Skoči na vsebino
Mazda RX-8
Napisano

Jaz pa mislim, da so tele te?ave RX8 mal prepotencirane, ker ni tolk ?voh ta motor kokr eni (sovra?niki Wankla) to izpostavljajo! Izpade kot da se motorje menja pogosteje kokr kon?nike, roke in le?aje na Renojih, kar lih ne bo dr?al! <_<:danzoman:

Po pravic povedan je mene strah Wankla, ?eprav vo?nja zna pa najbr? bit res nora :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa bolj podhranjen tut :D

sam ne bom dosti komentiral ampak svetujem ti da sproba? oba avta za la?jo odlo?itev,seveda kari ti je bol u?e?. Meni sta oba cool ampak ?e bi ?e 1x kupoval bi se enako odlo?il za m3 GTA

Sam ti lahko povem da oba motorja 2.0,in 2.3 delata dobro in nikakor nista podhranjena,prav velika ?parov?ka pa tudi ne (preverjeno) edino kar manka je 6.prestava!!! Bo pa preskok iz 105hp na min.150hp velika razlika :P

ta ?e men manjka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

ka je to, to ?e na polovici ni :D

edti: ololo a ta lojz... to sm pa ?e enrat bral.. :D funny stuff.

Mah zdejle pozimi ni zanimiv ti??at, je pa res, da ga vsej na en tank mal prepu?em :aaaaa:

takrat se pa prov fajn ?uti tist ZOOM - ZOOM :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Js sm tole kake pol leta nazaj mal prebiru in ja ste mel kr pestro :bravo:

js grem v vsako krizisce 4-5k rpm... :blush:

poraba... :D temu primerna

js sm pa bolj umirjen in ga ?altam na 3k rpm :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

pri EVO-tu ?e bi kdo opis prebral bi vidu da je cena brez DDV ;)

:bravo: Vsaj en, ki ima enak okus kot jaz. Mene ker sem bolj usekan itak bolj moti, da je 1.6 na barvo (rabljenega) avta pa res nikoli nisem gledal. sramezljiv

smo ?e ?tirje :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda
Napisano

To je res, rad ima obrate, samo mora? met v glavi po?lihtan in ga stisnt ?ele ko je dovolj segret.

To?n tak :) ko pa je segrata pa mal prtisne? ti ?e sama pove, da bolj ko jo ti?i? raj? te ma :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

centralno zaklepanje
Napisano

?eprav vidim, da tu nekomu niste ravno pomagali :D upam da meni boste. Tema, v katero bi bilo primerneje pisati je sicer zaklenjena (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2323&hl=centralno+zaklepanje) za to pi?em sem. Zanima me ?e kdo od vas ve za kak sistem centralnega zaklepanja na daljinca (z ali brez alarma) v katerega bi lahko svoj klju? vgradil v daljinca (ne na sistem da je klju? pregiben http://cgi.ebay.com/Remote-Central-Locking...ht_3728wt_1115) rad bi imel daljinca direktno na klju?u, in ne kot obesek torej da bi zgledalo, kot da je original. Avto ima centralno odklepanje le daljinskega nima. torej ?e kdo ve za kak tak sistem se priporo?am. Hvala

Js sm si v C-jko vgradil tole ;)

http://www.giordon.si/avtoalarm_G686TK.html

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

stran porezat in nove. Samo ?e so ?e obrobe tolk rjave, kak?no je ?ele stanje z podvozjem.

Jp, najbolj?a re?itev je tole, pragovi so pa tut ziher v razsulu (tak je blo vsej pri moji biv?i).

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

lol, 6.6 pa sam 230hp. tti americani...

predstavlji si zdej RX8 6.6 ka bi blo :D

res je, ampak so pa motorji z ve?jo prostornino in manj?o konju?nico zelo, zelo vzdr?ljivi ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

ubija tok ne napetost... ?e ma? pa ti napetost ful pa mali tok pa dobi? ?ok kot tisti faracajgi ko so sam po izgledu not majo pa transformator go nardi iz 3x LR44 baterije ?ez 20kV amak to po impulzih in kratkotrajno ;)

lahk ma? pa ?e sam 40-50V pa te ubije ker je ampera?a dost huda ;)

to itaq, napetost ni nevarna :)

Se prav so to tut pri xenonu impulzi, to mi je ?e bolj jasno ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.