Skoči na vsebino
Zmanjkalo nafte-ostal na cesti
Napisano

@ primto: jaz recimo tankam v LJ in potem pri OMV-ju v Aleksincu (cca. 200km juzno od beograda) -to je, ce peljem normalno, drugace pa OMV pri Lapovu (100km juzno od BG), v obeh primerih se takrat prizge lucka. Zdaj sem zacel ze prej tankat na MOL-u, ker imajo boljsi dizel kot OMV. Prvi je takoj za mejo.

Kje tankas ti tam?

@boss: ampak pri meni ne samo, da se lucka ugasne ko peljem po klancih ampakt kar naenkrat se zacne tank sam filat (stevc za gorivo gre gor :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bridgestone ali good year?
Napisano

To je bolj dirkalna guma...

Kar pomeni, da je verjetno odlicna po suhem, po mokrem pa manj...

Pa ne vem, ce jo dobis v Slo.?

Drugace pa, ce bos hotu bolj sportno varianto F1, toyo...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss, ce se prav spomnim si mel na golfu conti premium contact2...kaksne so te?

Sem mel premium contact pa so ble res dobre ampak obraba je bla katastrofalna...

Kako je to pri novih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda dizli - poraba
Napisano

, nad 7,8 pa tudi ne pa sem imel cegu na gasu

no no :)

I beg to differ

"cegu na gasu" za moje pojme pomeni gas do daske in v takem primeru (hitrost med 200 in 215km/h) imam lepe dvomestne stevilke :)

diesel power :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

Se bom se jaz mal vmesal: bencinarji ponavadi nimajo variabilne geometrije lopatic (turbince) glih zaradi visokih temperatur, porsche je to resil z uporabo enih hi-tec materialov tako, da tudi benz. lahko ima VGT

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6
Napisano

a si ti Qwerty mogo?e? :P

...se mu ze vid, da je blond :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

neko? so na tem avtu ?e ble 18ke :)

tak da fender roll je ?e narejen...

Jaaa tocno...sem cist pozabil. No super, feltne pa ze ves katere bos mel?

Pa se to, kako to, da si se odlocil samo za te 2 gumi?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-uvoznik
Napisano

a je bordo barve ta ?estka ? :o

Nisem preprican ampak mislim, da je rekla da je neka srebrna al neki tazga...sam se ne spomnim dobro...moram vprasat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

225/40 18 je pravilna dimenzija...

Ce bos dal nove gume potem raje SP9000

ET 40 pa 8 sirina, zadaj bo strugalo (ne prevec, tako da se splaca na "fender roll")

Drugace pa pri 18" ti ne gine brez da bi razsiril blatnike zadaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6-uvoznik
Napisano

Stric od tajnice ima mazdo 6 in so mu ukradli: airbag iz volana, odbijac spredaj, ogledala, pa se ene stvari (se ne spomnim vec)...vse se da

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Quga pa Gooyear SP Sport MAXX ? <_<

To ne obstaja

Dunlop pa ja :P

Ne vem kaksna je, po testih kar dobra.

Predhodnica (SP9000) je bla super prvo leto potem je ratala trda in neuporabna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Sam res, ce bi mogu jest samo krompir pa, da ne grem nikamor ne bi niti razmisljal o avtu :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Ne razumes

Recimo ce mi porabi 7.5 bom dal 6000eur na leto za gorivo

Ce porabi 8.5 bom dal 7000eur...

In tudi, ce bi mel milijone zakaj, dati 1000eur vec za onesnazevanje???

In poraba je ZELO pomembna karakteristika avtomobila

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda CX-7 ter CX-9
Napisano

Pri ceni avtomobila (in potem komplet zavarovanja) je poraba zanemarljiv strosek.

...ce gres tankat 5x na leto mogoce.

Pri meni ze 1liter razlike pomeni, da si lahko npr. privoscim pocitnice v toplih krajih...

Boss dej ulet se ti v debato :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.