Sem imel avgusta kar težavo z vračilom nekaj zadevic, kljub doplačilu za "varno naročilo". Kompleksen primer - nekaj sem želel zamenjat zaradi moje napake, nekaj reklamirat zaradi njihove napake. Potem pa kar nekaj pregovarjanja, nesporazumov in tehničnih težav uveljavljanja dobropisov na njihovi strani ... Najlažje bi reklamiral cel paket (dobil vrnjen denar), pri reklamaciji posameznih artiklov pa se je zaštrikalo.
Haha, sem se spomnil da ma fotr peugoeta 307 , prvega ki je ven prišel letnik 2002, pa mislim da filter paše ravno tja hahaha.
Kje si pa ta filter najdu. Sem imel avgusta kar težavo z vračilom nekaj zadevic, kljub doplačilu za "varno naročilo". Kompleksen primer - nekaj sem želel zamenjat zaradi moje napake, nekaj reklamirat zaradi njihove napake. Potem pa kar nekaj pregovarjanja, nesporazumov in tehničnih težav uveljavljanja dobropisov na njihovi strani ... Najlažje bi reklamiral cel paket (dobil vrnjen denar), pri reklamaciji posameznih artiklov pa se je zaštrikalo.
Tega je sistem predlagal, jaz sem pa slepo verjel
Mah, za teh dobrih 10 eur se nam sekiral. Bom videl kakšen bo odgovor, najbrž da je rok za vračilo potekel. Dam na bolho, če kdo slučajno rabi.
Pisal sem jim že, samo je rok za vračilo že potekel. Itak ga ne bi gor pošiljal, ne mislim še to poštnino plačevat. Naj mi dajo brez poštnine, pa naročim novega.
Sprobal Nexenke še v dežju in je b.p. Sem šel ene 2 ovinka namenoma mal hitreje, pa še en 90 stopinjski kjer tudi vem, da precej drsi, brez težav. Tako da zaenkrat zadovoljen.
Mah, zavore so hočeš ali nočeš potrošni material. Lahko ti enostavno rečejo, da se premalo voziš recimo :). Bom rekel v slogu Alexa in mogoče še kakšnega, če ima 30+ tisoč za avto, bo pa ja dal še 150 za zavore, namesto da izgublja živce s pregovarjanjem in dokazovanjem.
Kaj pa danes pomeni mehki hibrid? A to je ta varianta, ki jo ima že nekaj let tudi šestica notri - nek kvazi kondenzator, ki naj bi hranil in potem dajal nekaj energije nazaj?
Tut če greš sam gor, ti ne pomaga, če ti ga potem pri nas ne uspe hitro čez homologacijo prepeljat, iz seveda če ti FURS ne izida odločbe za DMV. V primeru pozitivne veje pa seveda lahko pridobiš nekaj časa, odvisno kok se ti mudi. Meni se takrat ni , in mi je bilo vseeno al čakam 3 tedne al 2 meseca.
So te pa fantje kar prestrašili glede dizlov. V resnici ni vse tako črno - razen od saj. Ampak tudi te se naberejo pri bencinarjih, tudi oni pač pucajo in peskajo ventile...
Huh, ne govori. Pri meni isto. Spredaj in zadaj, na vrhu iste strani. Prav vidi se, da je od kamenčka, ki je priletel. Občutljiva barva, kot da bi bil z voščenkami barvan.
Ja res. Od kamenčkov na strani Blatnika, kaj bi bilo če bi se ful vozil, in to po avtocesti. Če bi imel novo Mazdo, gre definitivno na zaščito, all keramika al pa folija..
Najbolj so relevantna prav mnenja kupcev. Tako dobiš najboljši vpogled, koliko je kakšna guma v resnici vredna.
Razni testi so bolj za navadno rajo kot kakšna resna zadeva.
Sicer pa vsak kupuje takšne gume, kot si jih lahko finančno privošči. Vsi bi hoteli najboljše gume a morajo žal poseči po cenejših primerkih. To je podobno, kot ko nekateri nakupujejo v eurospinu in podobnih skladiščih ali pa v ikei. Resno nakupovanje se dogaja v drugih trgovinah.😉
Točno tako, in ta mnenja uporabnikov sem bral že lani in ugotovil, da s to gumo res ne more bit kaj dosti narobe. In imam občutek, da bo res tako.
Če so XL nimajo bit kaj mehke, no odvisno kaj je mehko Bomo videli, približno pa vem kako so bile glasne Bridgestonke na AC, tole je res milina. No saj so pomoje skoraj edine z 68dcb.
Prvih 15km z nexenkami je mimo, in je res zaenkrat top. Prvo kar opaziš je to, da misliš da se pelješ po zraku, ker jih NE slišiš. Se ne hecam. Sem šel namenoa na AC , pri 120kmh slišiš samo veter, ki gre mimo ogledal. Gum pa praktično ne. Tako da kapo dol, upam da tako ostane. Za ostalo bomo pa še videli. Handling se mi zdi ok, niso premehke, kot so nekateri omenjali. Res pa je , da imam napumpane na 2.7 - 2.8 bara.
Jaz dam jutri Nexenke gor , pa da vidmo. Danes sem bil na Vojskem nad Idrijo, mislim...ovinkov da je joj. In v nedeljo grem spet, z nexenkami, pa da vidimo haha
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kje si pa to kupil?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani