Sicer upam da se jo bo dalo popravt, sam sj kia pa tud ni slab avto. In sam vedno pravm, da du?o da lastnik avtomobilu, ne pa da jo ma avto ?e sam. Poro?aj kok so ti ocenli ?kodo.
POZOR!
Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
S tem da sm prekr?u pravilo da se bom sam na ?iht pa nazaj vozu, je blo kr neki kratkih relacij, pa mal teranja po AC (sam ne preterano), kljub usemu super zadovoljen s porabo! Hyundai
POZOR!
Imam novo Mazdo 6 diesel 2.0 GTA 140 Km.Ko berem tole va?o debato se porabe zelo razlikujejo in odstopajo.Moja mazda bi morala imeti po tovarni?kih podatkih porabo:mesto 6,8 , zunaj mesta 5,7 ,kombinirano pa 5,7l. ?e grem na relacijo naprimer Ljubljana-Gorica-Ljubljana umirjena vo?nja sam in nobene prtljage na avtocesti tempomat na 130Km na uro v ?esti prestavi je na koncu povpre?na poraba 7,5l na 100Km kar se mi zdi odlo?no preve? .Na servisu so rekli,da je avto ?e nov in se mora zlaufati in da se bo poraba umirila.Kaj vi mislite?Sedaj grem na morje in bomo obte?eni.me zanima kak?na bo poraba potem.Vam sporo?im.
Lep pozdrav
Lado
Novi avti res ve? pijejo, poraba se bo umirila, n? bat. Po?ak par tiso? km.
POZOR!
Mislim da je ta ?e bla pr nm v debati, ma pa sport odbija?, pa mislm da je uvo?ena iz ita. Mal poglej pod splo?no debato v temi o 6-kah, definitivno jo bo? najdu tm.
POZOR!
Jst se pa lah pohvalm, da odkar sm izklju?u kratke relacije z avtom in grem raj s kolesom, mi je padla poraba za dobe 1,3L na 100 km, s tem da sm ?ele pr polovici kestla izklj?uju kratke rlacije. Nazadnje sm naredu 657 km pa ?e lu?ka ni posvetla, pa tud cager ?e ni biu na dnu, pa ?e recmo predvidevamo da je blo sam ?e 5L not, pa sigurn ga je blo ve?, nanese poraba 7,6L/100km
?koda sam k nism prec pouhnga tanku da bi vidu kako bo z naslednjim kestlom
Upam da ?e se bom res sam na relacije vozu da bi naredu 780 km z kestlom tko k je enkrat fotru ratal
POZOR!
Jst sm ?e zmeri za 3 vratno, ker za dru?ino je to itak premajhen avto, tud ?e bi bla 5 vratna. Funkcionalnost: Hm, odvisno kolk folka preva?a?. Jst mam 4 vrata pa se redko kdaj zgodi da se kera zadi odprejo, ker se ve?inoma peljem sam oz. mam ?e sovoznika. Tko da lepota pri tej mazdi zmaga
POZOR!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e bi meu k?n avto vi?ka bi ti ga z veseljem posodu. No sj, neki bo ?e. Tko k sodelvc prav, lajf ni namenjen u?ivanju. Sam mu?enju in trpljenju
POZOR!
Povezava za deljenje
Deli na druge strani