Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

@Feri - glih rde?a mi je dale? najmanj v?e? med Rx8-kami. <_<

Bomo vidli, ?edalje bolj v?e? mi postaja Cx7, ki se jo po par letih tudi dejansko DA prodat pol naprej. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Eno Off-topic vprasanje kko resetira? porabo k je ?e pou leta skos ista :glare:

Takrat ko z gumbom toliko preklika?, da ti poka?e povpre?no porabo (AVG), potem ta isti gumb samo zadr?i? za 2 ali 3 sekunde in se bo za?elo prera?unavanje od za?etka. :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Po porabi? :hohoho: Mislim da vsi vemo katere so trenutno aktualne najmo?nej?e in najhitrej?e Mazde. :)

Pa tudi katere so najlep?e (no stvar okusa sicer), ampak mislim da se 3-ka ali 6-ka dizajnersko lih ne moreta kosat z Rx8, pa magari sta "nabuhle" MPS verzije. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Ja a ni dobr ime, sicer pa ?e izgovori?; El-pe-ge, pol izpeljanka ni ve? dale?. :hohoho:

Zanimivo da mi pri tem mrazu avto ?e lep?e laufa. :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Zadnjih 120 prevo?enih km imam porabo 6.6 litra po BC-ju (bullshitu po doma?e), no realno je slabih 8 litrov, ampak jasno LePegaGeja goriva, ne benza. :jezicek::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

zakaj?

za isti denar dobi? M3 z 1.6 bencincem in isto konji (motor iz pamtiveka)... ter skoraj enako opremo... se zi zdi ?koda manjvredna?

Seveda (recimo namesto manjvredna raj?i manj simpati?na, manj privla?na, itd.), med Mazdo in ?kodo me res ni potrebno spra?evat kaj bi vzel. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 2002
Napisano

Zdravo g. Hugo!

Priporo?am (preventivni) obisk pri na?em Avto Pelku, ali magari kak?nemu drugemu Mazda obvlada?u. :bravo:

Ti avtomobili so zelo ob?utljivi kar se ti?e cedila na karterju in pa bakrenih podlo?k, ?e bo? to dvoje po?timal, bo? njen zadovoljni lastnik. :jupiii::prstgor:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda E
Napisano

Videl sem ?e tak?ne Mazde brez kljuke in sem samo debelo pogledal kako je to mo?no, no verjetno jo imajo samo za frajarit po mestu in malo po va?kih cestah? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

KAZENSKE PIKE
Napisano

Mlad vozniki oz. voznik za?etnik so od momenta ko si naredil izpit. Pa tudi ?e majo 40 let in delajo izpit tretji?.

Ne vem kdo je ?e razlagu (Canyon ali pa Peri?nik), da ?e si voznik povratnik (se pravi ponovno dela? vozni?kega) je zadeva nekoliko druga?na. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

VW se spla?a. :D

Kdo pravi,da je prodal, lahko da so mu ga pono?i "fkrali", dec je pa potem le ?e oglas umaknil in se obesu. :blush: Konec ?rnega humorja. :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.