@ primto: jaz recimo tankam v LJ in potem pri OMV-ju v Aleksincu (cca. 200km juzno od beograda) -to je, ce peljem normalno, drugace pa OMV pri Lapovu (100km juzno od BG), v obeh primerih se takrat prizge lucka. Zdaj sem zacel ze prej tankat na MOL-u, ker imajo boljsi dizel kot OMV. Prvi je takoj za mejo.
Kje tankas ti tam?
@boss: ampak pri meni ne samo, da se lucka ugasne ko peljem po klancih ampakt kar naenkrat se zacne tank sam filat (stevc za gorivo gre gor
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Se bom se jaz mal vmesal: bencinarji ponavadi nimajo variabilne geometrije lopatic (turbince) glih zaradi visokih temperatur, porsche je to resil z uporabo enih hi-tec materialov tako, da tudi benz. lahko ima VGT
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, sam pol pridem do ravnine (al se hujs, po klancu navzdol) in gre tudi kazalc kot raketa dol
Povezava za deljenje
Deli na druge strani