucana guma.

Npr. eni menjajo/mo gume ko je profila manj kot cca 2-1,5mm, medtem ko poznam par ljudi ki je to za njih ?e ?isto o.k. guma in jo drajsajo dokler drati ne pogledajo vn (pol je pa kao znucana).

Glasoval sem za 30.000 km+

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole je pa ma?inka od enga "na?ga" ?e se ne motim (mislim da je Hladni?).........stroj da se sline cedijo! :rispekt:

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=1569693#

Sm se pa kr mal nasmeju ko sem opombe bral..........poraba plina 8-10l (ra?unat morte kak?no porabo ma tale avtek+15%...torej cca 10l+1,5l=???) :whatever: .............samo menjava olja in filtrov do 270k :whatever: ta je sploh LoooL :hohoho:

No kakorkoli ?e avto je :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.