Ta je od kolega. V bistvu je od tega, ki prodaja dirkalnik. Ima enega za vsak dan in enega dirkalnika. Prodaja pa ker je ?as, da ?e kaj drugega v ?ivljenju naredi (ne vem, a je punca pozabila tabletke vzet al kaj tak?nega ).
dirkalni je pa za 11k? ?e se ne motim? 200SX-i so mi ?e od nekdaj u?e?
tiste srebrne+?rne mi na stare avte ne pa?ejo zgleda prev? blingbling.
btw, pol mas 205/45/17 dimenzijo, ce hoces isti radij in sirino.
izbira gum je pa precej drugacna glede na 16".
zdaj, na original ET (45) vec kot 7" sirokih felg pomoje ne bos spravu gor, sploh 17" ne! tak da 6.5" je safe... 7" je ze tako tako. te moje od nissana so ze precej blizu robu ko so 16X7" (pa so tud ET45)
drugo je da das pac nizji ET pa jih malo ven porines (al pa distancnike). ene ET40 pa 7" bi pomoje slo, pa ravno malo ti bodo ven stale potem felge.
zdj original tk vidi? da so mal "balon?ki"
Za PS vem da je katastrofa
sej pravim te so 7J ET35 in to gre fajn skoz (vsej pri C-jki je ?lo, tuki je najbr? isto) gume, ki se jih da homologirat za 17" so pa 205/40R17 al pa 215/35R17
sem pa spet v dilemi ker tut te zgledajo full hudo
Dejan lepe so k sto matr, kr hrabro ene 17ke gor, zdej ma? vsaj konjenico parkrat ve?jo od 90 KM!
P.S. ?e zmer ne morm vrjet, da si dejansko nabavu V6 makino, ful mi je zgledal da samo neki sanjari? in filozofira?, ?ESTITKE za pogum in odlo?itev ter upam da bo? nagrajen za odlo?nost in "hrabrost"
Hehe tnx js ?e si neki vbijem u glavo to more bit (v tem primeru je to bla V6 zverina, pa? ni v C-jki je pa u F-ki ) na 90HP jih pa res nikol ve? nebi dal, do zdej so me kontaktiral sam taki, ki majo mlin?ke pod havbo in vsakmu lepo povem, da naj jih ne deva gor (?uje se glih tak, ko da jih nebi hotu prodat ), 1. se krepko zmanj?ajo pospe?ki, 2. od 100km/h do 130km/h se avto dobesedno matra, pa ?e poraba se dvigne do 3l/100km.
Ja te felge ko sm lansko leto zagledu na netu sm se dobesedno zagledu vanje, povpra?u sm ?e skor po celi Sloveniji, ampak vsepovsod negativen odgovor
morem si enkrat cajt uzet pa prek PS-a probat. ?e najraje bi pa mel take kot jih mam zdej ( http://www.avto.net/_OPREMA/ad.asp?ID=4224855 ), tak da ?e bi kdo vedu kje bi jih lohk dobu se priporo?am. Povpra?eval sm ?e pri A3M-u zanje, ampak so rekl, da jih ni mogo?e dobit, ker nimajo TUV-ov zanje.
?e upra?anje: A bo? pustu avto tak kokr je (ni? dvignjen), ker druga?e ti bo drajsalo zadaj.
Smo mel enkrat test, 6 v avto, pa je fulll drajsalo zadaj
more ostat isti ET kot je zdej, sicer nvem kok je original. Te momo ki jih ?e mam doma so 7Jx17 ET35 in na C-jki nebi blo nobenga problema s tem tut ?e bi bla zni?ana. ?e ma pa F-ka kej druga? pa :ne vem:
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
jp, res je. Sej pravm, najbr? bom res tiste Rialke vzel
Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂)
Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani