Druga?e je pa v ?vici - te so znoreli, AMPAK pobirajo tdenar od tranzita!
Od lanskega leta lahko v AMZS kupite tudi ?vicarske vinjete, katerih cena je tako za avtomobiliste kot tudi za motoriste 40 CHF oz. 33 eur. V primeru vleke tovorne ali po?itni?ke prikolice je potrebno kupiti ?e eno vinjeto, ki jo nalepite na samo prikolico.
3500 kg...
Nad 3500kg GNANEGA MOTORNEGA vozila gre? pa desno na rampo za kamione. A tebi res ni jasno kaj je NDM motornega vozila, kaj je motorno vozilo in kaj je skupna NDM te?a, ki pa vpliva samo in zgolj na izpit na cesti.
Ti ima? lahko kombi manj?i od 130cm, z NDM 3400kg pa prikolico z NDM 2000kg pa potrebuje? ZGOLJ eno normalno vinjeto - ti pa ne velja ve? izpit B
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vinjeta 2A je za bivalna vozila in dvosledna motorna vozila z vi?ino vozila nad prvo osjo do 130 cm, katera najve?ja dovoljena masa ne presega 3500kg, s priklopnim vozilom ali brez njega.
Druga?e pa, Jures, a je debata od ?lanstva odvisna? Pa sem se ravno z novim letom namenil v klub v?lanit, pa me je nekaj odbilo...
bivalna vozila in dvosledna motorna vozila z vi?ino vozila nad prvo osjo do 130 cm,
to so kamperji in kombiji z motorjem.
nisem ?lan kluba
si kdaj videl katerega nizozemca, ki je na prikolico limal vinjeto?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
ko sem kupoval drugi avto me je napizdil (Simon, eden od lastnikov G1), da je avto prodan za 2x ceno............v glavnem tip nima vse po?lihtano v glavi...sedaj se pa o?itno spet naprej preprodaja...rekel bi da nekaj ne ?tima.
imamo sedeze Romer,.. v visini glave se navzven, stran od otroka precej razsirijo, na notranji strani so seveda tapicirani, na zunanji strani pa je plastika (sicer neka prevleka malo cez) ampak sopdaj je trda plastika z ostrim orbom,.. ce otrok sedi med tema 2 sedezema in pride do nesrece (jahac, ne mislim v prvem letu z lupinico ampak npr pozneje) ti skoraj garantiram da mu razbije glavo... ne gre se za to da razmisljam o crnem scenariuju, ampak t obi bila po moje slabsa varianta kot ce nebi imel nicesar za otroke...
ce pride vmes lupinica med te sedeze (itak ni prostora) potme ni problema, da bi bil vmes jahac pa se mi ne zdi najbolj smiselno, oz precej nevarno ,...
posledicno vidim resitev:
- prvo leto tkao kot je bilo predlagano, lupinica spredaj, zena na sredi zadaj (kar je tecno saj ne vidis v sredinskem zrcalu nista)
- naslednja leta, najti ozje sedeze, da bodo lahko 3 vstric, ali pa nov avto,.. ala passat ali touran ki imata integrirane sedeze
mogoce sem kaj spregledal,..
pozna kdo mogoce kaksno dobro varianto ozjih sedezev (ki so dobri)
naslednja leta bos imel ?e 2 jaha?a in bo ful placa (na tem sem jaz sedaj)
Se pravi, da ?e prekora?i? hitrost ima? prednost? Tudi na prednostni cesti mora? prilagoditi hitrost razmeram.
Naselje...avto prileti 200 na uro...iz dvori??a se vklju?i? na cesto...ko se za?ne? vklju?evat, ni nikjer nikogar, ko pa en meter potegne?, te norec nabije, ker si ga izsiljeval, ko si iz dvori??a potegnil...
Za moje pojme, ta iz dvori??a NI odvzel prednosti...se motim?
Se enkrat NE ENACITI, saj ni tezko razumet a ne?
Ta z dvorisca JE ODVZEL prednost, pa cetudi se vanj zaleti avion ki leti 1000km/h cez naselje
Posredna krivda je pa nekja kar popolnoma nima veze z cppjem
Ne stekam cist vsega tlele, kot prvo sem imel 2 6ki in imam 2 otroka velikokrat v spremstvu tretjega ali v spremstvu starejsega zadaj, nikoli ni bil problem.
Drugo kar ne stekam je da z jahacem v sredini zadane ob plastiko...a v sedeze? Kako ce je en v lupinci? A ce sedi pri vratih na jahacu pa ne more v plastiko vrat ali steklo butnt?
Ne me narobe razumet ce ves cas mislimo na crni scenarij bi bli doma.
Kaj potem delas ko ti otrok v jahacu zaspi in se zakrivi navzdol? Najvecja nevarnost pri otrocih je varnostni pas. In to zato ker nikoli ni na pravem mestu, saj ali spijo ali se med seboj dajejo its idt
Ravno zato je jahac na sredini z dvema stolckoma poleg najboljsa varianta ker drzi otroka v sredini vedno pokonci tudi ce zaspi. Sunek ob trku je tisti ki se ga moramo bat ampak ne trka temvec zatega pasu, tu gredo tilniki, kljucnice...
Ce se bo pa avto kotalil ali pa bo bocen trk je pa spet vazno da je otrok v pokoncni drzi
Ce je pa tak problem pa das lupinco na prvi zic, mamo na sredino zadaj in problem resen. Moja mati - babi je med stolckoma sedela in hodila ven brez problema pa jo je kar orng....., tako da ne res ne vem.....
Sodec po tej sliki ne bo vec prostora za zici, ki je velikokrat prisel prav ter vprasanje vetrovne turbolence za nas vecje ljudi saj se je razdalja zelo povecala
to da vsakega spominja na kaksen drug avto pomeni da je fail v dizajnu...
jaz je ne bom nikoli kupil...prej bi alfo, ker bo verjetno lepsa
me pa ma da bi najdu eno res lepo NA prodal mojo in zamenjal...old skool je kool
Uf ja tako kot una crna z ebaya ki sem jo popal tukaj - collectors item....
ND je pac mix novih dizajnov, je huda a zal ne izstopa tako kot so predhodnice, prav tako pogresam znacilne valove na havbi in bokih. Vse so zravnal po nemsko
To se razume, da niso isti deli, ?e zmer ima pa vse svoje meje in neglede na to da lahko 4xO vgrajuje najdra?je in 'najvzdr?ljivej?e' zadeve, so zakoni fizike taki kot so.
zakaj ma pol dvotonski turbo 260km CX7 diske od Mazde 6.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne tebi ni jasno ni?........I rest my case.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani