@Felipe, men takale ki?ta ni ravno nek tehnolo?ki prese?ek, ?e ne druzga jo vsak dan okol trajbam, cca. 35.000 na leto, pa ?e moja je itak lep?a kot ta na sliki.
Zadnji? (ne mese?nem sre?anju in g. Sucker je pri?a) sva imela z Lepim stavo okrog dveh tamo?nih AR 159, pa je Lepi trdil da je tahuda traktorca bistveno bolj posko?na kakor 3.2. No tle so podatki, se pravi je stavo izgubu (logi?no a ne, hehe);
Pol se pripravlja? za zamenjavo za ?e tretji motor, ker baje bencinarke full zaribajo ko delajo na LPG ?
Po mojem vedenju je (in naj bi ?e neki cajta bil) kar prvi motor pod motornim pokrovom (se pravi cca. 240kkm na LPG gorivo).
Je pa res, da bom moral menjat (levi) nosilec na menjalniku, ker je kot ka?e ?e kar dotrajan in se dogajajo dolo?ene vibracije ?e ob samem zagonu avta.
@David - to?no to se je meni na Laguni dogajalo (LPG in?talacija iz Novega Sada, pa potem povle?ena iz mojga prej?njega avta - Selika na R Galuno), pa? ko ti ponudijo neko orto ugodno varjanto, je material nametan z "vseh vetrov" v tem primeru so elementi le pogojno kompatibilni in temu primerno je uporabnik zadovoljen s svojim vozilom.
Angle?i imajo pregovor, ki bi se v prevodu glasil; "nismo dovolj bogati, da bi kupovali poceni oz. najcenej?e"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sestro mila, konkretno dr?ijo cene tele zadev??ne;
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6713275&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani