Skoči na vsebino
Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Danes sem ji ?al naredil ornk praske na prednjem odbija?u. Ko sem se po parih urah vsedel za volan, sem pozabil, da je spredaj en betonski okvir... :glare:

ah spet en ni znal parkirat pa te je...:)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poliester
Napisano

Fanta, ae posebej Alex kje delas? Bom imel coln za obnoviti :)

Nice work!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

Jures a si videl - obe mata temnjena stekla... ;)

nista iz Francije :dudek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

Avto je bil servisiran pri 100.000 km in je bil narejen VELIKI SERVI

ima pa 120k...pri 120k je druga?e veliki servis...

Sicer pa je bolje kot a pozna kdo...to da ima DSK, gre? na servis in ?e ga ima ni ni? skritega. Lahko re?e marsikdo ja je bilo narejen, ?e ni v DSK, samo obrni...in obratno bolje da ima kako prasko pa DSK vpise

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

ja al pa da po?aka? 2 minuti a ne............mislm....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda5
Napisano

ne poznam a je kar draga (jaz sem letos kupil CD143 TX PLUS za 8k)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Ja k ful rijemo po celcu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Pazi ojacan rob je XL ampak to pomeni vecjo nosilnost, ti verjetno mislis zascitni rob.

Tudi to majo. Drugace po konfiguratorju samo 1% razlike od standard dimenzije M5. Meni so ostale od m6

Ce mas na jeklenih 16 pol je malo tezje ja

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gume
Napisano

Se smeano slisi samo mas prav :)

Sem ravno osvezil moj oglas ce te zanima ugodna cena.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes je bila cel dan na cesti

1 x je zapustila hrvasko

3 x je vstopila in 2 x zapustila Slo

2 x vstopila in zapustila Italijo

Nekaj severneje od g.Slivke pa so jo na cesti ustavile ovce in skoraj smo eno ukradli, ko sta mulca od navdusenja odprla drsna vrata......mogoce je mislila da sem res Slivka....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 prvi ob?utki in problemi
Napisano

Btw ta lucka se prizge v mazdi ze s PARKIRNIMI.

Razen ce povsem zadnja nima vec tako

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pri FL so ocitno marsikaj skenslal :) ... Menda tudi nima luck, ki nakazujejo, kateri od pasov na zadnji klopi je pripet in kateri ne ... :)

ta je najhuj?a ja....tudi tega nikoli nisem videl v mazdi 5 (kao family vagon), pa res priro?na zadeva. Nam se je ?e zgodilo, da se je slabo zapel in k sre?i samo med vo?njo ven sko?il 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Oja... sveti... in sicer tale:

IMG_4549-20140708-102157.jpg

IMG_2444-20140708-103512.jpg

Vsaj pri moji letnik 2008 je bilo tako ... Sveti pa samo takrat, ko senzor zazna, da je dovolj temno, da bi prizgal zasencene luci, cperav so te stalno gorele zaradi modula "dnevne luci" ... Osvetlitev armature je takrat svetila v "nocnem nacinu" ... torej tudi modra osvetlitev roba stevcec (pri GT opremi) ... 

?e enkrat preberi kaj sem napisal, mogo?e on pri?akuje uno klasi?no in ne to o kateri govoriva oba - ta design  je ponavadi bolj za parkirne

Hudo, tle pa ?e temperaturo ka?e pri informaciji o prevo?enih kilometrih? A to se da kaj urediti, al je to spet za nek drug trg narejeno?

samo mazda pred tvojo je imela mazda II do FL

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Mogo?e pa ti pri?akuje? tole ?arnico - ?t.44

dashboard-lights.jpg

Te ni, je samo ta 'za parkirne' ki gori za dnevne

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni,

kupil sem mazdo 6 2.2 diesel 163 konjev.

Avto se pelje odli?no, lega super, potegne tudi samo u?ivam v vo?nji.

Imam pa nekaj vpra?anj.

Dolgo sem se zajebaval, da sem skapiral, da ?e imam lu?i na Auto mi delajo samo pono?i, ne pa tudi podnevi.

Se da na?in AUTO kako sprogramirati? Da bi mi gorele ko bi pri?gal ma?ino?

Imam problem tudi z opozorilno lu?ko za nadzor tlaka v pnevmatikah. I??em navodila kako bi jo ugasnil ampak ne najdem (tlak je v vseh enak)

Ne gori mi lu?ka (zelena lu?ka, ki sveti ob dnevnih lu?eh), se da zamenjati?

In ?e zadnji "problem" :) Ima kdo probleme s sede?em? Imam okoli 100kg in ko grem dinami?no v ovinek ga malo premakne, tak kak da bi se ?ist malo premaknil, ma kdo take probleme? Se more samo kje ?rauf zategnoti?

Druga?e pa kot sem povedal, avto je odi?en, takoj sem ?el z njim na morje sem ter tja nekaj ve? kot 700 prevo?enih kilometrov, poraba 6,5 litrov na sto km, kar je odli?no glede na to, da sem ga sproba :) oz sem sprobaval cel ?as kako avto gre in povpre?na ve? kot 150km na uro :)

LP

Tvoja bi mogla imeti ?e sistem na branje obratov za tpms - malo ve? opi?i letnik in to. ?e je lu?ka prav TPMS potem ima? senzorje v ventil?kih in ti ga skoz serjejo - stane kr neki denarja, obiti se sistema ne da razen z vato na lu?ki....?e pa ima? faceliftano (korejska maska spredaj) potem ima? na obrate in ti zasveti samo proti zdrsu

Ne vem kaj misli? pod dnevne lu?i? Ker dnevnih nima...ima samo parkirne in glavne (zasen?ene) in takrat zasveti. Na?tima? si lahko tudi da ob pri?igu zasen?enih manj sveti svetloba ?tevcev in armature oz. da sveti stalno enako (z levo pal?ko ob kilometrih)

AUTO je auto.....mislim da se ne da sprogramirat na mazdi,  bo? moral ro?no v?igat, ali dati dnevne lu?i kot sem jih jaz na taki mazdi. 

Zic je bil pa serijska napaka, vpra?aj servis

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 navigacija
Napisano

Glih kontra bo tukaj. Kartica je odklenjena in se zaklene potem s serijsko stevilko radija. Zato ja nerazdeviceno je treba kopirat ampak tu ne gre za navaden win file sistem. Tu je catch in s tem se je treba igrat, ko imas OS ki jo prepozna / bere jo lahko potem kopiras.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 navigacija
Napisano

To bi bil izziv za nase unixase...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 navigacija
Napisano

A te kartice se ne da kopirat?

Sicer pa zna biti da na sdcard das igo pokazes kje je zagonski file in bi znalo celo delat. A je kdo probal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Fasala je motul gear 300 in domace pranje. Fasala je trugo in camp opremo, v ponedeljek pa se poleg truge coln in kolesa. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Da napi?em povzetek ZSja

Lukanos je predlagal da se za test obrnem na njegovega 'frenda' ki je distributer za XFT, kateri mi naj bi dal tudi navodila za vpisovanje podatkov....

To ni bil moj predlog, moj predlog je, da mi2 z Lukanosom sedeva v avto, kajti midva sva bila v debati, in dejansko na isti relaciji, isti vo?nji stestirava svoj prav.

?e vedno velja moj predlog, ne pa distributer, saj se lahko na njih kdorkoli obrne. ?al sem vmes ?e naredil 2000km, ?aka me do konec avgusta pa ?e 4000km samih relacij, pa ne delamo ni?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.