Ta verzija Mazde6 ?e nima DPF filtra, imajo pa ga kasneje ko je dobila lepotne popravke (generacija proti koncu 2005 in dalje), oba motorja teh letnikov imate jermen in ne verige, interval menjave je 120.000km oz. 5 let (kar pride prej na vrsto).
Ostalega o teh avtih ne vem, razen seveda ?e zelo pogostega rjavenja, ki se navadno poka?e na zadnjih blatnikih, pragovih in tudi spodnjih robovih vseh vrat, vklju?no s tistimi na prtlja?niku.
Ok..stvar je taka mam mazdo6 2002 2.0 diesel...vcasih pri priziganju se mi stevci premaknejo do konca in pol nazaj sele Potem se obratomer normalizira...sisal sem da je pri novejsih avtomobilh to normalno,ampak to pri mojem ne nardi vedno,ampak samo vcasih zato pa se sprasujem ce je mogoce kaj narobe...kaj vi pravite na to?
Men je na moji (6-ka 2003) tole samo enkrat naredilo in to v tistem momenu, ko se je akumulator dokon?no in za vse ve?ne ?ase poslovil. Tole je o?itno znak, da je fertig, zato me ?udi da pri tebi kasneje ?e vedno v?iga.
@Robert, vsak ima pravico o ?emerkoli razmi?ljat, je pa hec v tem, da ?e ima nekdo v ?tartu najvi?jo ceno od ponudnikov, potem bo te?ko pridobil kak?ne odjemalce in tudi ?e bi nekdo dobil domnevne %, pa je kakr?enkoli % od 0 ?e vedno NULA, ?e me moja matematika ne vara.
Pri tem razmi?ljanju o %, pa lahko kar povem, da smo vsi iz vodstva MK v VSAJ povpre?nem gmotnem stanju, tako da bi na ra?un tega, da kdo od na?ih ?lanov kupi gume, se mi zdi blago re?eno podlo, saj se trudimo za dobrobit na?ih ?lanov, nikakor pa ne slu?imo na njih. Celo obratno; ko se vozim podpisovat razne pogodbe o ugodnostih - DELAM TO NA LASTNE STRO?KE (jah o?itno sem ?udak, ampak nikakor ne lopov, pa? verjamem, da ?e nekaj dela? z dobrim namenom, ljudje to vidijo in se ti tudi z dobrim vra?a)!
Kar se Bartogovih cen ti?e, na?im ?lanom na navedene cene zagotavljamo 25% popust, za dolo?ene tipe pnevmatik pa ?e krepko ve?!
Sem se pa? moral malo razpisat, ker ?e ?esa ne prena?am so pa podtikanja in natolcevanja, jao kot ka?e smo ljudje v na?i ljubi RS res ?e tako ?rnogledi, da izpade kot da nas na vsakem koraku ?eli nekdo ogulit.
?e sem kogarkoli s svojim pisanjem prizadel, se iskreno opravi?ujem, napisal pa sem izklju?no resnico in ni?esar drugega. No pa gremo nazaj na naslov teme.
?e koga zanima - tole je ponudba z na?ega MK maila, od na?ega kolega iz Trzina (Vulpra d.o.o.);
Nekako takole naj bi izgledalo, se pa cene ?e oblikujejo tako da je tole bolj okvirno. Na ?alost bo treba letos za vsako dimenzijo vsaki? preverjati razli?ne dobavitelje.
195 65 R15
BRIDGESTONE EP 150 ECO 66 ?
BRIDGESTONE B-250 ECO 63 ?
CONTINENTAL PREMIUM 5 66 ?
DUNLOP FASTRESPONSE 62 ?
DUNLOP STREETRESPONSE 56,5 ?
GOODYEAR EXCELLENCE 65 ?
GOODYEAR EFF. GRIP 63 ?
205 55 R16
BRIDGESTONE EP 150 ECO 75 ?
BRIDGESTONE T001 78 ?
CONTINETAL PREMIUM 5 82 ?
DUNLOP SP-MAXX RT 79 ?
DUNLOP FASTRESPONSE 76 ?
GOODYEAR EFF. GRIP 74 ?
PIRELLI P7 CINT. 77 ?
215 45 R17
BRIDGESTONE T001 122 ?
CONTINETAL SC3 128 ?
DUNLOP SP MAXX-TT 115?
GOODYEAR F1 ASS.2 114 ?
TOYO T1 SPORT 98 ?
Za informacije ali povpra?evanje sem dosegljiv na 031/218-900
Labi, ?e bo? pri Kaduncu vzel, se ti isto?asno spla?a ?e opti?no nastavitev podvozja narest (vem da jo dela? precej pogosto), ker ?e se ne motim smo govorili o le 25? za ?lane MK.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tak?en na?in vo?nje imam odkar sem si vzel Lojza za vzornika.
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani