Jap tyre test je ok stran, ceprav vcasih pride do napak, ker pri nemcih je najboljsa ocena 1 (tyre test je originalno nemska stran) pri vseh drugih (logicno) visja ocena je boljsa...in potem dobijo ene cudne gume zelo dobre ocene.
Je se nekaj, italijani ponavadi dajejo dobre ocene trsim gumam (bridgestone, pirelli) nabjrz zaradi tega, ker je italijanski asfalt bolj grob od drugih in mehke gume hitreje pobira...(to sem zdaj filozofiral do konca, kar je ok, ker sem bolan in lezim )
Ajvar, ma kaki...pri zenskah je enostavno, lahko testiras, ce ti ni vsec gres po drugo
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
heh ajvar bi mogu vidit, ko smo v turciji dirkali s kartingi in pol je zacelo dezevat pa smo zaceli rezat gume da dobimo nekaj profila...ucinka ni blo nobenega in zavrtel smo se kot v ringlspilu
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z njimi sem naredil skoraj 40.000km. Moram pa omenjat, da za razliko od F1 so drzale do konca profila.
Presportne ker da grabijo rabijo nekaj casa, da dosezejo temperaturo...in recimo tistih zacetnih nekaj km po mestu moras vozit res pocasi, ker ni nobenega oprijema.
Ko dosezejo temperaturo je to najboljsa guma kar sem jih vozil do zdaj. Sploh so mi bli vsec trdi boki in izredna preciznost na volanu.
A je mogoce, da sam temu piskajo? Ker prvic slisim, da piskajo Er300?
Recimo RE050A so bile bolj glasne od F1 ampak ni bilo motece...?
Jaz cakam se na kaksen test, da vidimo kako bo letos, drugace pa moj seznam je bolj ali manj isti kot Boss.ov (s to razliko, da ce bom dal sportne gume potem bojo to P zero nero)
sej ameri?ani majo to dober po?lihtan, ?e nima? zelene pa bi rad zavijal desno, pogleda? levo ?e noben ne prihaja pa lahka zavija? ?ez rde?o sam ?e nardi? pa karabol so pa fajne sankcije
Sej tud, ko sem delal izpit je pri nas isto veljalo...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
ce zavergla potem ja
ceprav je tudi res, da pri meni so zabili do konca ampak po nekaj sekundah so sli nazaj v normalno stanje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani