Skoči na vsebino
Mazda 2
Napisano

dejte se dr?at teme o avtu ne pa kosilncah... <_<<_<

raj pomagajte najt kdaj bo mazda 2 dizl ker bi jo rad in?truktor ko se poznamo za A? nabavo...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 2
Napisano

V Makomi Nm so mi rekl da ga nebo za slo trg ,....

kk da ne... pr selmarju so rekl da bo kmalu pri?el, ne vejo pa kdaj... <_<

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rde?a plastika uzad
Napisano

sam res... vsaj mal bolj slovensko ?e ?e knji?ni?no ne gre...

kk bi blo ?e tga nabedn nb upo?tevu? pa nea bi razumu ne tjebe ne sjebe, kwa moli kugar kol okul sjebe... te bi bla taka ?tala dab znoru lejga... dj mau slovejns za?n govret...

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kak?na plati??a na RX8?
Napisano

dodaj me na MSN ker zaradi velikosti ne morem uploadat... sm ti pa naredo ene malo ve?je pa ene malo manj?e felge... razli?ne cole...

mihael@najhitrejsi.com

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vle?na kljuka
Napisano

Na moji 5ki je meglenka pod odbijacem v sredini (GTA oprema) in so jo premaknili v levo - se vidi na sliki, ampak qwerty govora je o ?estki

ups.. sramezljiv

videl petko in potegnilo petko :hohoho:

v glavnem ?e ma? pri petki kljuko v opremi ma? dve meglenke, druga?e pa eno ?e nima? kljuke ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vle?na kljuka
Napisano

sam ?e da? naknadno ma? sam eno meglenko <_<

na na?i ko je v originalu mamo dve spodaj pa ?e cel sisitem je spodaj skrit kot da nima priklopa... jaz bi na tvojem mestu povpra?al malo na avtohi?o skorn?ek ;)

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Za vse ki iščete prevleke
Napisano

NAro?il sem jih preko ebaya v petek, danes so bile tukaj!!!

So nesramno poceni in zelo dobre, podpirajo tudi 1/3 - 2/3 podiranje naslonov zadaj kot tudi zadnjo klop s pomocjo zadrg naredite katerokoli kombinacijo.

Moje so ledder look:

Objavljena slika

Ne sedaj pricakovati ne vem kako hude prevleke za ta denar, ampak men so ?ponske, s po?tnino iz Nem?ije sem dal 36?! Prisle so pa hitreje kot paket iz Kopra....

Trgovina (ka?e samo Mazdo) druga?e je ve? kot 1000 prevlek:

http://search.stores.ebay.co.uk/321autozub...7819033QQsofpZ0

noro :rispekt: ful dobr zgleda :bravo::rispekt:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Vredna je stvar kolikor se jo ceno. Edina stvar ki pa resni?no dviguje ceno tej hondi pa je: "na avtomobilu ni predelav. " :jupiii::jupiii::jupiii:

lp, al.

mene tut to ?udi :bravo:

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtosteron...
Napisano

Avtosteron je nova oddaja na Kanalu A, ki bo na programu ob nedeljah popoldan. Namenjena bo ljubiteljem hitrih avtomobilov, motorjev, avtomobilskih testov, novosti in hitrostnih preizku?enj. Za dinami?no in adrenalina polno oddajo bosta poskrbela voditelja Ur?a Mrak in ?iga Colja, ki bosta oddajo vodila kar z dirkali??a. Z vizualnimi efekti, plazma prikazovalnikom in ostalimi pripomo?ki bodo gledalci imeli ob?utek, da so v samem sredi??u dogajanja. ?iga Colja je sinonim za hitre avtomobile. Poleg voditeljske vloge bo prevzel tudi vlogo producenta oddaje in vsako nedeljo skozi ?tevilne rubrike, ki jih bodo pripravljali izku?eni novinarji, gledalcem pri?aral svet avtomobilizma na edinstven na?in.

If in doubt, flat out... 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.