Sem skoraj prepri?an, tik pred zdajci bojo zgubli jajca in ga "povpre?izirali" (verjetno nova beseda, hehe), tak?nole dinami?no obliko pa bo na koncu dal prvi ven kak?en Audi ali pa kak drug ?vabo (VW zihr ne, hehe)!
ti dela? verjetno malo km pa ti je vseeno za obrabo... men pri 30kkm+ na leto pa je to kar bistven podatek je pa res, da guma, ki se hitro obrablja pomeni, da je precej mehka in na?eloma naj bi bolje dr?ala razen, ?e jo ne pregreje?.
tut js zdej odkar hodim na ?iht delam full kilometrov (prej nvem ?e sm jih naredu 10kkm letno) zdej pa bo pr?l nekje 30kkm
cudno si prvim, ki to rece...
mogoce zaradi tega, ker so p nero zero res ultra sportne in rabijo bolj konkretne masine (in tezo) kot mazda 323c...
jaz sem jih peljal z alfo 166 pa so ble top...res brez pripomb
Tut mo?no, sam morm re?t, da sm bil s Savo Intenso prej?nji model (smrekca profil) bolj zadovoljn kot s Pirelli. U bistvu mam raj? mehkej?e gume, ?eprav se hitrej obrabijo
Ampak notranjost mi nikakor ne sede. Mi je Mazda precej bolj v?e?.
Sicer se mora priznat, da je nem?ka konkurenca (veliki trije) res izjemna "v kabini" in ?e kje. ?al to ?lahtnost precej drago pla?a?.
Seveda vsi i??emo nek kompromis, ker nakup avtomobila je "najslab?i mo?en posel". ?e bi se pisal Jankovi?, bi normalno nabavil kakega X5 ali X6
Brez dvoma so to najbol?i avtomobili dokler ne hodi? z njimi na popravila.
Subjektivno mnenje.
Lp
kar se notranjosti ti?e pri Mitsubishiju sm tut sam razo?aran, npr. pri Lancerju EVO verziji bi pri?akoval kej bolj drznega, ?portnega. Morem pa pohvalit Hondo CR-Z kar se ti?e zunanjosti in notranjosti. No pa, da se nekako vrnemo nazaj na temo ?e en zlo v?e?en Korejski SUV
hja, ?e ga ugasne? ?e preden se zagreje je jeba pa ?e zalije ga menda tut rado...
Wankel ni V6 he he
350Z glede na to da ma ketno pa 3.5 V6 je bolj preverjena pot... je pa res da je te?ji in na ravni ?rti marginalno hitrej?i, handling je pa ?ist druga.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pa glih Renault bi nej delu najbolj na varnosti
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani