Skoči na vsebino
Kupim RX8
Napisano

Majstri, kaj pravite, ?e bi (npr. na podlagi tele, mogo?e mal pre?i??ene) teme naredil eno splo?no o Rx8 - vse kar morate vedeti bi bil lahko naslov, pa bi se dalo pod "sticky" v predel voruma Tehni?ne te?ave, vzdr?evanje in stro?ki, pa mogo?emogo?e pomagamo komu pri dalj?i ?ivljenjski dobi Wankla. Se pravi, ?e smo pomagali samo enemu je to ?e uspeh. Imam prav? :)

imas...ker se moj sodelovc tut zanima za nakup RX8 :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

opozorilna lu?ka motorja
Napisano

cim manj do mazda servisov...razn ce je avto res se v garanciji...k so dragi ko svinje...takole zadevo ti vsak "va?ki" mehankar zamenja dele se pa prek neta naroci...al kaj...

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

pocakas da ti pregori na armaturi ta lucka pa je :D

hehehe,ne vrjetno mas slab stik kje...al pa nevem,pojma nimam evo.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

ok,dolo?ene informacije ste mi le podali,sam se vedno me zanima kaj je z oknom,je mozno da je elektronika ker ko probam tudi na stikalu na zadnjih vratih prav tako ne deluje...glede lucke airbaga ki sveti mi je prodajalec rekel da je to najverjetneje zaradi nekega kabla pod sedezem ker ko so cistli avto so ga premaknili pred tem naj ne bi nic kazalo,zdej mozno da je res mozno pa da me je preprosto hotel nategnit. pa tudi ta webasto klima ki naj bi se vzgala pri 7 c...vcasih ko je taka temperatura se ne vzge vcasih pa se vzge tudi ce je zunaj 12 c....sicer pa sm z avtomobilom kar zadovoljen samo mi je mogoce voznja z njim malce pretrda kako bi rekel bolj ?prten ob?utek :)

ja mazda ma pa trdo voznjo :D ampak men je glih to ql...in ko sm jo znizu...se ni kej bistveno spremenil :D tok da top! :bravo:

aja za tele okna pa to...neki je iVar govoru da ko se kej akumolator vn jemle se pol nekako reseterajo tele oknske tipke...in je nek postopek...(al neki tazga no lej nevem) :P bom probu najdt temo in dodam...

nism najdu...vrjetno da najbols da kar vprasas tole osebo YavarYe X6V6. sam da nav popizdu ;) k je ze 10x reku kako pa kaj.

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-5
Napisano

zanimivo ja...se mal pa ti nav vec nc treba delat :)

se ga bos lahko na?%&$ k zmaj v eni gostinjoni pa te bo avto sam dam pelu :D

qxMGjr2.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.