Stereotip, da je ves pobu?kan, da so zgoljufali kilometre itd... Moj prijatelj ima avto iz Italije. Star je 15 let (avto ne prijatelj ) in nima niti pikice rje. Za spremembo od ostalih istih avtov letnika 95. Tako, da odvisno kaj dobi?.
Dizl te bo zihr navdu?u zaradi navora, najbolje da kupi? to kar potrebuje?. ?e ?e bo? trojko dizla, glej da bo SLO in ne iz Italije, vzemi VIN cifro in pojdi na poobla?enca za Mazdo, da ti povejo ?e je bila vsaj redno servisirana, ?e bo ?e tukaj lastnik oz. prodajalec kaj mutil, potem ve? kolk je ura.
Tale zna biti super nakup, ?e je vse tip top z avtom:
Uuu, sicer ni bilo z mojo mazdo a vseeno s simonovo sem se peljal 232km/h, z zemirjevo pa ?e malo ve? a na ?alost mimo policije , no imel sm sre?o,da so imeli nekoga v delu a mogel sem spustit gas .
Slikica iz simonove f-ke
Simon!! Pa brez zamere
Aja pa malo sem probal RX, v slu?bo se nama je s sefom mudilo 236km/h pol sem pa mogel it na izvoz za Trst
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
uf ja, old muscle je tut zakon
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3969626&show=1
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani