Sem že 1x napisal, ni še 30.4. za menjavo. Nekega leta je blo za materinski dan noro, sneg, poledica, žled....mi pa z letnimi gumami. Nikoli več prej kot konc aprila 🙂
Zdaj, ko sem ugotovil, kako se z mobitelov prenašajo filmi na računalnik v obdelavo, grem počasi od enega do drugega in "čistim zaostanke". Dobro, da jih niso med tem že pobrisali...
Tukaj sem testiral zimske pnevmatike. Premium roba, Malatesta Cobra NT, cena 89 evrov komad, to je že tretja garnitura, sicer gredo že proti koncu, ker jim je to že tretja sezona, a še vedno peljejo boljše od katerekoli Madžarske gume s Korejskim žigom...
Super! Kje si našel tako gozdno pot? 🤦♂️ Hvala bogu, da nisi kje ostal vkopan v snegu, pa da bi te bilo treba pol ven vlečti. 🙏
Da zaključimo. Kolega je skupaj z ženo obiskal nekaj korejskih avtosalonov in ni našel nič pametnega. O peugeotih noče niti slišati več, Nemci ga ne zanimajo.
Boss, všeč mu niso novi avtomobili na splošno, ampak konkretno cx30. 😉
Lahko ga pa malo zapališ za audija, mu reč, da en tle na forumu predlaga nakup svetega nemca 😆😉
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Je pa dodal neki novih oglasov na avtonetu 🙂
Povezava za deljenje
Deli na druge strani