No Alex jaz sem mel obe in kot ti Boss pravi sportni gumi sta...
Potenza se bolj.
Sem mel obe in evo na kratko:
F1:
PLus: za sportno gumo udobna in tiha, po dezju super, veliko gripa, prime takoj
Minus: mehka in se na avtocesti (kljub temu, da sem vec pumpal) maje, boki niso trdi, traja manj kot Potenza.
Potenza:
plus: zelo sportna in direktna, trdi boki, prav uzitek peljat z njo, ko je profil pri koncu drzi veliko bolje kot F1 pa tudi vec kilometrov sem z njo naredil...
minus: dokler ne doseze temperature (npr. voznja po mestu) ni nobenga gripa, glasnejsa kot F1 in trsa.
Jaz bom to leto (glede na to, da itak ne bom jaz peljal 6-ke) dal kaksne ER300 ali pa Pirelli P7.
Mogoce se splaca pogledat tudi ti dve...Bom pocakal pa, ker bo verjetno kak nova guma zdaj marca...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ni receno, da je problematicna, samo problem je v tem, da ima lahko vec kilometrov kot pise pa ne mores recimo na servisu tukaj vprasat za zgodovino pa tako npr. (vseeno pa od vseh uvozov, bi najrajre imel nemski uvoz kot karkol drugega)
Se najboljs, ce bi najdel kako slovensko.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex ima izkusnje z balkanom (mitrovica pa to ) in je 100% mislu, da das pac ene tablice gor (katerikole) pa riskiras domov...itak, moznost, da te ustavijo je minimalna
Tudi sam sem to za naredil iz kopra do ljubljane...pa je slo
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No Alex jaz sem mel obe in kot ti Boss pravi sportni gumi sta...
Potenza se bolj.
Sem mel obe in evo na kratko:
F1:
PLus: za sportno gumo udobna in tiha, po dezju super, veliko gripa, prime takoj
Minus: mehka in se na avtocesti (kljub temu, da sem vec pumpal) maje, boki niso trdi, traja manj kot Potenza.
Potenza:
plus: zelo sportna in direktna, trdi boki, prav uzitek peljat z njo, ko je profil pri koncu drzi veliko bolje kot F1 pa tudi vec kilometrov sem z njo naredil...
minus: dokler ne doseze temperature (npr. voznja po mestu) ni nobenga gripa, glasnejsa kot F1 in trsa.
Jaz bom to leto (glede na to, da itak ne bom jaz peljal 6-ke) dal kaksne ER300 ali pa Pirelli P7.
Mogoce se splaca pogledat tudi ti dve...Bom pocakal pa, ker bo verjetno kak nova guma zdaj marca...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani