Hmm nisem opazil tega pojava. Edino kar me malo moti je, da ne more? nastaviti pihanja samo v prednjo ?ipo ampak je vedno v kombinacijhi prednja ?ipa + noge.
Jaz tudi nisem tega opazil ... sicer imam sestico z dvoconsko avtomatsko klimo...
Pihanje samo v prednje steklo nastavis tako, da pritisnes tipko za odrosevanje oz. odmrzovanje prednjega stekla ...
Noja... pri tej visini gume guncanja itak ni kaj dosti ... Ce se torej odlocim za Nexen... in izbiram med tema dvema modeloma (SU1 in SU4) je verjetno boljsa izbira SU4 ...
Saj to, ce so starejsi model, me niti ne moti... ce so OK ... Pri novih modelih itak ponavadi ni se izkusenj uproabnikov... testi pa so ponavadi vedno delano samo z novimi gumami... vendar je lahko potem, da po enem letu niso vec tako OK, kot so bile takrat, ko so se testirale ...
Ker bo letos treba nabaviti letne v dimenziji 225/45/R19 ... me zanima, ce ima kdo kaksno priporocilo...
Glede na to, da so v testih ponavadi samo dimenzije 195/65/R15 in 215/65/R16 me zanimajo izkusnje z modeli v "moji" dimenziji ...
Gledam recimo Bridgestone Turanza >> http://tinyurl.com/zlz7k6t kjer je en kos okoli 185? ... in je v "tamali dimenziji" pri AMZS tabeli na drugem mestu, pri "tavecji dimeziji" pa je sploh ni v tabeli
Kaksne so pa kaj Nexen >> http://tinyurl.com/hogb5nn glede na konkretno nizjo ceno slabi 120? za gumo? Pri gumah sicer naceloma ne sparam... ampak cca. 250? pri kompletu gum pa spet ni zanemarljivih..
Jaz sem imel problem z rjo samo pri prvi generacije sestice ... Ampak so to sanirali v okviru garancije ... pri drugi in tretji generaciji nimam probleme z rjo ...
Jap, 59 verzija je baje kar precej hro??ata in je to verjetno razlog. Za EU sicer ?e ni posodobitve, tako da bo? moral ?e malo po?akati :/
Ni edini Prius tak, sam ?e se bo? razgledal okoli bo? opazil da takih HUDov v avtih pod 35 tiso?akov ni Namre? sistem za projekcijo je zelo velik (potrebna gori??na razdalja zasede precej armaturke) in drag za implementacijo. Posledi?no ga pa? najde? v BMWju za 40 jurjev in tako naprej
Sistem s "stekelcem" je precej bolj modularen, manj?i in cenej?i, zato ga najde? v cenej?ih vozilih
Od Mazd ima tak HUD trenutno CX-9 pa se mi zdi da nov facelift CX-5.
Ja, je ?e vedno tako. Pa saj ima veliko proizvajalcev, ki to uvajajo, tak?no (najbr? low cost) re?itev. Mislim, da tudi VW ne ponuja ni? bolj?ega. Ali na sliki prav vidim, da je na tistem mestu prilepljena neka pravokotna folija?
Mene moti, ker o?itno ne sedim povsem na sredini (malo bolj se naslanjam na desno) in je desni rob projiciranih podatkov komaj ?e viden na tistem steklu. Lahko bi naredili, da bi se dalo malo korigirati kot levo-desno.
Tisto je samo senca luknje, od koder se projicira... Na steklu ni bilo videti kaksne folije ali kaj podobnega ...
Na tej sliki te "sence" ni videti ...
Korigirati se da pri Priusu samo gor ali dol... verjetno enako tudi pri Mazdi ...
Ja, verzija je 59.00.443 EU N in dela vse super. HUD je barvni. Tudi vodenje navigacije na njem je zelo uporabno, le da se velikokrat ne za?ne prikazovati samo od sebe.
HUD je se vedno tak, da se odpre tisti konec pleksi stekla pod sipo? Nevem zakaj ne naredijo tako, da se projicira na steklo... To mi je bilo recimo pri Priusu zelo vsec ... pa sem preprican, da Prius ni edini tak...
Po zadnjih informacijah... seveda neuradnih... naj bi bil predstavljen sele 29.3. In potem v prodaji od konca aprila dalje ... kar bo dokaj veliko razocaranje za tiste, ki ga pricakujejo na dogodku v okviru MWC v Barceloni... najprej nedobavljivost Note 7 v nasih koncih... potem fiasko z baterijami.... sedaj ko bi pricakoval nek mega dogodek v Barceloni, pa nic... pomoje imajo kar velike probleme zaradi Note 7...
a ?aki malo, to je delo, IMV je pa velika razlika. Ima? sre?o, vendar malo dvomim da si re?il problem samo s ?i??enjem?
A nisi peljal v Gorico?
V Gorici izgleda ni vec pooblascenega servisa... Ce na strani www.mazda.si isces za Gorico, ti ponudi Koper (AvtoPlus) in Ljubljano (Interclass, ACosmos)
Kak?ne izku?nje z Triglav (ali kako drugo zavarovalni?ko) asistenco?
PS: Alhamra te je lani 2x na cesti pustila?
Ce se prav spomnim so mu enkrat v ITA prerezali gume na Alhambri pa je ostal na cesti ... enrkat pa je "Barketa" spustila duso (na prvi voznji do Rovinja ) ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Jaz tudi nisem tega opazil ... sicer imam sestico z dvoconsko avtomatsko klimo...
Pihanje samo v prednje steklo nastavis tako, da pritisnes tipko za odrosevanje oz. odmrzovanje prednjega stekla ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani