mah kje.. tisto zaspano francosko skropucalo. raje KLZE Turbo.
nevem ?e bo tist rx8 V6...
motor ne more ribnat ?e mu fila? olje. olja ?re manj kot moj zdle, to da je pa pa? dizajn mazanja 100% loss (?prica direkt v komoro) mi pa ni treba razlagat
poraba je... kurc. sm jo mel lihkar 15l/100km. tak da...
zavarovanje je pa res drazje. ampak je drazje pri vsakem konkretnejsem avtu :ne vem:
Bi se pa spla?al tut kupit kako RX8 (zaradi dizajna ) s frderbanim motorjem, pa z neki improvizacije vgradit kak V6 motor, ni nujno da mazdojsega izvora!
uf ja, od kajga nissana 350Z bi se zlo prilegu, ampak spet zajebancije z nosilci, homologacija... no thanks Druga? se pa dela ena RX-8 na tem, da se da V6 not
kaj ?e te bit strah.. ?e ga ma? lepo nima kaj crknit.. motor lahko skoraj z rokami iz havbe pobere? delov je pa lih 20. manj ma cel motor ?raufov kot samo ventili na KLDE.
1. zato ker je registracija ?e kr fajn visoka
2. ker tut poraba niti ni ve? tolk na neki ravni
3. pa tut na olju ni ravn ?parov?ek
4. ?e slu?ajno motor ribne pa tut ni glih pocen stro?ek
Jaz pa mislim, da so tele te?ave RX8 mal prepotencirane, ker ni tolk ?voh ta motor kokr eni (sovra?niki Wankla) to izpostavljajo! Izpade kot da se motorje menja pogosteje kokr kon?nike, roke in le?aje na Renojih, kar lih ne bo dr?al!
Po pravic povedan je mene strah Wankla, ?eprav vo?nja zna pa najbr? bit res nora
sam ne bom dosti komentiral ampak svetujem ti da sproba? oba avta za la?jo odlo?itev,seveda kari ti je bol u?e?. Meni sta oba cool ampak ?e bi ?e 1x kupoval bi se enako odlo?il za m3 GTA
Sam ti lahko povem da oba motorja 2.0,in 2.3 delata dobro in nikakor nista podhranjena,prav velika ?parov?ka pa tudi ne (preverjeno) edino kar manka je 6.prestava!!! Bo pa preskok iz 105hp na min.150hp velika razlika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
me sam zanima, kdaj bo ?e to okrog 1?
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani