Zavaroval Micro pri Tili - kasko totalka + A0 za 188? , res da ima odbitno 75? za parkiri??e, a vseeno...tokrat za ta avto sem pa vzel cenej?o varianto, pa tudi ?e malo dopla?a?. Va?no mi je samo ?e parkplac pa ?ajbe za vse ostalo je tu An?e
01 Avtomobilska odgovornost Za osebe: 5.000.000,00 141,78
Popusti: Popust za mlade dru?ine (AO): 15,00%; Popust na starost zavarovanca (AO, AO+): 5,00%;
02 Kasko totalka 4 50% 50,36
Kasko je cenej?i kot AO....priporo?am za star(a)ej?a vozila, ne pa za novej?a (draga po ceniku) ker je polno odbitnih - pa? kar ti je pomembno.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ma spet "laja?" svoje, pri porabi 7 litrov nima motor 135 konjev in manj je konjev maj?a je poraba in manj?i bi naj bil prihranek pri tej zadevi in pika, tako zagotavlja tudi ?lovek, ki to uradno prodaja in mu je to biznis, pa sem bil sam na enem izmed teh razgovorov pa sva pri?la do tega zaklju?ka, da kao ne glej samo na porabo. Torej ni vse res na tem, poleg tega pa jaz brez nekih kvazi dodatkov spravim svoj lasten avto tudi iz 8 litrov na 7 litrov, kar je 12,5 % take razlike pa ne naredi noben aditiv ampak je to odvisno od tega kak?na je relacija (mestna vo?nja, regionalna in avtocesta) se dobro ve, da je najve?ja poraba pri mestni vo?nji in najmanj?a prav pri reginalni, kjer je najve?ja omejitev 90km in 5 prestava v mojem primeru.
Sem temu tvojemu prodajalcu rekel naj mi da tester, ker v te pravljice ne verjamem in ni imel nobenih podatkov kak?no naj bi bilo zmanj?anje porabe goriva pri avtomobilih do 5 let, ker vse te kvazi reklame za avtomobile so samo na starej?ih modelih. Pa se ve, da so strarej?i modeli bili bolj po?re?ni, ker pa? motorji niso bili toliko izpopolnjeni.
Kar se mene ti?e je najbolj?a varjanta, ?e ima? avto dlje ?asa namen imet, da predela? na plin ker tam je edini na?in da na koncu kaj pri?para?, pa ?eprav je za?etna investicija dosti ve?ja, je pa potem zagotovljeno do se to ob?uti tudi v denarnici za razliko od teh kvazi zadev.
Pa se pridru?ujem mnenju, ki je bilo tu ?e omenjeno, ?e je res kaj na tej zadevi, dajte to mo?nost testirat ?lanom brezpla?no in zagotavljam vam, ?e bo zadeva res delovala in ne bo nek nateg imate velike mo?nosti za dober posel, do takrat pa raje ne prepre?ujte ljudi, ki v te zadeve ne verjamemo, ker danes je preve? zadev en sam nateg samo naiven folk pa? naseda lepim besedam in nekim kvazi prirejenim resnicam.
A potem meni ne delajo vsi konji pri porabi 5.5-6? Koliko od 160 s powerboxom pri 1600kg mi jih potem manjka?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Toliko o tvoji matematiki, ?e bi porabil 10x 5l tank bi porabil 6,6 ml aditiva ;D
Glede 10 tankov, tako mi je bilo re?eno, da v primeru nespremenjene porabe prilo?im izpolnjeno tabelo, ki je v bro?uri ra?une tankanj, fla?ko in dobim povrnjen denar.
Kot sem ?e omenil pri nekaterih se poraba spremeni ?e po 1. tanku pri nekaterih pa kasneje, govorim iz lastnih izku?enj in ostalih referenc, ki sem jih videl.
Najverjetneje so vse reference ponarejene, kajne Juras
Meni se zdi, da je cilj zmanj?anje porabe, emisij, izbolj?anje motorja za vse ljudi, ki uporabljajo motor, avto, traktor, kamion.... itd, seveda pa je res da se avtoprevoznikom, ki imajo 1400l rezervoarje veliko bolj spla?a zadeva kot pa nekomu, ki ima 40l tank.
To je logi?no, kot da bi rekel proteini ( pra?ek ) so namenjeni predvsem ?portnikom, podjetja na njih ciljajo. Ja bravo na koga pa upokojence mogo?e ?
Najverjetneje so vse reference ponarejene, kajne Juras
Ja so...popolnoma vsi videji so narejeni in nalo?eni od distributerjev, temu se dragi ekonomist re?e direktni marketing, jaz tebi produkt, ti meni besedo....
Jaz tukaj zaklju?ujem - ker se mi ne da ve?. Prepri?uj koga drugega, tudi na temo da nisi diler..., poanta je da sploh ne dojame? kaj ti govorim, in nima veze ve? o tem debatirat. V glavnem sre?no pri uporabi, mi ga bomo pa ?gal naprej.
Prepri?uj jih tudi da bodo po desetih tankih dobili denar nazaj, aja samo 10 tankov morate skuriti v 30 dneh in fla?ka mora biti orignal zaprta - no big deal
If you don't get results from our product we'll refund your money, every penny of it!* That's the Syntek guarantee.
* This is a 30-day money back guarantee. After 30 days, we will refund 90% on any unused product. Any product that is not in resalable condition, including out of date packaging, along with all shipping is nonrefundable.
Pofukana piramida.......!
Ti govori? bedarije... sorazmerno z velikostjo tanka ( ve? nato?enega goriva ) pomen, da daj? v ve?ji tank ve? aditiva in obratno, nevem kaj ti tukaj ni jasno.
Ti svetujem da si ?e malo pogleda? o pomenu sorazmernost ;D
Se pa ?e nekaj ?asa spra?ujem ali se ti namerno trudi? ali dejansko ne razume? poante, ker potem sem nad tabo obupal.
da daj? v ve?ji tank ve? aditiva in obratno
Bravo! Sedaj pa se razlozi zakaj v vsakem primeru rabis 10 tankov, ce imas na en tank NE sorazmerno kolicino???
Fizika in matematika ti ne gresta.
Po tvoji logiki montiram na avto 5L tank, 10x ga skurim in stvar dela pa sem porabil 1ml...
Sorazmerno pomeni:
Da zadeva zacne delovati potrebujete porabiti vsaj eno 35ml flasko.
potem pa vsak uporabnik glede na tank preracuna ali je to 5 tankov ali pa 10.
Kapis? Najprej preveri kaj vas ucijo, 120 dealerjev xftja je v Sloveniji pa NIHCE ne ve kaj govori strankam. Cilj je teh 10 tankov, in tarca so prevozniki ker to pomeni 10 x 300L tank....
You do the math
xft dajes sorazmerno z velikostjo tanka kar pomen 1ml na 7,5l goriva
please elaborate......please.
40L tank = 40/7,5L = 5,33ml + 10 tankov = 53,3ml
60L tank = 60/7,5 = 8ml + 10 tankov = 80ml
Prosim ?e enkrat za tvojo razlago kje je tu sorazmernost? Ker za?el si govoriti totalne bedarije....
Sorazmerno pomeni to, da za?ne delati na to?no dolo?eno ?tevilo prevo?enih km ne glede na avto oz po dolo?enih L porabe benza....
Zanimivo kajne. To pomeni da v naprimer Nissan Micri 1000cm s 40L tankom in motorju 1200ccm z 18L tankom stvar za?ne delati 2x hitreje samo in izklju?no zato, ker ima motor manj?i tank.
Svetujem da ostane? pri ekonomiji....
Jures fla?ka stane 35eur tako da to ni nek stro?ek glede na to da jo ima? za 450l goriva. Ampak kot sem ?e ve?krat omenil, nisem prodajalec tako da mi je vseeno ali bo? testiral ali ne. Druga?e pa ima? 100% garancijo za vra?ilo denarja v kolikor po 10 tanku kolikor je tretman nima? rezultata. Problem je v tem, da se ljudje bojijo uspeha in mislijo, da jih vsak ho?e " nategniti ".
Sem pa vesel, da so tudi tak?ni ljudje kot je Mazdaman in sprobajo zadevo in ?ele nato komentirajo, VSA ?AST.
LP
Ha ha ha, bravo mazdaman
?aki mal...sedaj pa ti meni nekaj razlo?i. Imam avto s 40L tankom in avto s 60L tankom. Ho?e? povedati, da je pri enem 400L dovolj za seanso, pri drugem pa 600L za enak u?inek???
Torej moram kar dve fla?ki kupiti in ?akati 10.000km - za nekatere ENO LETO da vidim rezultat? Ve? jaz brez fla?ke z enoprostorcem naredim 1000km na en tank.
Kar mi ti prodaja? je nerealno - poleg tega tile mre?ni distributerji umirajo po par mesecev...toliko o vra?ilu denarja. sodobna piramida ni kaj, pla?aj sedaj, money back guarantee, maybe ?ez eno leto, od nekoga ki ne obstaja.
P.S. A si se vrnil?
Mi smo se odlo?ili da bomo domov hodili v ponedeljek zgodaj zjutraj iz morja, dol se zrihtamo za ?iht in ?olo pa lepo po prazni ob 05:00. Ker tole kar se dogaja na na?ih avtocestah je nemogo?e ve? tolerirati. en drugemu na riti na levem, vsi po bremzi, vsi bi presko?ili kolono a desni pas popolnoma - ampak res popolnoma prazen.
Potem pa slu?ajno naleti? na po?asnej?ega na desnem pasu in si prisiljen bremzat, da se lahko vklopi? na prehitevalnega....tam pa spet vsi po bremzi...
Imam za vsaj 20min materiala na kamerci - s pani?nim bremzanjem na levem pasu vsi z ?tirimi smerniki pred deli na Ravbarkomandi, pred cestnisko na logu, a NOBENE take situacije, enostavno ne vidijo 5m pred nosom, ker se grejo umakni se, a nih?e se ne umakne z levega.
Pa se mi ne da tega editirat....
Kaj ti bo morje in oddih ?e na cesti dobi? vso porcijo nazaj....
Ocitno ne bo ne testa, ne opravcila ne prihrankov.
No sva pa slovenscino in pristop popravila
Aja sem pa dobil motiv za letosnji poraba izziv. Bom reskiral pol place za eno flasko in glede na to da imam tedensko tocno nastudirano pot, ki odstopa za 0.2L vsakic lahko sam investiram v test....in novo motor mogoce...
To sedaj pretirava?, povedal sem svoje mnenje glede xft in da ljudje ne morejo ne?esa komentirati, v kolikor niso preizkusili zadeve, samo to in ni? drugega.
Vseeno mi je za tvoje ponujene teste, na mojem in ostalih avtih deluje ti pa kakor ?eli?, ?e si uspe?en podjetnik najbr? ni problem dati 35eur za fla?ko in narediti test.
Mislite si kar ho?ete, imam dosti pomembnej?ega dela kot se pregovarjati in nekaj dokazovati ( nimam ni? od tega ).
Ja pol pa ze pojdi no, ze 3x si se poslovil....jaz bom pa kar benz tankal, brez flaske.
bila je par let nazaj kot luxuris ki je obljubljala nevem kak?ne donose, skratka nateg..
Tudi jaz se u?im ?e celo ?ivljenje pa zato ?e nisem ?tudent ampak uspe?na, zaposlena oseba v svojem d.o.o.
Potem se tudi obna?aj tako, ker sva potem na enakem nivoju.
Kako misli? da si izpadel? Prileti? popljuva? vse z idioti, jih ?ali? z manjvrednimi, omenja? da so tako neumni da ne morejo delati za jurja, potem pa pametuje? da si diplomant in uspe?en?
Na?elo poslovanja - osnovni bonton je tudi poslovni bonton! Nih?e ni manj vreden ali si ne zaslu?i manj spo?tovanja, ?e posebej ?e ga ne pozna?.
Sam NE VERJAMEM v XFT, bi ti pa mogo?e verjel, ?e bi ti pri?el sem z nekimi pravimi argumenti, nekim odnosom, ponudil sem ti test....itd.
O tebi imamo sedaj samo sliko nekega naivnega trapastega mulca, ki izliva svoje probleme na druge.
Da mi en tak pride nasproti kot predstavnik podjetja, s takim pristopom.....hvala lepa.
ja kaj si pa ti Jures po izobrazbi, si ve?ni ?tudent ?
jaz se celo ?ivljenje u?im, torej sem. Ampak ?e meri? izobrazbo po denarju.............
Vem samo to da internet bonton odra?a marsikaj, in slog tvoje pisave prikazuje 18-20 letnika, za??itenega za ra?unalnikom.
slog pisave je vse prej kot srednje?olec. Pa? percepcija posameznika, ki se vidi druga?e kot ga drugi, z drugimi besedami slepenje samega sebe.
Primer:
forex je propadu folk je dau nevem kolk denarja notr in use zgubu, ta Forex k pa ti vids je pa stran za valutno trgovanje to pa ni propadl in tut nikol nebo, ?eprou je itak use zmanipuliran
haha kr nemorm dol, zdj je tut men ?e use sme?n ratal, dosegu itak nebom nc 1 proti ( vs je kr velik ) tko da ja
Druga?e Wankelsem diplomiran ekonomistin vem kaj je piramidni sistem in kaj je mre?ni marketing tako da tukaj mi pa ne morete soliti pameti. Mre?ni marketing je legalna zadeva in je najsodobnej?e tr?enje izdelkov ( od ust do ust ) ne vlaga se ogromno denarja v TV reklame in podobno, piramida kot jo poznate, najbr? je biu kdo tut po doma?e nategnjen je pa ?isto nekaj drugega, nova?i? ljudi da vlagajo veliko denarja in ko zmanjka naivne?ev vse propade kot npr. forex in podobno.
Fak, kako smo nizko padli........
Sej uni Alen iz prvega sporocila v tej temi, je ocitno ze obupal in ne verjame vec v to... saj njegova spletna stran ne obstaja vec... Pa izgleda imajo v mesecu maju vsako leto novacenje novih "distributerjev" ... Lani se je tudi zacelo ravno v podobnem terminu
Torej ?e testa ni vse kar si napisal odpade, ti bo? ?e naprej neverjetno prihranjeval mi bomo pa neumni.
Hvala za sodelovanje, prodal nisi ni? in tudi ne bo?.
?e je pla?a merilo pametnosti, potem XTFa ne potrebujemo, ker raje kupujemo nove avte, z novo tehnologijo, za njih djemo ful kasko in nam je vseeno ?e avto ?re 10 ali 15, si privo??imo po?itnice, vikende, zabave....
Ostalim, pa priporo?amo da kupijo XTF, ker bo potem od pla?e zaradi znatno ni?je porabe mogo?e ostalo za kavo in servis.
Poba naredil si si tako bruko, o?itno si prodajalec samo skrit pod drugim nickom (IP ostane ve?), ker nekdo ki je tako navdu?en nad izdelkom, pozna reference, kako vse deluje in ima 'kolega' ki je neverjetno prihranil ni nih?e drug kot u?aljen prodajalec.
Ko bo? dvignil svoj primitivni nivo in dal svoje besede v dejanja, sem pripravljen vzeti tudi kredit, da sfinanciram test. Dokler tega ne naredi? so besede nevredne.
TOREJ ALI TEST ALI OPRAVI?ILO............ali BAN?
?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba
V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.
Pla?am 4 x 800km benza
Torej?
?akam
pazi Jures, k zdele bodo pa izgovori na vrsti ... da mora? najprej tri tanke skurit, pa da se mora? psihofizi?no prpravt, da bo placebo zares deloval.
?e ga razumem je dal to ?e skozi, ker je ?e znatno ni?ja poraba
V redu - gremo z mojim 1 x 800 brez, in potem 3 x 800 z - pri?akujem pad porabe z vsakim tankom do pri?akovane manj?e porabe. ?e gremo iz nule ?e bolje, ker se mora pokazati razlika.
Pla?am 4 x 800km benza
Torej?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?akam.....pa ne odla?at, ?e danes grem na 1000km dolgo pot, po ?elji tudi TDIja, ki trenutno ?re 4.9-5,3 testiramo.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani