Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Po?lji na ta email tehnicna.sluzba(afna)mazda.si te podatke:

Tvoj ime in naslov, ter ?tevilko ?asije pa povej zakaj potrebuje? in kaj te zanima. G Bezek je meni prijazno odgovoril v enem dnevu.

Definitivno naj preveri pred nakupom! Ker nazadnje, ko sem eno preverjal, sem ugotovil, da ima 240.000km, ne pa 182.000km kot je zagotavljal (in nazaj navijal) preprodajalec (Bekim Poli?).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Ej,kako pa to naredijo pa kak dolgo traja? Pa ?e u?inkuje?

Montiral zimske, UG8 pa ?aaakam na sneg, :D .

?isto odvisno koliko se vozi?. Jaz jo dam na vsako leto ali 30.000km (letos so mi jo samo pod plehom, po podvozju pa ne). Sem jo pa imel dvignjeno hkrati z Viperjevo, pa je ponekod po podvozju kot Costa Concordia :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Sej je dobra zadeva, ampak, a je vredna 12.000?

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7810963&show=1

Edit: Then again, sm se spomnu da lahko ljudje isto zame pa moj oglas govorijo :D

Hah, optimist. ?e 4000? dam poleg, pa si grem raje po 9 let mlaj?o zadevo. Ve? opreme, ro?ni menjalnik, V8, bullet-proof ma?ina, pa ?e ?epov za u?esa ne rabi?... :punk:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=741806...204.6%20GT%20V8

Bogi no, meni se pa prav smili. Eni majo res take tirane doma... :glare:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Svojo Mazdo posodil na ?tajersko, jaz pa vozim 6-ko 1.8B, ki ji je SIGAS vgradil LPG, danes pa ?e dr. Pelko naredil redni servis in je kasneje seveda zlahka opravila tudi tehni?ni pregled. Avto pripada kolegici, ki bo skoraj zagotovo Simonova redna stranka v nadaljevanju. :D

A 1.8 sploh gre kam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

A je to prav ?e Jaguar al je ?e Ford (nekako glede na ceno in obliko mi deluje da so spadali ?e pod Forda)

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7703948&show=1 npr. tole pa mislim da je ?e tisti pravi Jag :) oz. tale http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7357615&show=1

Mislim, da S-Type ?e je "tapravi" Jaguar. X-Type je pa ?e napol Ford. Te tastari ga pa ne zanimajo. Jaz sem mu svetoval ?e Chryslerja M300 ali pa C300, ki ga prav tako dobi? za nekaj jurijev. Ma?ina pa "bulletproof".

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Groza... tole je teror nad starodobnikom. Pe ker ******* se je spomnil ri?anja.. pa da ?e to ni dovolj je nalimal ?arkija na streho in ferrari nalepke. :vskalo::vskalo:

Tale ?tajerski tuning je nalezljiv zdej ?e na koro?ko seka.

Groza, res. Takemu jaz sploh ne bi dal certifikata.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Niva je robustna in trpe?na. Vsi ti novi SUVi pa obdani s plastiko. Lahko, da se na poligonu bolje obnesejo, v vsakodnevni uporabi pa plastika poka in odpada, da jo komaj sproti pobira?... Tudi ABS-zavore se na poligonu dobro obnesejo. Pa pridi v Lokovec in jih testiraj - ?e si upa?... Ja, na cesti pa Lada res ni Bog ve kaj...

Poraba 12 do 16 litrov. Mora biti pa res ?e stara. Lada, ne dekle... ?e pa je porava od 10 do 12, ti pa verjamem. In, mimo grede, meni Mazga porabi od 10 do 12... ?e pa od nje kaj zahtevam, pa hitro ?e kaj ve?. Povpre?je od kar jo imam pa do zadnjega tankanja je okoli 16,5 litrov na 100 km. Pri res velikih zahtevah smo zabele?ili rekord okoli 54 litrov na 100 km. Kazalec za gorivo: ja, tam je ?ele nara??ala gravitacija...

Ja, to se pa strinjam; da je robustna in trpe?na. Tako ti je pa? malo mar, ?e z tankovskim plehom pritine? ob kako drevo, namesto da bi se sekiral z izgled. Z veseljem bi pri?el na test - le ?esa si jaz ne upam? :blush: Samo avtov mi nih?e ne bo posodil...

Ja, tista Niva je bila letnik 96, ?e se ne motim. Sicer pa poznam enega z BT-jem 50 in lahko ?e njega vpra?am za porabo. Moja 6-ka namre? tudi ve? pije kot ostale... Pa lahko z njo zelo lepo delam. Nekaj je odvisno od voznika, nekaj pa so odstopanja od agregata samega...

Sicer pa, za teren... Ta zadeva:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7601944&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Raje kupim Lado Nivo za 12.800?. Malo dra?ja, nova, pa definitivno zmogljivej?a. In glede na to, da je nova, bo gotovo zdr?ala ve? kot 8 let star avto s skoraj 300.000 km. Oba sta bencinarja, porabo ima pa Lada Niva gotovo manj?o. Pa tudi ostali stro?ki so definitivno manj?i. Na terenu pa je Lada Niva definitivno zmogljivej?a.

No ja. Pomoje je okoli Nive bolj fama kot kaj druga. Enkrat so jo dali na vzporedni test z modernimi SUV-iji pa je popu?ila tako na cesti kot na terenu, da se je kar kadilo. Je vzdr?ljiva, to je pa pomoje tudi to. Poraba pa; poznam eno deklo iz Cerknice, ki jo je imela pa ti lahko iz prve roke povem, da si z lepo vo?njo pri?el na 12-16 litrov. Cajger za gorivo je tako padal, ko da bi gravitacija nara??ala. Je pa res, da Niva je terenec, to kar se danes vozi po cestah pa so ve?inoma SUV-iji. Ampak dale? od tega, da bi bili za odmet. Je pa res, da si jih ve?inoma kupi folk za pederi?enje po avtocestah.

Od vseh Oplov bi imel trenutno najraje tegale v gara?i;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7703610&show=1

Jaz tudi. ?e raje pa to:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7422512&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Heh, ona ?rna 6-ka iz leta 2005 (modelno 2006) se je prodala. Verjetno z zlaganimi 182.000km (imela jih je pa 240.000). Bomo vidli, ?e se bo lastnik kaj pojavil na forumu, da mu povemo, da ga je Bekim Poli? malo nagnil...

post-6662-1380614767_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Jaz bi tudi jedel take tablete, da bi potem manj hrane zau?il oziroma ve? pokuril. Sem nalil nekaj cajta nazaj Extreme Fuel Treatment v tank pa mi je poraba posko?ila za ve? kot liter pa ?e EGR-u ni bilo v?e?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V svojih najstni?kih letih sem imel skuter (Yamaha Aerox), ki je na zunaj izgledal kot iz trgovine (vse original). Potem se je pa kak?en motorist/avtomobilist za?el smejat na semaforju ?e?, kak?en sesalec... Niti sanjalo se jim pa ni, da gre za eno konkretno predelavo. In vsaj preko kri?i??a sem jih navadno pu??al zadaj. Ni lep?ega kot presene?eni obrazi, ki strmijo vate :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja, pri nas je res dosti takih, ki si vizualno predelajo svoje konji?ke, da izgledajo bolj spo?tovanja vredni. En kolega si je na Polota nalimal (oziroma so mu na uradnem servisu morali to naredit) TDI znak z dvema rde?ima ?rkama. Dejansko je pa bil 60 konjski :wacko: Spet enega drugega poznam, ki si je Golfa predelal skoraj v VR6 varianto, ni pa zmogel niti 100 konjev. Neko podalj?evanje falusa brez potrebe. Potem ta denar raje vlo?im v en dober tuning pa da avto izgleda popolnoma nedol?no. Ne pa da potegne? iz semaforja kot samokolnica, plastike se pa vle?ejo po tleh...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.