?e koga zanima - tole je ponudba z na?ega MK maila, od na?ega kolega iz Trzina (Vulpra d.o.o.);
Nekako takole naj bi izgledalo, se pa cene ?e oblikujejo tako da je tole bolj okvirno. Na ?alost bo treba letos za vsako dimenzijo vsaki? preverjati razli?ne dobavitelje.
195 65 R15
BRIDGESTONE EP 150 ECO 66 ?
BRIDGESTONE B-250 ECO 63 ?
CONTINENTAL PREMIUM 5 66 ?
DUNLOP FASTRESPONSE 62 ?
DUNLOP STREETRESPONSE 56,5 ?
GOODYEAR EXCELLENCE 65 ?
GOODYEAR EFF. GRIP 63 ?
205 55 R16
BRIDGESTONE EP 150 ECO 75 ?
BRIDGESTONE T001 78 ?
CONTINETAL PREMIUM 5 82 ?
DUNLOP SP-MAXX RT 79 ?
DUNLOP FASTRESPONSE 76 ?
GOODYEAR EFF. GRIP 74 ?
PIRELLI P7 CINT. 77 ?
215 45 R17
BRIDGESTONE T001 122 ?
CONTINETAL SC3 128 ?
DUNLOP SP MAXX-TT 115?
GOODYEAR F1 ASS.2 114 ?
TOYO T1 SPORT 98 ?
Za informacije ali povpra?evanje sem dosegljiv na 031/218-900
Labi, ?e bo? pri Kaduncu vzel, se ti isto?asno spla?a ?e opti?no nastavitev podvozja narest (vem da jo dela? precej pogosto), ker ?e se ne motim smo govorili o le 25? za ?lane MK.
+ ?e dodaten problem da avto, ko je enkrat po?teno usut oz. "kavsnjen" jaz mislim, da nikoli ni ve? isti kot je bil. Ga ni majstra, da ga nardi nazaj skupaj tako kvalitetno kot je bil fabr?ko (tako je moje mnenje, lahko imate pa? svojega, hehe).
P.S. - ne vem ?e sta opazila, tistile Lexus je star 14 LET (ta podatek si vzamta za izhodi??e). Vem pa da ?meeyan razmi?lja; "?im je Japonc, to je takoj makina in pol".
Tale avto ti bo slu?il ?e pa ?e, servis te ne bo pri?el predrago, ker ima pogonsko verigo (?e se ne motim). Pelko je odli?na izbira, 15% popust za ?lane pa itak, se razume.
Za stro?ek servisa pa najbolje kar direkt Pelka poklicat.
@Bo?tjan - ne obupat predno ne preveri? ?e pri drugih ponudnikih.
P.S. - ravnokar je na? Viper dobil na mail nekaj ?isto sve?ih podatkov od Bartog-a iz Trebnjega, ve? info pa kar pri njemu, magari na klubski gsm ali zasebnega.
Bi vam toplo priporo?il vgradnjo "flash lube" sistema za vse ki ga ?e nimate in se vozite na LPG. Ravno v?eraj sem bil na obisku pri Pelku in ima na "operacijski mizi" eno 626 GF, predelano na LPG, ki mu je "skurilo" ventile. No dodatnega mazanja seveda ni imel.
Stro?ek vgradnje te zadeve je zanemarljiv proti temu koliko potem stane ko se to zgodi in je potrebno zadevo sanirat. ?elim vam dobro, in ?immanj stro?kov, zato predlagam, da se obrnete na SIGAS, nam dobro znanega kolega Primo?a, ki je njihov dolgoletni monter in preverjeni obvlada? na LPG sistemih.
P.S. - kako ?e gre; bolje preventiva kot kurativa, no vsaj cenej?a je v vsakem primeru, razen ?e ste totalni hazarderji in vas morebitna okvara rajca.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole tudi ni slaba varjanta (japonska guma);
http://www.superguma.si/pnevmatika/102189/...1W-Ziex-ZE-912-
@Bo?ko - ra?unaj ?e potem nekaj popusta kot ?lan MK (pokli?i Viperja na MK gsm).
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani