Cena se mi ne zdi visoka za meni izredno v?e?en avto, samo tale motorizacija ga pa naredi skoraj za nepremi?nino (glede na to da identi?en motor ?e v ?megovi ni neki ful posko?en, tale je bistveno te?ja makina);
Ko si enkrat vlo?il 4.000? samo v motorne zadeve, pol pa res lahko govorimo o var?ni (dizla?ki) vo?nji ja.
Mene osebno bo te?ko kdo prepri?al, da bi se mi za mojih 36.000km na leto (cca.) bolj spla?alo namest LPG-ja vozit dizla, RAZEN ?e bi bil Golf IV SDI, tle pa ne upam ugovarjat.
Eno Off-topic vprasanje kko resetira? porabo k je ?e pou leta skos ista
Takrat ko z gumbom toliko preklika?, da ti poka?e povpre?no porabo (AVG), potem ta isti gumb samo zadr?i? za 2 ali 3 sekunde in se bo za?elo prera?unavanje od za?etka.
Po porabi? Mislim da vsi vemo katere so trenutno aktualne najmo?nej?e in najhitrej?e Mazde.
Pa tudi katere so najlep?e (no stvar okusa sicer), ampak mislim da se 3-ka ali 6-ka dizajnersko lih ne moreta kosat z Rx8, pa magari sta "nabuhle" MPS verzije.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Cena se mi ne zdi visoka za meni izredno v?e?en avto, samo tale motorizacija ga pa naredi skoraj za nepremi?nino (glede na to da identi?en motor ?e v ?megovi ni neki ful posko?en, tale je bistveno te?ja makina);
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=6841501&show=1
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani