Skoči na vsebino
Mazda 3 (2014)
Napisano

Celi mzd sistem se mi zdi, da dela kakor mu kdaj zapa?e. ?ez vikend se mi je recimo na iphone komot povezoval preko hotspota, zdaj dva dni pa ne gre pa da ga j...?.. Sem naro?il enga kitajskega androida, da sprobam, ?e bo delalo..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

aaa, jaz sem pa kabel ?e pred povezovanjem priklapljal.. Zgleda, da bom kupil namensko LG G2 ali Samsung S4 za v avto :) Ker mislim, da bo ded ta program?ek porihtal v nulo..

IP ne potrebujete iskat z namenskim programom, ampak se ga pogleda med povezanimi napravami v hotspotu na androidu..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Jaz sem verzijo 0.22 celo na androidu 4.4 usposobil da je vsaj povezalo. Potem mi je testno sliko pokazalo, nakar je testna slika zamrznila na mzd ekranu :) pomagal samo reset mzd.. Po resetu pa se mi media player pove?e, vendar slike be dobim na ekran..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 (2014)
Napisano

Pogledam ?e je v Apple marketu app, ga ni. Vzamem ?enin android, probam napestit app ne gre, rabi najmanj 5.0, ?ena ima 4.4.. Vzamem tastov G4 namestim app, grem v avto da bi povezal in ne gre povezat preko hotspota.. moj iphone pove?e takoj.. skratka ?tala :)

Simon na katerem telefonu tebi deluje? sem razmi?ljal da bi en poceni namenski telefon dal v avto v predal in gor navigacijo fural..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

?ak?ak a nimajo nove mazde zelo dobro zvo?no izolacijo, ne vem kako bi bilo nekaj malega zvoka ob zaviranju lahko mote?e. Po drugi strani pa so preve? tihi avti potencialen varnosten problem za ostale udele?ence (pe?ce), ker jih pozneje zaznajo.

Od kdaj pa so nove mazde zelo dobro izolirane? Morda nova FL ?estka. Pri moji trojki se sli?i vsak kamen?ek in kaplja de?ja :) da ne omenjam zimskih gum..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Jaz sicer ne opa?am neke dalj?e zavorne poti, zdi se mi da celo bremze zelo dobro primejo.

Se mi pa v zadnjem ?asu dogaja da mi bremze nenormalno cvilijo ko zabremzam. Prav mote? zvok, predvsem zato ker je to nov avto in ne kak 20 let star.

Imam kmalu servis, pa bomo videli kaj bodo na servisu ugotovimo.

moje so tudi za?ele pri cca. 10.000km rahlo cviliti. bom omenil na servisu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vse nove Mazde - minusi
Napisano

Meni mzd dela ?e kar nekaj ?asa brez te?av. Najbolj pa me razpizdi kvaliteta barve in nekaterih stvari v notranjosti avta. Ja pa zvo?na neizoliranost je tudi ena taka japonska hiba :) pa po enem letu se ?e kar nekaj plastike sli?i na slabih cestah. Tako da imam v planu izolirat vrata in koloteke v kratkem.. Vse pa odtehta ko ga ?ge? po ovinkih, tu pa v svoji klasi po moje mazda nima konkurence :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.