za parkrat si jo izposodi, ?e pa je to del avta, kot pri meni ti predlagam ?ir?o in ni?jo, ker avto ni ravno nizek. Sedaj sam na 5ki vidim da je to kar pomembno. Imam tole in pogoltne neverjetno - 4 velike torbe + ogromno vre? ali manj?ih dodatkov.
Po enem letu je ?e bp, tako material kot mehanizem. Je pa tako - ve?ja kot je bolj se PRAZNA zvija ob odpiranju, tega se ne boj. Prazno trugo itak ni pametno voziti, ker je zelo ob?utljiva. Cena je tudi zelo ugodna
Zgotaj so sami plusi, je pa minus:
nima 'quick sistema' ampak tiste U profile in vijake na roko (brez orodja). Meni je to bilo vseeno ker je stalno na prtlja?niku in jo snemam z prtlja?nikom.
?e pa ni temu tako bi lahko bilo zoprno. Demonta?a, monta?a ene 15 min vsaj.
Nisem prepri?an ampak en na?in, da je legalno je. Namre?, ko uvozi? (starej?i) avto ga lahko homologira? na te papirje kot nadomestno karoserijo. Seveda pa je potem ?e ?vercerski na?in, da se na uvo?en ali ukraden avto na?vasajo tele plo??ice.
skratka ilegalno....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mi je blo u soboto ?is v oddih ko sm se prpelju iz trsta v slovenijo.. ?e skorda na meji razlika:).. saj vozu sm se normalno:)
mi je pa najbl v spominu ostal lan ko smo ?li proti san marinu.. in z mal spu??eno alfico pri priklopu na avtocesto nismo mogl vozt hitrej ko 50-60 kmh:)
spet pi?em, tisto kar sm prepeljal in videl:) da ne bo kdo narobe razumu:)
Madona kje ste vi taval
S spusceno mx5 (vajprom) tam nasel same lepe ceste.
No ja alfa...to vse pove
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Me zanima koliko ljudi si dejansko take izra?une dela pred nakupom (katerega koli) avtomobila. Potem se pa jamra "joj nisem vedel, da ima avto 18 colske gume... joj to pa ve? pije kot je pisalo v uradni bro?uri... joj pa spet ta draga registracija...". Pomoje bi marsikdo premislil kaj kupiti, ko bi si kdaj izra?unali letne stro?ke.
Va?no da gre leasing skoz
A si mogu no... zdej si mi pa najdu drugo ketno. Na tega me pa konstantno kli?ejo anketarji pa prodajalci vsega mogo?ega. K bom najdu cajt moram nekje dobit tist postopek, da se me al zbri?e z imenika al pa prepre?i, da me kli?ejo komercialni klicatelji.
a napi?em ?e cifro?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
za parkrat si jo izposodi, ?e pa je to del avta, kot pri meni ti predlagam ?ir?o in ni?jo, ker avto ni ravno nizek. Sedaj sam na 5ki vidim da je to kar pomembno. Imam tole in pogoltne neverjetno - 4 velike torbe + ogromno vre? ali manj?ih dodatkov.
Po enem letu je ?e bp, tako material kot mehanizem. Je pa tako - ve?ja kot je bolj se PRAZNA zvija ob odpiranju, tega se ne boj. Prazno trugo itak ni pametno voziti, ker je zelo ob?utljiva. Cena je tudi zelo ugodna
Zgotaj so sami plusi, je pa minus:
nima 'quick sistema' ampak tiste U profile in vijake na roko (brez orodja). Meni je to bilo vseeno ker je stalno na prtlja?niku in jo snemam z prtlja?nikom.
?e pa ni temu tako bi lahko bilo zoprno. Demonta?a, monta?a ene 15 min vsaj.
http://www.mimovrste.com/stresni-kovcki/g3...-g3-krono-480-l
Povezava za deljenje
Deli na druge strani