+ ?e dodaten problem da avto, ko je enkrat po?teno usut oz. "kavsnjen" jaz mislim, da nikoli ni ve? isti kot je bil. Ga ni majstra, da ga nardi nazaj skupaj tako kvalitetno kot je bil fabr?ko (tako je moje mnenje, lahko imate pa? svojega, hehe).
P.S. - ne vem ?e sta opazila, tistile Lexus je star 14 LET (ta podatek si vzamta za izhodi??e). Vem pa da ?meeyan razmi?lja; "?im je Japonc, to je takoj makina in pol".
Tale avto ti bo slu?il ?e pa ?e, servis te ne bo pri?el predrago, ker ima pogonsko verigo (?e se ne motim). Pelko je odli?na izbira, 15% popust za ?lane pa itak, se razume.
Za stro?ek servisa pa najbolje kar direkt Pelka poklicat.
@Bo?tjan - ne obupat predno ne preveri? ?e pri drugih ponudnikih.
P.S. - ravnokar je na? Viper dobil na mail nekaj ?isto sve?ih podatkov od Bartog-a iz Trebnjega, ve? info pa kar pri njemu, magari na klubski gsm ali zasebnega.
Bi vam toplo priporo?il vgradnjo "flash lube" sistema za vse ki ga ?e nimate in se vozite na LPG. Ravno v?eraj sem bil na obisku pri Pelku in ima na "operacijski mizi" eno 626 GF, predelano na LPG, ki mu je "skurilo" ventile. No dodatnega mazanja seveda ni imel.
Stro?ek vgradnje te zadeve je zanemarljiv proti temu koliko potem stane ko se to zgodi in je potrebno zadevo sanirat. ?elim vam dobro, in ?immanj stro?kov, zato predlagam, da se obrnete na SIGAS, nam dobro znanega kolega Primo?a, ki je njihov dolgoletni monter in preverjeni obvlada? na LPG sistemih.
P.S. - kako ?e gre; bolje preventiva kot kurativa, no vsaj cenej?a je v vsakem primeru, razen ?e ste totalni hazarderji in vas morebitna okvara rajca.
Tudi jaz bom letos kupil novo obutev za mazdo, rabim pa 215/45/17. Kje se torej spla?a gledat ?e smo ?lani mazda kluba? tele continentalke zgledajo kar fajn...
Izmed na?tetega nekaj izberi, verjamem da najde? kak?no izredno ugodno ceno;
* 20% Popusta na storitve vulkanizerstva in avtopralnice
To bi bilo to, izbire je ogroooomno. Za morebitne info (nejasnosti) in ne za cene konkretne pnevmatike (ker jih ?al ne vemo na pamet vseh cen od vseh partnerjev, se razume), pa je na voljo klubska gsm cifra.
@Slivka - ?ele zdele sem vidu tvoj post izpred 10-ih dni. Sem za akcijo, zakaj ne, treba bi se bilo le ?asovno uskladit (wikende mam ve?inoma rezervirane za ?verco) in ?e par pomo?nikov da nalo?im v avto. Pol je samo ?e dilema koliko visoko bomo prilezli v tvoji smeri.
Edit: z Viperjem se ?e neki meniva v tej smeri (imam ?e pisan dopust za ?etrtek (sem sicer mislu it smu?at) - 28.2.), magari re?em ?e enmu Kamn?anu - Canyonu, ?e bo za akcijo. Da se vidi, da smo pripravljeni pomagat kolegu v te?avah in ne opletamo le z jezikom.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Brezovica pri LJ oz. njena neposredna bli?ina;
http://www.ac-tomc.si/index.html
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani