Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

Pojem rahlo karamboliran je na SLO trgu precej relativen, ko gre za pleh iz uvoza! <_<:whatever:

res je bil rahlo karamboliran, ker sm tut slike vidu (odbija? je bil po?en, pa kiler mislim da je spustu)

Symon nvem kol je dal, vem samo, da je mel stro?kov z uvozom kr dost.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Ja je pa res, da je pomoje pri teh letih ?lovek bolj krhek pa ?eprav je ninja. :blush:

Micka je pa huda samo pri nas je premajhen (finan?no pre?voh) trg za tak?ne eksote. :(

Jp, model jo je prpelu z Nem?ije kak mesec nazaj rahlo karambolirano od prvega lastnika in zdej jo prodaja, ker se mu je poraba prevlka.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

js sem tudi stromar..pa se slucajno spomnem kaskadno vezavo se jo tudi ti spomnes?to recimo imajo stare televizije te ki imajo katodno cev...

ok, to je elektronika, tam sm v temi :D js sm hodu na energetiko :)

Pri televiziji mi je nekak jasno, sej je priklopljena na izemni?no napetost 230V, akumolator pa je enosmerna 12V, zato mi ni jasn :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Xsenon
Napisano

Ni nujno lahko je balast al pa samo kak slab kontakt, samo previdno okrog ?ic ker je zagonska napetost je 23 kV, delovna pa 80-90 V !!!

23kV :blink: ok, ker sm po izobrazbi ?tromar mi ni jasn kok lohk da en akumulator tolk ?troma vn (oz. kok ga lohk tiste tuljavce od Xenona na tolk pretvorjo)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda Xedos-ke javite se!
Napisano

Glede na uro posta, poj nisi biu ti opa?en na AC MB-LJ ;)

ne, ne, najbr? je bla opa?ena C-jka :D

ti samo ?e o V6 ?tudira?... :D ko pa odraste? malo bo? o V8 pol o V10, kasneje V12 ko bo? pa ?e siv ratval pa o W16 :bravo:

jz sm ?e kr na inline 4 nivoju :dudek:

sorry, nimam ?rpalke doma, da bi ?ou na tak nivo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Veriga v motorjih Mazde 3
Napisano

Stereotip, da je ves pobu?kan, da so zgoljufali kilometre itd... Moj prijatelj ima avto iz Italije. Star je 15 let (avto ne prijatelj :D) in nima niti pikice rje. Za spremembo od ostalih istih avtov letnika 95. Tako, da odvisno kaj dobi?. :bravo:

O?etova Mazda isto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Dizl te bo zihr navdu?u zaradi navora, najbolje da kupi? to kar potrebuje?. ?e ?e bo? trojko dizla, glej da bo SLO in ne iz Italije, vzemi VIN cifro in pojdi na poobla?enca za Mazdo, da ti povejo ?e je bila vsaj redno servisirana, ?e bo ?e tukaj lastnik oz. prodajalec kaj mutil, potem ve? kolk je ura.

Tale zna biti super nakup, ?e je vse tip top z avtom:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4248378&show=1

sploh nvem zakaj tolk jamrate za z italije pripeljanimi avti? :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Verjetno bo kar bencinar, saj ga mam tut zdej (sm drugo znamko :D ) pa ma tut tm nekje 7-8 litrov.

sam pol bolj?e da vzame? 1.6 kot 1.4 ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kje bi se dalo dobit?
Napisano

PS: Ljudje prosim zavoljo lastne varnosti ne kupovat gume po tem ker lepo izgledajo. :blush:

Se strinjam! Tut Marangoni Zeta Linea zelo lepo zgleda, o kvaliteti pa raj? nebi :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

kje bi se dalo dobit?
Napisano

marangoni (sicer drek od gume) dela take barvane gume (zelea in rdeca) amak kakor jaz vem samo za razstavne eksponate

to?n tak, js sm mel Marangoni enkrat pa jih ne dam gor nikol ve?, slab?e gume ?e nikol nism mel na avtu!

?e bi pa rad take, da bi se z njih rde?e kadilo, pol more? iskat "Kumho Ecsta MX-C" ;)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kon?ne hitrosti va?ih mazdic?
Napisano

Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije :D , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas :( .

Slikica iz simonove f-ke

Simon!! Pa brez zamere :blush:

Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst :blink:

aaaaaaaaaaa se prav, da moja tut kr fajn leti :P

jst nebi biu preve? zagret :hudicek:

sej sm js tut bil :hudicek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.