Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

ce zavergla potem ja :)

ceprav je tudi res, da pri meni so zabili do konca ampak po nekaj sekundah so sli nazaj v normalno stanje

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

nakup mx-5
Napisano

Edini problem bo tale, da ne bo tako dobro zabijala do blokade in posredno tudi ne bo tak?nega zvoka...

hahaha sem gli hotu rec pa sem se vzdrzal hahah :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ne ne to je standard pri 6-kah s skoraj praznim akumulatorjem....tudi hitrost mu je zabilo do konca...

Lahko bi zamenjal akumulator

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Jap tyre test je ok stran, ceprav vcasih pride do napak, ker pri nemcih je najboljsa ocena 1 (tyre test je originalno nemska stran) pri vseh drugih (logicno) visja ocena je boljsa...in potem dobijo ene cudne gume zelo dobre ocene.

Je se nekaj, italijani ponavadi dajejo dobre ocene trsim gumam (bridgestone, pirelli) nabjrz zaradi tega, ker je italijanski asfalt bolj grob od drugih in mehke gume hitreje pobira...(to sem zdaj filozofiral do konca, kar je ok, ker sem bolan in lezim :P )

Ajvar, ma kaki...pri zenskah je enostavno, lahko testiras, ce ti ni vsec gres po drugo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Kowkele, ti si nase upanje :)

AJa se to, a mas V ali W indeks?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Ja za mestno ovznjo odpadejo takoj...sploh v LJ, kjer mas un gladek zlizan asfalt...drsi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Men so tudi vsec...sam, ce bi kupi bi kupil cist na slepo...

Pa sej, ves katere so glavne slabosti Potenze RE050A, ce te ne motijo ti ostane odlicna sportna guma :bravo: pa se draga ni, kot takrat ko sem jo jaz kupil...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume 2008
Napisano

Da vidmo kako ste se odlocili letos?

Katere in dimenzije?

Nekaj novih gum (letos pa lani)

-Dunlop Fastresponse ,naj bi nadomescala SP01, ki je bla povprecna. Touring guma, dobro se odreza po testih

-Yokohama C-drive, touring guma, tudi ni slaba, v Sloveniji prodaja Sitar pneumatic,

-Yokohama S-drive, bolj sportna varianta tiste zgornje...

-Yokohama A-drive, tudi iz nove druzine "drive", ta je vstopni model za manj zahtevne dimenzije

-Firestone Firehawk SZ90 (mi), novo pri Firestonu (hcerinska tovarna Bridgestone), bolj sportna guma

-Pirelli Cinturato P4, guma za manjse dimenzije, povdarek je na ekonomicnosti in ekologiji

(isto velja tudi za P6 cinturato, ki ima isti dezen kot navadna P6)

-Good Year Dura Grip tudi za manj zahtevne dimenzije, v rangu prejsnih GT gum

Osebno se nimam pojma katere bom dal...kmalu se bom odlocil :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bridgestone ali good year?
Napisano

@boss: klikni tam kjer pise: Alle Reifenergebnisse im ?berblick: Tabelle , motorevija ima to bolje narejeno...

pri majhnih dimenzijah cisti poraz save perfecte, tigar pa trayal...skratka ex-yu nima pojma o gumah.

Sava bi mogla samo se zimskih narest

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

heh ajvar bi mogu vidit, ko smo v turciji dirkali s kartingi in pol je zacelo dezevat pa smo zaceli rezat gume da dobimo nekaj profila...ucinka ni blo nobenega in zavrtel smo se kot v ringlspilu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde6 - Karavan - Kaj izbrati?
Napisano

Prva je bolj kvalitetna in manj udobna

Ta druga ni alcantara zna se zgodit, da se zacne gubat. Meni osebno je kombinacija crno/sivo v notranjosti obup...ker je plastik fantastik...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Z njimi sem naredil skoraj 40.000km. Moram pa omenjat, da za razliko od F1 so drzale do konca profila.

Presportne ker da grabijo rabijo nekaj casa, da dosezejo temperaturo...in recimo tistih zacetnih nekaj km po mestu moras vozit res pocasi, ker ni nobenega oprijema.

Ko dosezejo temperaturo je to najboljsa guma kar sem jih vozil do zdaj. Sploh so mi bli vsec trdi boki in izredna preciznost na volanu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ker je to zelo mehka guma in, ko so visoke temperature in se peljes po avtocesti, se ti zdi da imas puding na kolesih :)

Druga stvar je ta, da je tudi poraba manjsa...boss jih je mel spredaj na 3.0, zadaj 2.8 (ce se ne motim) in je mel se nizjo porabo...bo sam povedal.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Niti ne tok (za moje pojme), pri meni so zdrzale cca. 30.000km

Boss je bolj zahteven glede obrabe

Aja Kuscar se to: pri F1 moras jih napolnit na cca. 2.8bar, da hoces da "delujejo"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss prevec kompliciras...be a man :)

poglej se dunlop fastresponse...nimam lastnih izkusenj ampak od ostalih slisim pohvale, pa tudi testi so dobri...

Glede potenze, obraba ni problem...problem je, ker so pre-sportne.

Jaz sam ne vem, ce se mi splaca kupit sportnih gum (glede na to, da to leto se bom mal vozil, dojcland calling)

Ce bom sportne potem sigurno P zero nero

Drugace pa od teh touring bom kupil najcenejse (re300, conti, dunlop, p7)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ali pa s tem se zaletis pri 40 km/h in umres

5-7 let starimi ti ni nic...

ali pa s tem gres na 500km pot pa si bolj utrujen kot 5-7 let starimi, ce bi sel na 1500km pot...

:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

A je mogoce, da sam temu piskajo? Ker prvic slisim, da piskajo Er300?

Recimo RE050A so bile bolj glasne od F1 ampak ni bilo motece...?

Jaz cakam se na kaksen test, da vidimo kako bo letos, drugace pa moj seznam je bolj ali manj isti kot Boss.ov (s to razliko, da ce bom dal sportne gume potem bojo to P zero nero)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zmanjkalo nafte-ostal na cesti
Napisano

sej ameri?ani majo to dober po?lihtan, ?e nima? zelene pa bi rad zavijal desno, pogleda? levo ?e noben ne prihaja pa lahka zavija? ?ez rde?o :rispekt: sam ?e nardi? pa karabol so pa fajne sankcije :D

Sej tud, ko sem delal izpit je pri nas isto veljalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz pa ponoci na majhnih kriziscih peljem ez rdec semafor....ok guilty...ne da se mi cakat ob 3.00, pa vidis, da ni nobenga nikjer...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Kaj ti mas lucko za posodo za pranje stekel? Jaz nimam tega??!!

Sem mislu, da majo to samo bencinski modeli....opa, nekaj za servis bo to v ponedeljek.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.