Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

sem se zmenil ju3 za ogled upam da mi bo v?e?.me pa ne moti ?e je bla cela barvana,sam da ni bila karambolirana,ima pa vse servise na uradnem delane,pa tud verjetno preverit bomo jo ?li tja.je pa bila barvana po ?elji lastnika ker si je ?elel ?rne pa so mu ko je bil na dopustu dali na cosmosu jo prebarvat.

bomo videli kak bo . :bravo:

u bistvu js gledam na take stvari, da je bil avto prebarvan kot prednost ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Adijo mazda :(
Napisano

Iz celja.

?e lahko povpra?a?, bi bila vesela.

Jaz sem malo po odpadih poklicala, kolko bi me stali deli, in mislim, da bi se dalo to popravit, ?e le niso kleparji in li?arji predragi.

super, sma blizu, js sm iz bli?ine Polzele ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

?eprav je res ?koda avta in upam, da se ga bo dalo popravit, sem vesela da je s sinom vse ok. Drugi? bom mogla pa bolj po pameti vozit.

S kod si pa? Druga?e se lohk pozanimam kolk bi te to stalo pri kleparju, ki mi je porihtu C-jko ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda motorji
Napisano

Naj te popravim - na Verov?kovi majo plin po 0,64? na liter (nimam sicer a?uriranih podatkov), torej pol cene benza! :bravo::harhar:

me sam zanima, kdaj bo ?e to okrog 1? :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pa kar fajn te za?ponajo ti pasovi.

Zanimivo, to ima ?e prvi Clio pa ni nujno, da ima airbage. Vsaj od prijatelja Clio 16V jih ima. ?zmeden?

Sicer pa pohvale Mazdi, da spro?i le airbage, ki so potrebni. Vsaj en nepotreben stro?ek manj.

ok, mi ni n? hudo pri srcu, ker to po?nejo z renault-i :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz ?e tud upam, da se bo dala popravit. Je pa podvozje menda zvito. Steber je pa fejst fasu. Bomo vidl kaj bo cenilec v ponedeljek povedal.

?e ga steber fejst fa?e, avto ni nikol ve? kot je bil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

:bravo: glavno da ste vsi ok,mala nepazljivost in je sranje,mazdica pa je nazalost totalka ceprav bi marsikateri to popravljal

odvisno kolk je kej steber fasu

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

aj pa res. :blush:

SDIja sem jaz 2 vozu, V in IV pa sta res pocasnele.

ka ti je zal da si si fko kupu, bi mel RWD?

ne sam, glede na to da dobis zraven se za cel avto delov je res poceni, pa se street legal je. skoda da je grda...

js sm mel v rokah Golf V TDI in SDI, TDI me je takrat kr nekako prepri?u medtem, ko je SDI res nepremi?nina

?al mi ni, ker ?e vedn ni ?estak :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Certifikat za feltne M6
Napisano

Mislim,da ne bi smelo bit problemov,ker je razlika samo 1 ".Se sploh ne opazi skoraj. ;)

js sm mel probleme s tamodrimi pri Daihatsuju, ker sm mel 14" namest 13" :whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

ne ne. Pod nepremi?nine ?tejejo vsi SDI ji od VW grupe in ka?n golf I in II :harhar:

Pa vsi novodobni 0,3 TSI od renoja pa fauveja :hudicek: ... po mo?nosti zmontirani v 2 tonske karavane ki sli?jio na ime "zaliv" ali pasat

SDI je pa res totalna nepremi?nina

Han?o, ?krate na?en spat :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

mah kje.. tisto zaspano francosko skropucalo. raje KLZE Turbo. :danzoman:

nevem ?e bo tist rx8 V6... :)

motor ne more ribnat ?e mu fila? olje. olja ?re manj kot moj zdle, to da je pa pa? dizajn mazanja 100% loss (?prica direkt v komoro) mi pa ni treba razlagat :)

poraba je... kurc. sm jo mel lihkar 15l/100km. :D tak da...

zavarovanje je pa res drazje. ampak je drazje pri vsakem konkretnejsem avtu :ne vem:

ne nasedaj, da je v 350Z Renault-jev motor ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda RX-8
Napisano

Bi se pa spla?al tut kupit kako RX8 (zaradi dizajna :ljubezen: ) s frderbanim motorjem, pa z neki improvizacije vgradit kak V6 motor, ni nujno da mazdojsega izvora! :danzoman::bravo:

uf ja, od kajga nissana 350Z bi se zlo prilegu, ampak spet zajebancije z nosilci, homologacija... no thanks :D Druga? se pa dela ena RX-8 na tem, da se da V6 not ;)

kaj ?e te bit strah.. ?e ga ma? lepo nima kaj crknit.. motor lahko skoraj z rokami iz havbe pobere? delov je pa lih 20. manj ma cel motor ?raufov kot samo ventili na KLDE. :)

1. zato ker je registracija ?e kr fajn visoka

2. ker tut poraba niti ni ve? tolk na neki ravni

3. pa tut na olju ni ravn ?parov?ek

4. ?e slu?ajno motor ribne pa tut ni glih pocen stro?ek

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.