Skoči na vsebino
Taxi
Napisano

@Felipe, men takale ki?ta ni ravno nek tehnolo?ki prese?ek, ?e ne druzga jo vsak dan okol trajbam, cca. 35.000 na leto, pa ?e moja je itak lep?a kot ta na sliki. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Taxi
Napisano

Meni je taxi biznis eno izmed zadnjih opravil, ki bi jih ?elel opravljat za svoje pre?ivetje. <_<

?e bi ?e taksiral bi imel pomoje ?e najraj?i rik?o, bi bil vsaj v dobri kondiciji in okolju prijazen. :punk:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Preglednice: avtomobilskih karakteristik
Napisano

Zadnji? (ne mese?nem sre?anju in g. Sucker je pri?a) sva imela z Lepim stavo okrog dveh tamo?nih AR 159, pa je Lepi trdil da je tahuda traktorca bistveno bolj posko?na kakor 3.2. No tle so podatki, se pravi je stavo izgubu (logi?no a ne, hehe);

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=154176

http://www.carfolio.com/specifications/mod...car/?car=129063

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Pol se pripravlja? za zamenjavo za ?e tretji motor, ker baje bencinarke full zaribajo ko delajo na LPG ?

Po mojem vedenju je (in naj bi ?e neki cajta bil) kar prvi motor pod motornim pokrovom (se pravi cca. 240kkm na LPG gorivo). :D

Je pa res, da bom moral menjat (levi) nosilec na menjalniku, ker je kot ka?e ?e kar dotrajan in se dogajajo dolo?ene vibracije ?e ob samem zagonu avta. :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazda 6
Napisano

Bi ga z veseljem eno 170KM GTA, samo delam res veliko kilometrov pa se mi veliko bolj spla?a dizla :)

Nekateri na "mo?nej?ih" benz agregatih furamo LPG gorivo, pa si malo oglej izra?une kdo se cenej vozi. :D:cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Si jo sploh ?e kdaj vozu?

Jaz imam 2 slu?beni. 300.000 brez problema ;)

Dec, ob priliki mal Peri?nika vpra?aj, ki je delal na uradnem Reno servisu, ne bo? verjel svojim u?esom. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto Škofljica - RBA center d.o.o.
Napisano

Danes smo zadevo zaklju?ili - pripadla mi je dolo?ena od?kodnina in klimatska naprava mi deluje v celoti ?e nekaj ?asa.

ZAKLJU?EK: konec dober vse dobro, obe strani zadovoljni da se je saga zaklju?ila brez ?rtev in sodnega udejstvovanja. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

avtoplin
Napisano

@David - to?no to se je meni na Laguni dogajalo (LPG in?talacija iz Novega Sada, pa potem povle?ena iz mojga prej?njega avta - Selika na R Galuno), pa? ko ti ponudijo neko orto ugodno varjanto, je material nametan z "vseh vetrov" v tem primeru so elementi le pogojno kompatibilni in temu primerno je uporabnik zadovoljen s svojim vozilom. :blush:

Angle?i imajo pregovor, ki bi se v prevodu glasil; "nismo dovolj bogati, da bi kupovali poceni oz. najcenej?e" :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.