Skoči na vsebino
servisni interval
Napisano

Za 2008 cd143 sem postopek dal na forum

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Na poti z Vrhnike zavil do Dolinarja na test amortizerjev. Svaka ji cast prvi nad 90 enakomerno, zadnji nad 80 enakomerno....kar je nad 60 je kot novo :)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Najprej se opravicujem zmaju ker ni slo drugace....

Ampak ebay je pac ebay.

Kljuka z vso opremo tudi elektronsko zascito ki podpira izklop pdcjev ob vgrajeni kljuki (!!!) Z vsemi papirji 110?!

Montaza hardwerja 30 min - tipska za M5. Montaza elektronike 1 uro in gas. Ze tudi testirana :)

75kg vertimalna obremenitev, 1600kg ndm vlecne...

Homologacija 24?

ure3yvuz.jpg

7u5era8y.jpgzepe7yqe.jpghemejuhy.jpg

vu5a8ape.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Ne razumem to?no?

Ja prej je mel ceno napisano 14.000 EUR...

Mal sem zadaj...bral sem da bos probal m6 po tem ko vozis A4. Its addictive....nemci so narejeni za gas po autobahnu, mazda za vse ostalo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 08-10 in 10-13
Napisano

Khm....ce bos to primerjavo naredil si gotof...obvezno na ovinke in odprto cesto...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

Ob vsem bi jaz dodal en predlog in sicer drsna vrata. To je nekaj nepogresljivega za parkiranje nalaganje vstopa dostave prevoze.....

Sharan alhambra mazda mpv....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

1 spredi a ne gre. Sicer pa a je vrednejse zamenjat stolcek za 100e ali avto za 15k...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri avto za 3 otroke
Napisano

M5 s stolckom je ok. Neroden je ta zic samo ce si z ritjo gor. Sicer jih ma pa 7 zicov in se da super kombimirat s prtljago.

Sicer pa se mi zdi M6 super primeren za 3 otroke.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?ari avtomobilske industrije
Napisano

s tem se  strinjam. Mislim pa, da ?e kupi? avto v fabr?ki garanciji in pred nakupom na poobla??encu preveri? ali je garancija veljavna nima? kaj falit edino ce je bil zaleten. 

roko na srce - kateri avto pa ni bil zaleten od 1 leta starosti naprej? Hitro se kdo malo tu malo tam po?i, meni so se v nov cx7, v rit novega toleda, sam sem nabasal kak kol, nekaterim de?niki letijo okoli, ampak najbolj va?no je kako je popravljeno / vzdr?evano...

Sicer pa pri mazdi ni ni? narobe ?e kak nosilec odbija?a zamenjajo, sami vemo zakaj..... :ninja:

P.S. presene?eni bi bili tudi ko bi videli v kakem stanju pridejo avti z vlaka, trajekta, kamiona - 40% avtov je treba popraviti....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ah zapi?il si se v ugled. Bolj?a besedaj je ODOBRAVANJE.

Z VW sem naredil cca 2-3.000 kom. Skupni izleti, poslovna potovanja ipd. O vsem razen o zaviranju lahko podam mnenje. Motor pri VW je bolj var?enj?i, to lahko ?isto suvereno trdim. Zmano za volanom na dalj?i vo?nji, recimo Koper - Milano- Koper ne prebijem meje 7 l/100 km; pri M6 pa komot 7,5 l/100 kom

Kako ?e jaz z Mazdo 5 (enoprostorec 1650kg) natovorjeno do amena s kolesi, trugo....ne prebijem 7 (z dpf) sedaj brez DPF komajda prebijem 6????

Imel sem 3 TDI motorje (SEAT) 143KM zadnji in ni ni? var?nej?i - fora je samo da se japonce mora voziti dinami?nej?e. Celo moj TDI143 je ?el do Monze skupaj z Bossovo CD140 mazdo 6 - do decilitra enaka poraba 5,2L/100 - vo?nja 130 - 140 po avtocesti v vro?ini s tovorom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sam sem veckrat napisal da je vredno razmisliti o leasingu pri MAZDI ker drzi vrednost.

Primer ko ni bilo se te krize:

Mazda 5 gta 27000?

Polog 3000?

Obroki 36 x 350 = 12600?

Prodana za 18000?

Zgolj uporaba avta +3000? ki se nekako iznici s servisi in registracijami, jaz sem 'dobicek' ponavadi dal za polog novega. Seveda avto ni tvoj.

Ce ga pa odplacas do konca po recimo petih letih je vreden se cca 10000?

Gre se predvsem princip uporabe. Nekateri kupijo novega, si ga lastijo in ga zvozijo do konca, nekaterim se gre za kilometre....itd

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

ko bo 5 let star passat vreden ve? kot 5 let stara mazda se bodo pa zbudili. Vem iz velikih izku?enj  :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

verjeli ali ne, el. motorje se po?asi umikajo. proizvajalci avtomobilov so ugotovil, da ne samo da ni ekonomske ra?unice, ampak je ogromen problem z odpadnimi baterijami, polnjenjem, vzdr?evanjem, garancijo in podobno. V celoti gledano bo to ostalo samo ?e za specifi?ne izdelke oz trg.

?tudija je tudi pokazala, da ?e ljudstvo preide na elektri?na vozila, da bo za napajanje vozil radija 500km potrebna po ena ali 2 jedrski elektrarni - kar je 3x ve?je onesne?evanje in izraba zemeljske energije kot danes. Evropski plan za tiste neverjetno majhne emisije kot pogoj za prodajo avtov do leta 2020 je povsem neuresni?ljiv za elektri?ne avte saj baterije onesna?ujejo 5x bolj.

Ostalo bo za trge ki so zasi?eni s smogom ala Kitajska in hibride - te trge ?e tako ali tako naslavljajo od za?etka

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nov akomulator, kar je pri 185000km drugi zamenjani del, pa se to ni del avta

Drugace se Anze zrihtal oba odbijaca in toco na strehi.

Kupci v vrsto, neverjetno mala poraba bi moral napisat sedaj...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

O jebemu lajf mu je resil. Pol se pa se daihatsu dobesedno vanj pokne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ebay 39ojro...korito 16 ojro. Odlicni so

Ps tapatalk ima opcijo da stisne slike? Evo prva objava s slikam.

post-2637-139921130105_thumb.jpgpost-2637-139921131687_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Privoscil ji sesalc, ker je dobila nove tipske tepihe za vseh 7 zicov in korito prtljaznika :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

Moj ga spet pije okoli 7,5... Pa ?e to po avtocesti pri skromnih 130-140km/h. Kaj bi ?ele bilo po mestu. Ti stari Mazdini dizli so pa res za en drek, kar se ekonomi?nosti ti?e... Bom mogo?e kar starega Mondea (bencinarja) registriral, ker mi je manj pil :pepsi:

Ma ne vem moj polkombi zre malo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

http://www.siol.net/avtomoto/novice/2014/0...oto_%C4%8Clanki

ce se primerja npr. golf tdi z mazdo 3...se vidi, da je razlika v prid dizelasov kar precejsnja (nisem presenecen, ker to vem, sam eni se vedno mislite, da je razlika med benc pa dizel "2 litra"...ja ce peljes 100 na uro :D )

naj se zacne vojna

Motorji in tehnologije so si razlicni. 'Mojo' octavio 1.6 tdi 105km je nemogoce spraviti nad 7 v mestu. Izven pa zlahka mocno pod 6, celo pod 5 pa ni treba gledat na stevec

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

?e zmer bom tanku samo za 30? :P

Kako ce jih bos dal za farbanje :jezicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.