Haha no ni jih lih tolk mal, da bi vse vedl o vseh, mamo pa dost dru?enja na roadtripih,meetih itd in je hitr debata o na?ih in drugih mx5kah. Sicer ni? slabonamernega, samo tko nanese da na koncu kar dost teh avtov spozna?, al sm pa sam js tak, da me informacije same najdejo
Kar se pa strehe ti?e pa ?ist verjamem, da je topless u?itek v vsakem vremenu, men tud ?ist sede pono?/zutri dol vr?t '?otor', neglede na letni ?as. Ubistvu sm tadrugo miato kupu lih zato, da sm se ?e po snegu brez vozu, ker mi je blo zarad zmrzovanja in preparevanja strehe pri odpiranju/zapiranju pozim ?koda prve, ki je ?e v dobrem stanju
Ps.se opravi?ujem za offtopic,?e bo debata preve? za?la, bom te odgovore prestavil v temo 'razno' v miata podforumu
"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Res bi lahko Ferija mal povpra?u, za njega nism prepri?an ?e je ?e prodal..enejeva ima pa ?e novega lastnika in sicer jo ima zdj isti, ki je imel prej tisto temno modro, ki se trenutno prodaja po delih med oglasi.
Aha ?e misli? tisto srebrno NA,je vzel potem tud hardtop.
Tega temno modrega za 550 pa mislm,da ga je tud pred kratkim ?el iskat en kolega iz Kranja. Sm mu ?e frankenbolte posodu,da ga ne bi odpihnl
Druga? pa res zanimiv tole,kak?ne pol leta nazaj sm tud js prodaju en hardtop in sm ga komi za 300? pol spravu v promet, zdj pa so cene zgleda spet narasle
Res so prednosti in slabosti pokrivanja, tko da ?e avto stoji dalj?e obdobje je ?e najbol?a stvar gara?a (s ?im manj vlage) ?e pa je ni, naj pa vsaj ne stoji na travi. Trava ga pa skor dobesedno raz?re od spodaj.
No, sicer pa ?e ma? namen avto redno uporabljat, se nima smisla s tem obremenjavat, samo veselo zoomzoomaj naokoli
Nas je res nekaj biv?ih lastnikov omenjenega voza na tem forumu in osebno lahko z mirno vestjo trdim, da je avto ?pica za vozit. Tako poleti, kot tudi pozimi in ?e me situacija ne bi 'prisilila', ga najbr? ne bi prodal ampak ?e naprej imel za zimske radosti
V ?asu mojega lastni?tva (leto in pol nazaj) je bil med drugim tudi protikorozijsko za??iten, ker sem ga sam vozil pozimi, za tem pa je bil pri novem lastniku li?arsko obnovljen, tako da prakti?no ni skrbi, da bi ga rja za?ela v kratkem na?enjati.
Res, da ima ta avto zgodovino zelo pestro, ampak je vsaj z moje strani (in tudi strani drugih poznanih biv?ih lastnikov) v celoti preverljiva (Poi??i temo 'Baby Viper predstavi svoj vozni park') trenutno stanje pa bo pojasnil kar lastnik oz. prodajalec sam
Js se tud nonturbo ne bi branu, sj ni vesoljska znanost dodat mogo?e bi tako ?e cnej dobu in po svoje zrihtu, v primeru da bi bla pa ?e turbo verzija bi pa itak hitr menju.
(nekak v tem stilu, pa ne da bi na koga direktno letel )
No, vse je pa itak sam teorija ?e bi ble finance
Kaj pa vem,glede na to da bi pri?li z ebaya novi 15? s po?tnino, recimo dam moje za 10? s po?tnino skupaj (lahko tud dostavim KR-LJ) Res da so sicer mal umazani ampak ?e zmer dobr ohranjeni.
Je pa tud razlika, te kopije z ebaya imajo mazda znak samo gor naprintan in vpra?anje kdaj se ta nalepka odlima sama od sebe, pri mojih originalih pa je znak dejansko na pokrov?ku. Javi na zs ?e ti ustreza.
Najbr? je odvisn kak?n polo?aj sedenja komu ustreza. Js mam tud zic do konca nazaj, da sm lahko stegnjen, ?e ne mam filing da nekak vn iz avta ?trlim periskop style. Je pa zarad tega za zicom sam ?e za kak?no kapo placa..
To se razume, da niso isti deli, ?e zmer ima pa vse svoje meje in neglede na to da lahko 4xO vgrajuje najdra?je in 'najvzdr?ljivej?e' zadeve, so zakoni fizike taki kot so.
Najbol ?alostno je seveda to, da te ob taki najman?i nepozornosti/previdnosti vsak ?eli nategnit, naj bo posameznik, neka huda firma al pa v najbol?em primeru kr dr?ava sama
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za svojih 370k ?e ne zgleda slabo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani