Tudi meni ni jasno ...zakaj je ta motor 1.8.benz.ZARIBAL..lahko prekomerna poraba olja ..posledi?no slabo mazanje motorja in itd...zoom zoom
Tudi prej sem imel Mazdo 5,res 2.0.,benzin predelano na avto plin LPG...VSE OK..redni servisi...po garanciji ..pa pri Dr.pelkotu Medvode..je mojster premisli dobro.. .jaz bi naredil Generalko pri Pelkotu.moje mi?ljenje...zoom zoom lp
Ja...samo poglej BRODO rabljen motor...da se ne zaje..Pelko ti obnovi motor ..novi deli not plus garancija....premisli..ceno ti je Pelko dobro naredil...v razmislek..zoom zoom lp
Ej. 323 BA in Alex..ja gledam cx5 Benz.2.0 in M6 2.5 Benz.porabo in navor mo?.mojo cx5 moram kar stisniti po gasu.da gre..verjetno ta 2.5.AT.menjalnik bolj ?ivahna..tudi cx5 2.5 Benz.AT.menjalnik je poraba 8.lit.saj jo ima Jest.naj on pove ve?...treba probat..problem je ker pri nas obali Mazda salon nimajo tega motorja ...bo treba kam drugam...he he zoom zoom
Ja res kot vidim je ta 2.5 benzin motor in AT menjaln bolj var?en ..moja cx5 2.0.benz.porabi ve?..tako da mi je vedno bolj v?e? ta motor 2.5.benz.treba ?e probat in testirati...glede na moj na?in vo?nje..zoom zoom
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi meni ni jasno ...zakaj je ta motor 1.8.benz.ZARIBAL..lahko prekomerna poraba olja ..posledi?no slabo mazanje motorja in itd...zoom zoom
Tudi prej sem imel Mazdo 5,res 2.0.,benzin predelano na avto plin LPG...VSE OK..redni servisi...po garanciji ..pa pri Dr.pelkotu Medvode..je mojster premisli dobro.. .jaz bi naredil Generalko pri Pelkotu.moje mi?ljenje...zoom zoom lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani