Jaz pa mislim, da so tele te?ave RX8 mal prepotencirane, ker ni tolk ?voh ta motor kokr eni (sovra?niki Wankla) to izpostavljajo! Izpade kot da se motorje menja pogosteje kokr kon?nike, roke in le?aje na Renojih, kar lih ne bo dr?al!
Po pravic povedan je mene strah Wankla, ?eprav vo?nja zna pa najbr? bit res nora
sam ne bom dosti komentiral ampak svetujem ti da sproba? oba avta za la?jo odlo?itev,seveda kari ti je bol u?e?. Meni sta oba cool ampak ?e bi ?e 1x kupoval bi se enako odlo?il za m3 GTA
Sam ti lahko povem da oba motorja 2.0,in 2.3 delata dobro in nikakor nista podhranjena,prav velika ?parov?ka pa tudi ne (preverjeno) edino kar manka je 6.prestava!!! Bo pa preskok iz 105hp na min.150hp velika razlika
?eprav vidim, da tu nekomu niste ravno pomagali upam da meni boste. Tema, v katero bi bilo primerneje pisati je sicer zaklenjena (http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=2323&hl=centralno+zaklepanje) za to pi?em sem. Zanima me ?e kdo od vas ve za kak sistem centralnega zaklepanja na daljinca (z ali brez alarma) v katerega bi lahko svoj klju? vgradil v daljinca (ne na sistem da je klju? pregiben http://cgi.ebay.com/Remote-Central-Locking...ht_3728wt_1115) rad bi imel daljinca direktno na klju?u, in ne kot obesek torej da bi zgledalo, kot da je original. Avto ima centralno odklepanje le daljinskega nima. torej ?e kdo ve za kak tak sistem se priporo?am. Hvala
ubija tok ne napetost... ?e ma? pa ti napetost ful pa mali tok pa dobi? ?ok kot tisti faracajgi ko so sam po izgledu not majo pa transformator go nardi iz 3x LR44 baterije ?ez 20kV amak to po impulzih in kratkotrajno
lahk ma? pa ?e sam 40-50V pa te ubije ker je ampera?a dost huda
to itaq, napetost ni nevarna
Se prav so to tut pri xenonu impulzi, to mi je ?e bolj jasno
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po pravic povedan je mene strah Wankla, ?eprav vo?nja zna pa najbr? bit res nora
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani