Fantje, kako je kaj to? kdo kej ve? je pa spu??en sicer (homologirano).. pa nima klime. kak bi bil kej stro?ek "dvigovanja" pa kak kej stro?ek klime? razbitih sem sicer na?el ene par sam noben ni mel klime notr.
Ogromno. V ?em je problem? :ne vem: ?e gre preko ebaya itak te tam itak direkt na paypal preusmeri in izda ra?un tako, da je karseda enostavno. ?e gre na privat biznis pa da? pod goods in vpi?e? vsoto za katero si zmenjen s prodajalcem.
Symon, hvala za vso podrobnej?o razlago in pa tudi vsem ostalim
Teh felg pa nebom vzel, ker je uporabnik iz USA mam pa ?e ene na ogledu, ki so pod avkcijo in je ?e malo manj kot 6 ur do konca
Moj ima 160.000km in ima lep?i volan kot ve?ina z 100.000km, isto imam ene bolj ohranjenih sede?ev (bolj kot ta Mazda na sliki) med RSi. ?e je avto vo?en po AC se volan manj znuca, ?e naredi? 30 km v eno smer se pa v 160.000km tudi manjkrat usede? in vstane?iz sede?a in se zato manj znuca.
tale jo rodaja ?e kr en cajt, sicer je mel prej oglas samo na bolhi in sm mu ponuju C-jko za menjavo, edino kar me je mal odvra?al je bil letnik in barva
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
kabrio bi ti mel s klimo?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani