Ja seveda. Ne glede od kod je, ga je potrebno preveriti, preizkusiti. 😊 Če se avto prodaja v Sloveniji, je to veliko lažje, ceneje, avto pa praviloma lahko takoj odpelješ in se z njim voziš.
Na primer tale Mazda 6 G165 MT 2/2019 z 42.000 km, iz Nemčije, pride še jurčka in pol dražje, če upoštevamo stroške uvoza in dodatna platišča pri slovenskem:
SUCHEN.MOBILE.DE
Točno tako👌
Pred eno uro je NevLado napisal:
Soforumaš je prodajal 2016 G165 za 23.400 in ste rekli vsi wow, to je okej cena. S tem da so mu ljudje ponujali celo več, do 24 tisoč je šla najvišja ponudba.
Sedaj imate tukaj facelift 2019 za 1800 eur več. Pazi to, 1800 eur. Za 2 leti novejši avto. A to pa ni okej cena več? 😂😂😂😂😂
Dejte se mal zamislt no, pa pejte kozle strelat v covidno temo.
Točno tako,eni samo nekaj pišejo,da je zanimivo....😂 Jurja bo tako spustil in bo cena več kot odlična,če je res kar piše....👍
Za vožnjo po celem snegu pri nizki hitrosti izklopite traction control, ker vam začne avto sam jemat gas in mate občutek da koplje, v resnici pa čisto malo drsi. Z izklopljenim traction control v drugi/tretji pod štantgasom prideš brez problema kamor koli, saj so 2.0 mašine in imajo dovolj navora!!!
Me pa zanima vaše izkušnje z mazda 3g120 kako se vaše obnašajo po celem snegu
Po celcu se nisem vozil drugje kot po ravnem,v hrib npr; Roglo,Kope in Areh pa po delno spluženi in sneženi cesti brez problema. Gume pa Falken kar je slabše od tvojih,toda bile so nove 10kkm.
Za celec so potrebne verige ali 4x4 drugače izzivaš nesrečo....
To je res veliko je od gum in voznika. Sebe smatram da, sem kar dober voznik v snegu k s prejšnim avtom, ki sem ga imel nisem imel takih problemov kot z mazdo in tudi s službenem nima težav in ne z drugimi avti k so pri hiši. Z mazdo pa nevem mam pa gori goodyear ultragrip 9+ a je v gumah proble al kje drugje.
Zanima me kako se obnese mazda 3 g 2017 v snegu misli tam ene 10 -15 cm zapadlega pa kake zimske gume uporabljate. Se pa že v naprej opravičuje ce ni to za pravo temo
Po snegu gre odlično,ker nima preširokih gum in ima dosti navora ter ima večjo težo spredaj.😊
Pri teh centimetrih v hrib najbrž ne bo šlo zlahka! Odvisno je precej od podlage in seveda voznika ter zimskih gum! Kupi zimske gume ki jih priporočajo na testih med prvih deset in ti ne bo žal 👍
Od včeraj naprej tudi jaz lastnik mazde, oprema PLUS STYLE, G-122 mašina. Super avto, proti konkurentom. Menjalnik in volan športna, da bi ga lahko primerjal z mojim nekdanjim mini cooperjem, menjalnik še celo boljši feel. Več ko do 5k še nisem prišel na obratih, ker pač..avto še 100km nima. Bom pa kmalu stestiral polni potencial.
Dobrodošel med nami in srečno vožnjo .... Zaenkrat ga ne teraj preveč in počakaj vsaj do 2kkm,da se uteče motor in menjalnik 👍
To moraš kupcu še doplačati da odpelje to...🤭😉😁, če bi bila vsaj fiat panda 4x4 bi rekel, da kupiš za kako visokogorsko kmetijo in se tam voziš neregistriran, sicer pa tole ni več za na cesto...kako to naredi tehničnega?🤔
Včasih je napaka v sestavi zavornih ploščic,ki imajo v zmesi malo večje ali trše delce ! Tako je bilo pogosto takrat,ko so se morali posloviti od azbesta v ploščicah. Takrat so diski zdržali tudi 200-250 kkm,danes pa pol manj zaradi trše sestave....
Evo ena zanimivost, včeraj se mi je po vožnji 100m po makedamu zataknil večji kamenček med ščitnik diska in disk.. Sredi poti nimaš kaj na Mazda6 delat ker nimaš niti dvigalke Ključ sem imel sabo, ampak kaj ti nuca. Ker na omv nisem našel žive duše z dvigalko in mi je škoda, da bi mi to drgnilo po disku (s pihanjem in naglim zaviranjem ni šlo ven), sem klical MES (mazda asistenco). Prišel lokalc v 15 minutah, odvijačil gumo, spajsali kamen ven z izvijačem, podpisal papirje in dalje na pot. Storitev popolnoma brezplačna in res super hitra izkušnja.
Super si rešil in sedaj tudi vemo ,da sistem MES deluje....
Prejšnji teden sem nabavil novo pištolo za polnjenje pnevmatik in jo danes preizkusil. Štiri gume 225/55 R17 na Mazdi 6 sem napolnil na 2,7 bara, štiri gume na Mazdi 3 205/60 R16 na 2,65 bara. Če bo vožnja preveč trda, bom kakšen bar spustil.
Huh,gledam vse naokoli,A6, ,allroad pa 530xd, pa me mine pr kasku pa cestnini. Pol pa vidim tole. Taman. Ma kdo kake izkušnje, kako se kej pele po snegu? Vrjetn tko k moja cx5 awd...
@Husky1290 to zgleda že kot delo za dimnikarja Pol bo to šele šlo, ko boš meu normaln pretok zraka, boš poletu, haha. A ti je kej informativno reku, kok hoče met za to čiščenje?
Tudi sam sem menjeval zimske v nedeljo, pa mi to pobere najmanj 3 ure s čiščenjem demontiranih, od tega je najmanj 2 ure samega čiščenja.
@(100-147 Nm) ja tudi sam sem v preteklosti, s križnim ključem zategoval mnogo preveč. Ponavadi potem ob menjavi, nisem mogu otegnit normalno. Zdej se morm fejst nazaj držat, ko s križnim zategujem. Se mi na par šraufih zgodi, da morm mal otegnit pa šele potem finiširat z moment ključem, kterga nastavim na zgornjo mejo, ker se malo sile zgubi s tem, ko uporabljam podalšek na gedori.
Jaz zategujem po občutku, ker sem poizkusil pri vulkanizerju moment ključ in sedaj vem koliko je cc13kg. 😉V 30letih nobenega problema z odtegovanjem niti izgubo kakega šravfa....
Tako je... avto je treba pritisnit od časa do časa al pa vsaj pri vključevanju recimo na AC naj se mašina zavrti v obrate. Ne pa tako k eni, kjer števc za obrate nikoli ne prileze čez 2500. In takih sploh ni tako malo - razen da trgajo živce ostalim v prometu, uničujejo tudi motorje svojih avtov pol pa razlagajo o slabi kvaliteti.
Tako, da meni razni oglasi tipa "...imel ga je star gospod..." pomenijo le to, da dam roke stran.
O ja... tud kravatka pa bela srajčka je bla, pa zgledal sem kot natakar na neki dalmatinski terasi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Točno tako👌
Točno tako,eni samo nekaj pišejo,da je zanimivo....😂 Jurja bo tako spustil in bo cena več kot odlična,če je res kar piše....👍
Povezava za deljenje
Deli na druge strani