Pa še za statistike med vami - "izguba" časa za polnjenje - 1,5h, 20 min, 1h
Jaz pa do Beograda 1x 5 min wc pavza in 1x McDonalds, da sem familijo nahranil. Izguba časa skupaj max. 45min.
Me froci ubijejo, da bi cela pot trajala še 2 uri več.
Ampak ja, da ne bo samo graja. Super, tudi kolega je prišel do Korčule lani poleti. Uživajte, dokler se elektrika ne podraži zaradi EV avtov. Takrat bomo pa vsi kavo dražje kuhali.
Torej ste večina na Petrolu, al kako? Jaz pa že dolgo na Molu, prišel do VIPa na kartici celo
Tak nekak.
Mol sem ukinil, ko sem ugotovil, da so ezanol dvignili. Pred tem sem bil pol:pol, Petrol ali Mol. OMV pa sem kako leto že prej ukinil iz istega razlog.
Se strinjam. Samo na mild oz. mehki hibrid nimamo vpliva. To se ne da polniti.
Viličarji v industriji (poznam osebno iz ene fabrike) so že več kot 30 let na akumulatorje. Ampak tam se je zamenjalo baterijo in vozlo naprej.
Tista ven vzeta, pa se je polnila. To se sploh ni dalo polniti na viličarju direktno. Tu je viličar delal ruski turnus in da bi stal ko se polni, je neracionalno.
Če se teh ne da več ven vzet, so dejansko šli s časom nazaj. Kar je zelo žalostno.
Zakaj pa misliš, da imam i20n? Vsaj ostala alternativa v tej velikost je neka inačica hibrida, zdaj pa pač imam gokart.
Vedno tole zagovarjam. Najdražja je pnevmatika, ki jo pobere prehitro. Kaj je torej boljše - pnevmatika, ki zdrži 40kkm in stane 100€ ali tista, ki naredi 70kkm in stane 150€?
Odkar vozim avte, nisem niti ene obrabil do meje.
Najbližje sem bil s Dunlop Sportmax TT, pa sem jo vrezal na s steklom. Ca 3cm rez, pri 3-3.5mm profila.
Ostalo slabo drži, se cota itd... tako da naj se rabijo, kolikor se želijo.
Važn mi je oprijem in zavorna pot.
Mogoče se bojo Pirellike izrabile kot prve. Sploh ker so mi jih izdobavli s 6mm profila samo.
pred 6 minutami je Shrek napisal:
To je reklamno sporočilo. Continental je boljša guma.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1 Yugeca sem videl.
Bil sem prvič. UAE je par miljard vrgel in celo Savsko nabrežje pozidavajo.
Tak ful so široki, od totalne revščine, če greš peš, do totalne preserancije s Bentleyi, Urosi in podobno kramo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani