Tudi jaz sem razmi?ljam o podobnem projektu, saj je bil Bose prakti?no edina stvar, ki me je nagibala proti revolution opremi napram takumi. Torej imam default zvo?nike.
Sicer mene bolj zanima koga (v okolici ljubljane/kranja) priporo?ate za izvedbo, ker se sam resni?no nimam ?asa in volje ukvarjati s tem, oz. bi predvsem rad, da je narejeno profesionalno
Sem pa o tem povpra?eval serviserja ?e ob nakupu avta, pa je rekel da in?talacija nebi smela bit noben problem.
logi?no bi bilo 500? za dokup navigacije ampak da so mape ?e poleg, ali pa da enostavno ima? opcijo da dobi? samo radio...
Saj v bistvu je s tem placan tudi hardver, ki pa je verjetno zaradi znizevanja strsokov ze vgrajen... saj racunajo s tem, da bo toliko in toliko ljudi kupilo navigacijo ... Ce bo teh ljudi premalo... se bodo verjetno vrnili na prejsnji nacin, da pac navigacijski modul ne bo vec vgrajen... in bos moral avto pustiti tam za par ur, da ti vgradijo modul, ce bos to hotel dokupiti naknadno ... Sicer pa... je ze nekdo napisal, da je pri Mazdi ta opcija celo med cenejsimi... da je pri konkurenci navigacija precej drazja ... Jaz sem dosedaj zadnji dve sestici kupil z ze vgrajeno navigacijo ... In tudi dosedaj sem ze dvakrat podaljsal nadgrajevanje kartografije, kar se dodatno stane okoli 60 ali 70? za eno leto ... Pri prejsnji pa ni bilo na voljo nadgradenj... na zacetku sploh nisem imel Slovenije... ampak sem potem nekje nasel skrekano varianto, ker je uradno sploh nisem mogel kupiti ...
N'Fera SU1 je pri Lustreku 110? ... tako da bom verjetno vzel kar te in bom kar pri njem narocil... ker imam itak tastare s feltnami pri njih shranjene ...
N'Fera SU1 so namontirane ... Zaenkrat OK... res pa je, da je za kaksno resno mnenje se veliko prezgodaj... ... Za 4 gume skupaj s premontazo, balansiranjem in hrambo zimskih sem dal 465? ... DOT 4216 se pravi so bile narejene v sredini oktobra 2016 ...
sej mas velik teh rocnih ki ti pripeljejo avto v sluzbo pa take...eden zelo dober je celo zelo blizu tebe
jaz ga mam tud, da se vozim ampak za vec let...pa s tem mazdinim lakom... sej ves kako je
Ce po pravici povem, se nikoli nisem iskal rocne avtopralnice... Ce ze, ga operem doma na dvoriscu ... Glede tega, da pridejo iskat in pripeljejo nazaj ...Ne vem, ce bi kar tako zaupal avta komu, ki ga niti ne poznam, da ga odpelje in nazaj pripelje... Bi moral potem vedno prej vse spraznit ... Sicer ni nic kaj vrednega notri... ampak tudi kaksna drobnjarija lahko dobi "noge" ...
Skode? Jest mam avto, zato da se vozim... ne da bom njegov suzenj in ga glancal stalno ... Skoda se dela drugace tudi, ko stoji nekje na dezju, snegu, ko kamencki letijo s ceste...
Pa nimam cajta za rocno avtopralnico...Vcasih ga doma sam operem... ampak to traja potem kaksno urco ...
Baje - kolega motorist je izpitnik in vem da smo mel debato
Potem je to verjetno samo "gostilniska debata" ... ker ne najdem nikjer nic na to temo ... Res pa je, da se nisem kaj prevec trudil z iskanjem ... sem pa preprican, da ce bi bilo na tem kaj resnice, da bi se ze kje pisalo ...
a odprem ?e eno burleskno debato? Baje je po CPP prepovedano sedeti v avto med pranjem v AP.... :ne vem:
Link? Ali je samo "baje"? Ker nekako na teh stezah ni ravno narejeno, da bi skakal ven in not v in iz avta ... Na tistih "takratkih", kjer samo zaparkiras in se potem krtace vozijo naprej in nazaj je drugace... taka je recimo na OMV v Vizmarjah ... Pri teh, kjer trak vlece avto naprej pa ni ravno temu namenjeno ...
Napaka Mazde je torej da da v vse pakete navigacijo z zaslonom namesto da bi te prisilila da pla?a? jurja (za 200eur kos hardwara) kot recimo ?koda in ostala VAG grupa?
To jamranje nad ceno SD kartice mi je vedno zanimivo - prakti?no noben drug proizvajalec nima tako poceni navigacije. Morda bi morala Mazda zraven dat ?e eno plasti?no ?katlo da bi se ljudje po?utili da ni "samo SD kartica".
Saj pri prvi "skyactive" sestici je bilo tako, da ce si dokupil navigacijo (TomTom) so vgradili modul na levi pod volanom ... Sele pri novejsih je tako, da je ves hardver ze vgrajen in potrebujes samo kartico ... Verjetno je to zaradi znizevanja stroskov ... temelji pa na tem, da kdor potrebuje navigacijo, jo bo doplacal... Pac racunajo na "postenje" ... Pac softver je veliko lazje ukrasti kot pa nove vecje feltne ali pa sportni auspuh ...
SLO VOZILO OD 1. LASTNIKA.VO?EN NA DALJ?E RELACIJE, IMA 232000 KM. NA 187000 ZAMENJAN MOTOR NA POOBLA??ENEM SERVISU, ZNANA TUDI VSA OSTALA ZGODOVINA VOZILA, MOTOR ?E V TOVARNI?KI GARANCIJI.
To je bila verjetno menjana odmicna gred in ne kar cel motor ...
Bil sem na opel servisu v litiji in na kajuhovi z avtom so se ukvarjali cca 1h do 1h30min. Racunati mi niso mogli nic ker tezave niso odpravili. Avto so resetirali z oprl testerji z 2 so probali + odklop akumolatorja. Programsko opremo niso na novo nalagali saj so mi o
Izracunali cca 250eur stroskov +2h dela cca 340eur.
Za ta dnar pa ne dam popravlat. Raje vsakic na novo nastavim. Probal sem se na fb strani opel sam nobenih bolj konkretnih odgovorov ker tudi nimajo kluba niti nic vse bolj ljubitelsko in da naj peljem se na kak drug servis. Po slo se mi pa ne da vozit iz servisa na servis
Ce ravis, ti lahko dam stevilko enega kolega, ki je prej delal na Avto Moste... sedaj pa nevem tocno kje je.. sicer je prodajalec... ampak bo verjetno malo naprej povprasal... ti posljem njegovo stevilko na ZS (sem ga vprasal in je dovolil )
Ga zbrises sebe nastavs gesu zamenas dela. Ugasnes avto njega nazaj na loz tebe pa zbrise probal so z odklopom akumulatorja z opel testerjem resetirat yse zresetiral cel avto pa se dec nazaj pojav pa njegove nastavitve. Tako da morm najdt wnga elektricarja da pove ce ma kako idejo kr na opel sloveniji tazga primira se niso mel pravjo.
Edina resitu razstavt pou armaturne plosce radio navigacijo vn uzet pa nazaj prklopt stroski ddela 100? +
Poslano z mojega SM-G935F z uporabo Tapatalk
Hmmm... skoraj neverjetno,d a tega na pooblascenem servisu ne znajo resit ... ...
res, res je lepo sli?ati da ste zelo zadovoljni s servisom meni pomeni dober servis ogromno. Vseeno pa me zanima po kak?nih kriterijih ocenjujete servis? Sta to samo cena in prijaznost?
Je bil kdo kdaj zraven in dejansko opazoval kaj in kako delajo pri servisu (tudi ?e ni strokovnjak)?
LP
Moja ocena temelji na dobro opravljeni storitvi, prijaznosti,... in seveda tudi ceni... Sem pocakal, da je Jure naredil svoje... medtem malo pocvekal z Majesom in tudi z Juretom... Sem ga pa tokrat pustil, da naredi svoje delo in mu nisem "svetil" zraven in gledal pod prste... Sem pa tudi kdaj prej ze prej kdaj pocvekal z Juretom, medtem ko je delal na mojem avtu ... Se pa ne mesam v njegovo delo, ker nimam kaj dosti pojma o teh zadevah ... Vprasam pa kdaj kaksno stvar ...
?e gleda? diagram na Nexen strani naj bi imela SU1 manj?o obrabo
N'Fera SU1 je pri Lustreku 110? ... tako da bom verjetno vzel kar te in bom kar pri njem narocil... ker imam itak tastare s feltnami pri njih shranjene ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ta, ki pljuva po Peugeotu ima prizgano in tudi celado ...
... oni drugi zadaj pa je zaenkrat se ne potrebuje ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani