Skoči na vsebino
mazda 3
Napisano

Lahko dajejo LSD, lahko tudi nore gobe...toliko moci za sprednji pogon ni v nobenem primeru dobro...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Facelift: poglej kako starejso zensko, kako ji visijo licke pa to. Ce bi sla k plasticnemu kirurgu, bi ji on dal noter vsadke, da ne bi vse viselo dol. In bi pol zgledala mlajsa. Torej je sla na facelift :)

A ti je jasno zdaj :P

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Men se tudi 2.6 za 175/65 14 zdi mal prevec...2.4 je najbrz ok. Koliko priporoca tovarna sploh?

Probaj, ce ti ni pretrdo :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 3
Napisano

Mazda 3 diesel so dobi:

1.6 90 in 110 KM

2.0 143 KM

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa sm jo vpla?ala
Napisano

Simon se spomnis un oce od prijateljice, ki je hotu kupit Qashqai-ja?

Je obupal, ker se ga caka 8 mesecev (halo?) in kupil pezo 308.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zadnji sede?
Napisano

Najlazje je, da najprej odstranis tisto tapeto na dnu prtljaznika, in potem najbrz bos kljuce videl tam v tisti luknji.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Vozis tko kot je misljeno za avto. Torej cim hitreje iz tocke A do tocke B.

2.7 bo kul.

Ti mas se Savo ne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Evo,

zimske radosti so super.... sam brez zimskih gum :P

Ima slu?ajno kdo izku?nje z gumami Goodyear UG7? Imam namre? eno leto stare in mi je ?e ko sem jih dal centrirat majstr reku, da bodo za?ele trest... sicer tresejo ne, so pa zelo glasne tam nad 120 km/h... in je kar mote?e... za eno leto stare gume, ki imajo ?e kar dober profil je to malo zgodaj, al se motim?

Mozno, da zaradi smrekca profila, so nekje bolj obrabljene kot drugje (taka stopnicasta obraba). Ce je res tko potem bo postalo cedalje hujse...

Drugace pa ne bi smele ropotat. Ce se niso eno leto stare imas moznost reklamacije.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pa sm jo vpla?ala
Napisano

Good luck with the new incoming ride... jeeee.... :aaaaa:

In-cumming ride....hahahahaha zmaga... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup 2000? - Mazda?
Napisano

Tale 323F 1.8 se mi zdi, da se prodaja ze kar dolg casa...

Eni so prilepili link na ta forum ze dolg casa nazaj pa se mi zdi, da je ta...

Bi ti priporocil gledat za 1.5

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

:P ?e vredu, samo da si pohvalu gume... :hohoho:

No to bos pa ti povedal...sam ne jih se montirat, ker je pretoplo za zimske

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Jaz sem pa mal zamenjal rokota z rokyjem :ph34r:

Vseeno nora cena za to dimenzijo ni kaj....pa tudi firma ni glih cist leva

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Letne ima 225/45 17

zimske je pa najbrz kupil druge...

Drugace pa vsaka alu feltna je zascitena tudi proti soljo, kamencki tako, da jih uporabljas lahko poleti in pozimi...

edino pride do tezav, ko je treba verige montirat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

:bravo: si me poslusal glede dimenzije vidim :)

upam, da bojo v redu

cena je super ugodna

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

Evo se to sem zvedel:

V Bundesrepublik Nemciji se UNMIK voznisko dovoljenje prizna in to brez da je treba narest voznjo...prijatelj je sel na upravno enoto tja in so mu prevedli se v istem dnevu in to je to!

Kje mi zivimo??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Jaz mam slubzo dvakrat dlje kot ti (se pravi 4.1km v eno smer) in grem s kolesom ali pa z busom...

Tako:

1. se ne zivciram z voznjo po mestu

2. ne zgubim casa brezveze

3. stroski so manjsi

4. pa se za okolje skrbim :)

Drugace pa, kot smo ti rekli webasto je samo dobra stvar in brez njega je definitivno samo slabse. Tako da ne razmisljat da bi ga odstranil pa naj te ne moti toliko tisti zvok (ne vem kako je s tem smradom, ker pri meni ga ni)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Ja jaz tud ne razumem zakaj bi izklopil stvar, ki je dobra za motor?

Ce mas pa sam majhne razdalje pa sploh ne vem zakaj dizel pol?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Michelin je res drazji od ostalih...sicer ne vem zakaj

Ceprav na tej strani so bolj ali manj vse gume kar drage...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup Mazde 6 karavan
Napisano

Za kateri webasto mislis?

Grelec motorja ali kabine?

CE je grelec motorja potem bodi hvalezen, da ga imas, ker tocno zaradi majhnih razdalj se bolj pride v postev...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.