Bojc, lahko se zate vzamem gume. Tko al tko moram se en komplet 195/65 15 (conti) vzet, tako da mi ne bo tezko se zate.
Ej hvala Labi, ampak jaz ?e zdaj ne vem katere bi... Po drugi strani imajo pa tastare ravno toliko ?e profila, da bi zdr?ale ?e nekaj ?asa... Stare so pa, mislim da 4 leta... :ne vem:
Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
u ?e to Labi, kolk kilometrov si rekel, da si ve? prevozil s Potenco kot z F1?
Se da, La?i? jih je imel ... samo sem se jim odpovedal, ker zdr?ijo komaj kak?nih 30.000km in to normalne vo?nje... ?e bi bil divjak in rezal ovinke verjetno ?e 20.000 ne bi naredile. :ne vem:
Pa kolikor se spomnim, si rekel, da na koncu tudi oprijem ni ve? dober ali se motim. A obstaja kak?en link za te, ki jih ima? sedaj?
Ti bom povedal, ko skurim prvi tank od kar imam gume gor. Sicer sem 1x ?e tankal sam sem imel ?e 250km prevo?enih z zimskimi gumami pa je bila poraba 6,35.
Glede na to, da mi BC no?e pod 6.0 litrov predvidevam, da bo poraba tam nekje okrog 6,7 oziroma dobre pol litra ve? kot z zimskimi in ene 3 deci ve? kot z GY F1.
Saj vem zdele se vas 80% krohota, ko spet porabo omenjam. Ve?ina vas bo rekla pa saj je samo pol litra, kaj se sploh ukvarjam s tem. Ampak pol litra na 100km pomeni pri 40.000km (toliko prevozim na leto) znesek dobrih 200?. 200?...hmmmm...cena vinjete mogo?e.
Mogo?e bo komu jasno zakaj porabo vedno omenjam.... to je namre? skriti po?iralec denarja za katerega ve?ina sploh ne ve, pa se ga da precej korigitrat ne da bi se moral odpovedati u?itkom v vo?nji.
Se popolnoma strinjam. Za tiste, ki malo prevozijo na leto je sicer res bolj vseeno, za "najin kaliber" pa ni.
jeeeaaa... jaz sem tud danes mal prtegnu po ovinkih in to ?e na mokri cesti - u?ivancija na kvadrat sam pol sem moral ustavt, da je ?la moja jelene klicat
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
"Boh ne dej"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani