To ja potem je tu se dejstvo, da ko je bolj mrzlo in je vlaga v zraku (kot je teh dni) je asfalt nekako "presvican" in vse drsi stokrat huje kot poleti...
Tko da, ce ze morate dirkat potem vsaj upostevajte daljso zavorno pot in drzite vecjo varnostno razdaljo!
(zdaj govorim kot bi bil stari ata )
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
1. imas iste gume vsepovsod (recimo, ce bi hotel dobiti Nokian V zdaj, bi se kar namatral, ker jo je ze zamenjala NRVi)
2. v vecjih tovarnah vsako leto dajejo ven drugacno zmes gume....recimo Good Year F1 iz leta 2004 ni ista tej iz leta 2007..
No priporocam, da kupis recimo ER300 ali Pirelli P7 in jih das zadaj, cakas, da se cimprej obrabijo sprednje Nokianke in potem kupis se dve Er300 ali P7...
It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
na bmwju je nek idiot posteno potegnil s kljucem in je po celi desni bocni strani kar postena praska...
sem vprasal na bmw-ju in so mi (od oka) rekli, da stane tako popravilo cca. 400-500eur, pri privat licarju pa verjetno 2krat manj...tko je rekel serviser na bmw-ju..
no potem sem sel se na triglav (tam je zavarovan) in vprasal kako je s tem in so mi rekli:
izgubim bonus (zdaj ima punca 50%), ker to spada pod "objestno dejanje" in tako pride iz ne vem katerega razreda v ne vem katerega
skratka sem vprasal, ce mi lahko izracunajo koliko drazje pride zavarovanje in so rekli: ce uveljavim to prasko potem 782 eur, ce pa ne potem pride 742 eur...torej se mi iz tega vidika splaca uveljavit, ker bo ceneje kot popravilo..
vseeno me zanima, ce sem kaj spregledal? in ce so se kake pasti, ki jih ne poznam?
kaj mislis?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
evo mal slik...sam vid se pa nic, ker se sajnata oba in se od crne barve vse reflektira
bmw:
mazda:
(posebna pozornost predzadnji sliki tam so ene lise, ki bogve od kje so prisle....ni praska, ampka kar tako )
in na koncu oba
Povezava za deljenje
Deli na druge strani