Skoči na vsebino
mazda 323
Napisano

1.5i 16v 89 konjev pri motorju ni bilo skoraj nobenih te?av. Karoserijo pa bodi pozoren (kot pri marsikateri Mazdi tak?nih in kasnej?ih letnikov) in sicer; zadnji blatniki, pragovi in spodnji del (trebuh) vozila ter spodnji robovi vseh vrat.

Za 2 do 3 vijoli?ne bankovce zna? dobit res solidno vozilo letnika cca. 2000. Vso sre?o pri nakupu. :prstgor:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

Nekako sem se ze 99% odlocil za Sigas..

Ne morem se odlociti kateremu monterju naj zaupam vgradnjo plina .. Kaksni nasveti/reference? :):cheers:

Niham med Gorenjo vasjo, ki mi je sicer bistveno blizje in med Jesenicam na Dolenjskem ..

:ne vem:

Primo?a in Toma?a, oba poznam, fajn majstra, priporo?am. :prstgor:

Ve? naj pa Yavarje pove, ko ima ?e dodatne informacije

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Jaz pa niti slu?ajno, ker vemo v kateri "drugi ?vici" ?ivimo in na sre?o ?e nismo ni?je dol ju?no oz. vzhodno. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

EU vs SLO
Napisano

Spomnim se ?asov, ko je bil identi?en Golf (2.serije), no in so vsi ?eleli nem?kega, ker TAS je bil bolj ?lampasti izdelek. <_<

Nekateri pravijo, da je recimo Milka ?okolada, kupljena v Avstriji ali Nem?iji precej bolj polnega okusa kot ?e jo kupi? v RS. :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Takle Audi? je bil pred 10imi leti eden najhitrej?ih avtov na cesti, zdej pa vpra?anje ?e ga bo uspel prodati;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6771597&show=1

sem kar ljubitelj poliestrske navlake, ampak tole na zadnjih vratih je tudi zame mal prehuda;

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7173252&show=1

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

V tem avtomobilskem razredu se karavanske izvedbe doslej niso ravno prodajno izkazale (naj vas spomnim Corse combi, pa Peugeot 206SW, Fabia combi), precej podobna pa je usoda 4-vratnih vozil v tem rangu (npr. Thalia, Polo limuzina, Fabia sedan, itd.). :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.