sem se zmenil ju3 za ogled upam da mi bo v?e?.me pa ne moti ?e je bla cela barvana,sam da ni bila karambolirana,ima pa vse servise na uradnem delane,pa tud verjetno preverit bomo jo ?li tja.je pa bila barvana po ?elji lastnika ker si je ?elel ?rne pa so mu ko je bil na dopustu dali na cosmosu jo prebarvat.
bomo videli kak bo .
u bistvu js gledam na take stvari, da je bil avto prebarvan kot prednost
mah kje.. tisto zaspano francosko skropucalo. raje KLZE Turbo.
nevem ?e bo tist rx8 V6...
motor ne more ribnat ?e mu fila? olje. olja ?re manj kot moj zdle, to da je pa pa? dizajn mazanja 100% loss (?prica direkt v komoro) mi pa ni treba razlagat
poraba je... kurc. sm jo mel lihkar 15l/100km. tak da...
zavarovanje je pa res drazje. ampak je drazje pri vsakem konkretnejsem avtu :ne vem:
Bi se pa spla?al tut kupit kako RX8 (zaradi dizajna ) s frderbanim motorjem, pa z neki improvizacije vgradit kak V6 motor, ni nujno da mazdojsega izvora!
uf ja, od kajga nissana 350Z bi se zlo prilegu, ampak spet zajebancije z nosilci, homologacija... no thanks Druga? se pa dela ena RX-8 na tem, da se da V6 not
kaj ?e te bit strah.. ?e ga ma? lepo nima kaj crknit.. motor lahko skoraj z rokami iz havbe pobere? delov je pa lih 20. manj ma cel motor ?raufov kot samo ventili na KLDE.
1. zato ker je registracija ?e kr fajn visoka
2. ker tut poraba niti ni ve? tolk na neki ravni
3. pa tut na olju ni ravn ?parov?ek
4. ?e slu?ajno motor ribne pa tut ni glih pocen stro?ek
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
u bistvu js gledam na take stvari, da je bil avto prebarvan kot prednost
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani