Facelift: poglej kako starejso zensko, kako ji visijo licke pa to. Ce bi sla k plasticnemu kirurgu, bi ji on dal noter vsadke, da ne bi vse viselo dol. In bi pol zgledala mlajsa. Torej je sla na facelift
A ti je jasno zdaj
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ima slu?ajno kdo izku?nje z gumami Goodyear UG7? Imam namre? eno leto stare in mi je ?e ko sem jih dal centrirat majstr reku, da bodo za?ele trest... sicer tresejo ne, so pa zelo glasne tam nad 120 km/h... in je kar mote?e... za eno leto stare gume, ki imajo ?e kar dober profil je to malo zgodaj, al se motim?
Mozno, da zaradi smrekca profila, so nekje bolj obrabljene kot drugje (taka stopnicasta obraba). Ce je res tko potem bo postalo cedalje hujse...
Drugace pa ne bi smele ropotat. Ce se niso eno leto stare imas moznost reklamacije.
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
V Bundesrepublik Nemciji se UNMIK voznisko dovoljenje prizna in to brez da je treba narest voznjo...prijatelj je sel na upravno enoto tja in so mu prevedli se v istem dnevu in to je to!
Kje mi zivimo??
Jaz mam slubzo dvakrat dlje kot ti (se pravi 4.1km v eno smer) in grem s kolesom ali pa z busom...
Tako:
1. se ne zivciram z voznjo po mestu
2. ne zgubim casa brezveze
3. stroski so manjsi
4. pa se za okolje skrbim
Drugace pa, kot smo ti rekli webasto je samo dobra stvar in brez njega je definitivno samo slabse. Tako da ne razmisljat da bi ga odstranil pa naj te ne moti toliko tisti zvok (ne vem kako je s tem smradom, ker pri meni ga ni)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lahko dajejo LSD, lahko tudi nore gobe...toliko moci za sprednji pogon ni v nobenem primeru dobro...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani