Malo sem bil slu?beno odsoten in vidim da ste poslali kar nekaj koristnih informacij, hvala.
Na slovenskem trgu sem opazil da je ve?ina avtomobilov uvo?enih z pravlji?nimi kilometri katerim seveda ne zaupam, pa vseeno ali obstaja kak?na mo?nost da preveri? ?e ti je nekdo prevrtel ?tevec nazaj?
Sedaj pa ?e eno vpra?anje... Ali kdo pozna ta avto?
Vsaj 5 let stara mazda bi moalas imeti prve tri leta (garancija) vpise v DSK, preveri? na kateremkoli servisu. Tudi ?e je starej?a pa nima zapisov potem ve? (?e so ga vozili na nepoobla??eni servis) se vidi letni trend kmjev, in nekako predvideva? ali so realni ali ne
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Najbolje, da odpela avto k njemu v kontejner, da mi z njegovimi diagnosti?nimi napravami preveri kaj je vse narobe in dam popraviti pol avta, da ugotovim ali bo pri?lo do goljufije ali ne
Tudi v prvem primeru v tej temi ni pri?lo do goljufije, je pa hitro nato nekdo za njim povedal, da gospod dejansko goljufa.
Whatever
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Veliki test moto pnevmatik motorrada - test ko so nove, in potem 4000km pot nato spet test je na koncu imel povzetek voznikov:
VSI bi imeli Pirelli ?e se ne bi izrabil pri 3000km, vsi motorji so bili isti Tiger Triumf, a ta z Pirelijkam je med testom moral zamenjati celoten komplet ker je pri?el do belega pla??a.
O?itno je taktika delati mehko gumo, ki dela ko hudi? a kratek ?as. Kot v F1
Zanimivo da zmagala je pa h?erinska Metzeler Tourance Next, in sem jih tudi vzel - tak test je pravi test, ?e posebej de?ni po 4000km (to je tako kot recimo 20.000km na avtu - tretjina dobe)
Danes v Rovinju tankal dizla po 1,07?! Prosto oblikovanje cen je to omogo?il, prav sem napovedal, da je to dobro za trg, pa Boss ni verjel...sedja je nabavna cena nafte v podnu in se prilagajajo. Kljub temu da so tu samo 3 pumpe
Kar nekaj akcij je sedaj zunaj. Generalijevo kjer dobis celo zastonj sem opisal, sedaj se AMZS daje kupon za 6?, ki velja tudi za druge kategorije in polletne variante.
To gre na motor, mazdo pri gen, no se eno pa smo kriti
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po kolk mas pakiran in prezzo?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani