Star?i nameravajo kupiti nov avto. Pogoj vi?je sedenje, komot za 4 odrasle osebe, v prtlja?niku mora bit prostora za dva velika kov?ka + 2 mala kov?ka .
Do tega tedna sta bila zaljubljena v CX-3. Po ogledu avta pa jih je razo?arala notranja prostornost, saj glede na velikost avta zadaj je zelo malo prostora za dve bolj elegantno izpopolnjeni osebi (cca 95 kg). Pa tudi v prtlja?nik nisem siguren, da spravi? 2 velika kov?ka.
Tako, da zdaj je na udaru prav ta Ka?kaj. Kak?na bo odlo?itev pa nebi vedel....
Pri moji cx me je ravno tako motil zelo mote? ?ri?ek v armaturi med sredenjskim zvo?nikom in ?ipo. Obrnil sem se na servis in so mi pod garancijo ?ri?ka ulovili in ga onesposobili.
Pri nas je to zaenkrat mission impossible. ?e bi zamenjali eno normalno bencinsko ?rpalko z 6 enotami z hitro oz. normalno elektri?no polnilnico (taka kot je npr. na AC) z ravno tako 6 enotami bi potrebovali mo? polnilnice cca. 660kW. To je ena trafo postaja! V sloveniji je recimo 500 "?rpalk" x 660kW = 1/2 nuklearke Kr?ko.
El. omre?je pa na to ni pripravljeno in tudi do 2030 100% ne bo.
Alpa bodo naftni lobiji pokupili vso energetiko in tako se bo za?elo nekaj spreminjati?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jo parkiral pred Mazda salonom in se "vsedel" oz popravici povedano padel v novo MX-5.... ?e ne pa lubezen na prvi pogled....
Pa ?e testiral cx-3 G120. Mogo?e bom star?e prepri?al za tale avto...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani