Skoči na vsebino
Strešni kovček - truga
Napisano

za parkrat si jo izposodi, ?e pa je to del avta, kot pri meni ti predlagam ?ir?o in ni?jo, ker avto ni ravno nizek. Sedaj sam na 5ki vidim da je to kar pomembno. Imam tole in pogoltne neverjetno - 4 velike torbe + ogromno vre? ali manj?ih dodatkov.

Po enem letu je ?e bp, tako material kot mehanizem. Je pa tako - ve?ja kot je bolj se PRAZNA zvija ob odpiranju, tega se ne boj. Prazno trugo itak ni pametno voziti, ker je zelo ob?utljiva. Cena je tudi zelo ugodna

Zgotaj so sami plusi, je pa minus:

nima 'quick sistema' ampak tiste U profile in vijake na roko (brez orodja). Meni je to bilo vseeno ker je stalno na prtlja?niku in jo snemam z prtlja?nikom.

?e pa ni temu tako bi lahko bilo zoprno. Demonta?a, monta?a ene 15 min vsaj.

http://www.mimovrste.com/stresni-kovcki/g3...-g3-krono-480-l

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Nisem prepri?an ampak en na?in, da je legalno je. Namre?, ko uvozi? (starej?i) avto ga lahko homologira? na te papirje kot nadomestno karoserijo. Seveda pa je potem ?e ?vercerski na?in, da se na uvo?en ali ukraden avto na?vasajo tele plo??ice.

skratka ilegalno.... :D

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

Mazdojla je po?ivala v gara?i, tale Citroenov enoprostorec pa je imel ?ast pripeljat 220cm dolgo gasilsko garnituro iz Baumax-a. :D

zakaj si ti sploh tole nabavu in mazdojko prodaja??

6ka na plin je v bistvu veliko bolj?a za tako dejavnost, je vse - je prostorna, je limuzina, ima gepek, je var?na...je mazda.

:whatever:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Danes ob masi ljudi v Rovinju cene dizla spustili na 9.78hrk!!! Vceraj 9.8hrk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Mene zanima bolj kak?na je bila hitrost, glede na to da je ?e v mestu :blink: s 50km/h ti ne rata tole...

tle sem jaz imel v mislih avtomatiko, ki 'vle?e' ?e voznik v paniki ne zna reagirat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

Tudi jaz ne bi obsojal, hitrost je bila, ampak tukaj ima? lahko takoj nekoga na tvojem pasu, ali pa da stoji kamion za ovinkom.

Ali pa nevarni elektro servo volan, ali kako smo ?e imeli :huh:

?E je pa slu?ajno avtomatik, potem pa mislim da je zgodba jasna....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prigode v prometu
Napisano

a je ?u ajvar dam?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic 3, 5, CX-5?
Napisano

stari ne pi?e od katerega letnika naprej bo treba na pregled Mazde :blink:za zdaj deloje ok. :prstgor: lp ale? B)

moji smejkoti se smejijo temu, da ni ni? takega, samo v?asih med pospe?evanjem ugasne motor....pa to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vpoklic 3, 5, CX-5?
Napisano

Problem se manifestira prilikom ubrzavanja, kada je moguće osjetiti pote?koće, a ozbiljnijih posljedica, osim ga?enja motora, nema

:hohoho::hohoho::hohoho::hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 1.8TE
Napisano

Men so vse te navedene cene prevelke :)

Se strinjam. Olje s filtri max 90, zadnje ploscice 30?...ravno to menjal vse na mazgi.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cesta Komenda - Vodice
Napisano

kaj mas proti alfi, 14 let stara alfa pa ti da take obcutke ko jo peljes, da pri mazdi (6, mx5 ne velja) lahk sam sanjas :)

Verjamem :lol:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cesta Komenda - Vodice
Napisano

sj sm napisal tisto kar poznam.:)

mi je blo u soboto ?is v oddih ko sm se prpelju iz trsta v slovenijo.. ?e skorda na meji razlika:).. saj vozu sm se normalno:)

mi je pa najbl v spominu ostal lan ko smo ?li proti san marinu.. in z mal spu??eno alfico pri priklopu na avtocesto nismo mogl vozt hitrej ko 50-60 kmh:)

spet pi?em, tisto kar sm prepeljal in videl:) da ne bo kdo narobe razumu:)

Madona kje ste vi taval :)

S spusceno mx5 (vajprom) tam nasel same lepe ceste.

No ja alfa...to vse pove :zvizga:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cesta Komenda - Vodice
Napisano

Italojanske ceste tiste stranske so ene boljsih v evropi. Samo svicarji jih prekasajo.

Prepeljal vse dol do Napolija

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

nedelja mesto Rovinj polno in dizel

Petrol 9,78hrk

Ina 1 9,83 hrk

Ina 2 9,88hrk

Ina 3 9,84 hrk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano
n blue je bla low ?e lani

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupujem nadomestno vozilo
Napisano

Ce je tole se aktualno sosed prodaja nekaj primernega

Klima je avto je tudi za vecje prevoze, tudi kljuko ima za posebne prevoze.

Baje 800 ojro

post-2637-1395820312_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pa ima ?e vseeno ve? konjev kot tale supadupa V12

Me zanima koliko ljudi si dejansko take izra?une dela pred nakupom (katerega koli) avtomobila. Potem se pa jamra "joj nisem vedel, da ima avto 18 colske gume... joj to pa ve? pije kot je pisalo v uradni bro?uri... joj pa spet ta draga registracija...". :vskalo: Pomoje bi marsikdo premislil kaj kupiti, ko bi si kdaj izra?unali letne stro?ke.

Va?no da gre leasing skoz :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Tud men se zdi to nekam sumljivo mal, ampak glede na to da ma cca 15l povpre?ne, je mal bol razumljiv. Ampak samo mal :D

95000*15/100 = 14.250L * recimo 1,2? = :prstgor:

Registracija in cestnine vsaj 3.000?

cena novega ?70.000??

priceless investicije :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Letne gume 2014
Napisano

Je Boss preklopil, preden sem ga priklopil na lopato. No, kako gredo v de?ju?

Trenutno so na mestu ze 5 dni

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim dve gumi.
Napisano

A si mogu no... :( zdej si mi pa najdu drugo ketno. Na tega me pa konstantno kli?ejo anketarji pa prodajalci vsega mogo?ega. K bom najdu cajt moram nekje dobit tist postopek, da se me al zbri?e z imenika al pa prepre?i, da me kli?ejo komercialni klicatelji.

a napi?em ?e cifro?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi
Napisano

zvapal celo, kajti z mo?nostjo de?ja pri nas pomeni - 100% gniojenje....samo zvapal, ker jutri spet ?ez substral pelje.... :angry:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kupim dve gumi.
Napisano

se sli?iva ... te pokli?em, ko najdem telefon. Nekje sem ga zalo?il. Ve? kolk je super - se po?utim k pes k se strga s ketne.

a nima? dveh? Al je NLB tudi to zreduciral :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sprememba cene goriv
Napisano

Bencin bo od jutri malo cenejsi, dizel pa drazji ...

Objavljena slika

to je slo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Poraba!
Napisano

jebote tezis s to porabo :P

Itak, to je cel catch, bom kmalu popla?al cel avto

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.