s tem se strinjam. Mislim pa, da ?e kupi? avto v fabr?ki garanciji in pred nakupom na poobla??encu preveri? ali je garancija veljavna nima? kaj falit edino ce je bil zaleten.
roko na srce - kateri avto pa ni bil zaleten od 1 leta starosti naprej? Hitro se kdo malo tu malo tam po?i, meni so se v nov cx7, v rit novega toleda, sam sem nabasal kak kol, nekaterim de?niki letijo okoli, ampak najbolj va?no je kako je popravljeno / vzdr?evano...
Sicer pa pri mazdi ni ni? narobe ?e kak nosilec odbija?a zamenjajo, sami vemo zakaj.....
P.S. presene?eni bi bili tudi ko bi videli v kakem stanju pridejo avti z vlaka, trajekta, kamiona - 40% avtov je treba popraviti....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ah zapi?il si se v ugled. Bolj?a besedaj je ODOBRAVANJE.
Z VW sem naredil cca 2-3.000 kom. Skupni izleti, poslovna potovanja ipd. O vsem razen o zaviranju lahko podam mnenje. Motor pri VW je bolj var?enj?i, to lahko ?isto suvereno trdim. Zmano za volanom na dalj?i vo?nji, recimo Koper - Milano- Koper ne prebijem meje 7 l/100 km; pri M6 pa komot 7,5 l/100 kom
Kako ?e jaz z Mazdo 5 (enoprostorec 1650kg) natovorjeno do amena s kolesi, trugo....ne prebijem 7 (z dpf) sedaj brez DPF komajda prebijem 6????
Imel sem 3 TDI motorje (SEAT) 143KM zadnji in ni ni? var?nej?i - fora je samo da se japonce mora voziti dinami?nej?e. Celo moj TDI143 je ?el do Monze skupaj z Bossovo CD140 mazdo 6 - do decilitra enaka poraba 5,2L/100 - vo?nja 130 - 140 po avtocesti v vro?ini s tovorom.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
verjeli ali ne, el. motorje se po?asi umikajo. proizvajalci avtomobilov so ugotovil, da ne samo da ni ekonomske ra?unice, ampak je ogromen problem z odpadnimi baterijami, polnjenjem, vzdr?evanjem, garancijo in podobno. V celoti gledano bo to ostalo samo ?e za specifi?ne izdelke oz trg.
?tudija je tudi pokazala, da ?e ljudstvo preide na elektri?na vozila, da bo za napajanje vozil radija 500km potrebna po ena ali 2 jedrski elektrarni - kar je 3x ve?je onesne?evanje in izraba zemeljske energije kot danes. Evropski plan za tiste neverjetno majhne emisije kot pogoj za prodajo avtov do leta 2020 je povsem neuresni?ljiv za elektri?ne avte saj baterije onesna?ujejo 5x bolj.
Ostalo bo za trge ki so zasi?eni s smogom ala Kitajska in hibride - te trge ?e tako ali tako naslavljajo od za?etka
Moj ga spet pije okoli 7,5... Pa ?e to po avtocesti pri skromnih 130-140km/h. Kaj bi ?ele bilo po mestu. Ti stari Mazdini dizli so pa res za en drek, kar se ekonomi?nosti ti?e... Bom mogo?e kar starega Mondea (bencinarja) registriral, ker mi je manj pil
Ma ne vem moj polkombi zre malo
ce se primerja npr. golf tdi z mazdo 3...se vidi, da je razlika v prid dizelasov kar precejsnja (nisem presenecen, ker to vem, sam eni se vedno mislite, da je razlika med benc pa dizel "2 litra"...ja ce peljes 100 na uro )
naj se zacne vojna
Motorji in tehnologije so si razlicni. 'Mojo' octavio 1.6 tdi 105km je nemogoce spraviti nad 7 v mestu. Izven pa zlahka mocno pod 6, celo pod 5 pa ni treba gledat na stevec
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za 2008 cd143 sem postopek dal na forum
Povezava za deljenje
Deli na druge strani