Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4466702&show=1

Fantje, kako je kaj to? kdo kej ve? je pa spu??en sicer (homologirano).. pa nima klime. kak bi bil kej stro?ek "dvigovanja" pa kak kej stro?ek klime? razbitih sem sicer na?el ene par sam noben ni mel klime notr.

(ni zame hehe, jaz ostajam na mazdi.)

kabrio bi ti mel s klimo? :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Dejan, ?e je do zdej Dizlco furu, mu poraba ne bo v?e?! <_<:D

sam res, majo te ve?jo porabo kot 8l na 100km?

kok se pa kej obnesejo facelift 1.6 motorji?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Lepa Mazda samo malo pre?voh (za moje pojme seveda :blush: ) in jo bo nasploh te?ko prodal. Pa a prav vidim, da ima Nardi volan? :bravo:

Pa tuki je druga? isti motor kot v 626 2.0?

Fatherja je ?e mal zanimala, ker ga je z njegovo F-ko nesl iz ceste in razmi?lja, da bi prodal karambolirano sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Plati??a
Napisano

Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem.

Symon, hvala za vso podrobnej?o razlago :) in pa tudi vsem ostalim ;)

Teh felg pa nebom vzel, ker je uporabnik iz USA :whatever: mam pa ?e ene na ogledu, ki so pod avkcijo in je ?e malo manj kot 6 ur do konca :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Moj ima 160.000km in ima lep?i volan kot ve?ina z 100.000km, isto imam ene bolj ohranjenih sede?ev (bolj kot ta Mazda na sliki) med RSi. ?e je avto vo?en po AC se volan manj znuca, ?e naredi? 30 km v eno smer se pa v 160.000km tudi manjkrat usede? in vstane?iz sede?a in se zato manj znuca. :bravo:

pa sej ravn dolge relacije niso problematika :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Je mo?no - jaz jih imam 65.000 pa usnje po robovih zgleda tkole zgubano kot pri temle. Tko, da po zicih ne ocenjevat kolk je avto star.

to se da prej ocenit po volanu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tole je pa biv?i avto od kolega v katerega sem jaz dal notri drug motor, ki ima cca 160hp (spolirani kanali). Ko je prijatelj prodajal ni povedal tega, temu lastniku se pa za teh 125 konjev zdi ful hiter avto. :hohoho: V glavnem se pa spla?a nabaviti avto ker je cenej?a registracija, motor je kvalitetno sestavljen in zaradi ketne je vzdr?evanje poceni.

a bi ta lohk bil ?e ena konkurenca :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ja vozim pa res mal bolj umirjeno (ne pa zaspano), razen v?asih ko je treba koreto pre?istit, pa ne s sesalcem! :P:hudicek:

Sicer sva pa z Labijem isti letnik, pa zaro?en je on ne jaz, nasre?o! :harhar::vesel:

ti ma? pomoje ?e srebrno poroko :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

res je sam 1.8, sam je v6... mx-3

tale jo rodaja ?e kr en cajt, sicer je mel prej oglas samo na bolhi in sm mu ponuju C-jko za menjavo, edino kar me je mal odvra?al je bil letnik in barva :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.