Skoči na vsebino
Zanimivi oglasi!
Napisano

evo mal slik...sam vid se pa nic, ker se sajnata oba in se od crne barve vse reflektira :)

bmw:

mazda:

(posebna pozornost predzadnji sliki tam so ene lise, ki bogve od kje so prisle....ni praska, ampka kar tako :unsure: )

in na koncu oba :)

post-49-1195308584_thumb.jpg

post-49-1195308601_thumb.jpg

post-49-1195308615_thumb.jpg

post-49-1195308636_thumb.jpg

post-49-1195308660_thumb.jpg

post-49-1195308822_thumb.jpg

post-49-1195308830_thumb.jpg

post-49-1195308847_thumb.jpg

post-49-1195308859_thumb.jpg

post-49-1195308961_thumb.jpg

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Znaki v Slo
Napisano

men se zdi, da je ta znak tukaj cist po nepotrebnem...

boss kje je to? ga bom sel ukrast :) (bom naredil uslugo voznikom pa se prodal ga bom pol)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Promet, nesre?e in ZVCP
Napisano

To ja potem je tu se dejstvo, da ko je bolj mrzlo in je vlaga v zraku (kot je teh dni) je asfalt nekako "presvican" in vse drsi stokrat huje kot poleti...

Tko da, ce ze morate dirkat potem vsaj upostevajte daljso zavorno pot in drzite vecjo varnostno razdaljo!

(zdaj govorim kot bi bil stari ata :) )

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Pol pa poslikaj ?e 10 let staro 626, pa nared primerjavo.

Pa seveda vse z pribli?no enako kilometri.

rekel sem, da bom dal slike od avtov...ne pa od papirnatih avtov brez nobene izolacije (626 pri 140km/h, ce je zunaj dez pa sploh)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

cesti ki je uni?ena od tankovskih gosenic (?e kdo ve kako to zgleda).

Uglaunem bottom line; kar dosti muzike za sorazmerno malo denarja! :prstgor:

oo vemo vemo pa se kako :(

ja sej, ce so tok glasne pol pa res velik muzke za mal denarja :hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Ja Nokian ima ta problem...

drugace pa najbolje kupiti vse 4, ker:

1. imas iste gume vsepovsod (recimo, ce bi hotel dobiti Nokian V zdaj, bi se kar namatral, ker jo je ze zamenjala NRVi)

2. v vecjih tovarnah vsako leto dajejo ven drugacno zmes gume....recimo Good Year F1 iz leta 2004 ni ista tej iz leta 2007..

No priporocam, da kupis recimo ER300 ali Pirelli P7 in jih das zadaj, cakas, da se cimprej obrabijo sprednje Nokianke in potem kupis se dve Er300 ali P7... :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

no potem pa vseeno ER300 ali pa spet nokian pa mas iste

za drugic pa: gume sprednje/zadnje moras vsakih 10.000km zamenjat, da mas potem enakomerno obrabo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

zakaj samo 2?

kaksne mas zdaj?

bi ti prej priporocal ER300

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

1 razlog zakaj je BMW bol?i od ostalih, ker je dra?ji mogo?e ?

kvaliteta stane...nikol ni bla poceni <_<

jutri bom poslikal lak mazde 6 stare 4 leta in lak bmw 316i starega 8 let pa bos videl kje je razlika...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

Protestiram... skret je od moje drage avto in tale na sliki mu ni ?ist ni? podoben :ne vem: :hohoho:

a se vedno vztraja, da je reno 5 cist ok avto?

koliko sploh pa se pelje z njim? sam po mestu al tud konkretne voznje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zanimivi oglasi!
Napisano

hud je ja...

ni pa crne barve pa se tist spojler spredaj je mal mim

hecno pa, da vsi Z3-ji niso mel sipe zadaj ampak plastiko, recimo mx5 jo je mela...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

gume 2007
Napisano

Jaz absolutno ne bi dal 225/45 17 za zimske...

ceneje in bolje je, ce das ze 205/55 16 pa posebej feltne (recimo rabljenih feltn za tvoj avto - golf IV- je na pretek)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zavarovalnice-katero izbrat?
Napisano

Ja spet sem narobe napisal, ker je na 50%...

tako, da, ce gre verjeti tistim na triglavu, pridem nazaj na 50% spet cez 3 leta...

Mi je pa vsec triglav, ker nc ne komplicirajo s policijskim zapisnikom (ga sploh ne rabim)

Recimo pri moji slovenici, sem moral do policije tudi za majhno prasko :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Boss evo sem se pozanimal:

izgubil bom bonus (3 premijskih razredov) odbitne fransize pa ne...

tako da ni tako slabo :)

Moram pa tukaj pripomnit, da je lak in pleh tudi na 8 let starem (u shit 8 let ze!!???) bmw-ju veliko veliko boljsi kot na dvakrat mlajsi mazdi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Je dizel pri mazdi res tako problemati?en
Napisano

Sicer nisem peljal mazde 1.8 benz ampak lahko potegnem paralelo z mazdo 6 1.8 benz, katero sem ze peljal...

ce je ta motor za 6-ko (za moje pojme) preslaboten, potem bo v visji 5-ki samo se slabse

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Eh...

pa kdo to dela s kljuci...res ne razumem takih ljudi, enkrat so ze ukradli pokrove koles in zdaj to...

drugace pa se mi zdi, da je stal se manj kot 20.000eur....ce se prav spomnim 36.000dem, leta 1999, ko so bli avti se poceni :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

evo kaj pise:

splosna zavarovanje za sklope nevarnosti 1, 2, 3, 4 z 1.0% odbitne fransize od nabavne vrednosti vozila po premijski stopnji 2.447%.

Pr. razred je pa 7

Bom sel se enkrat vprasat...sam za tole si zasluzijo grajo, ker bi mi lahko una takoj povedala, da je placam tudi tistih 200eur vec zaradi fransize...

Glede teh stvari sem pa totalni rookie in me lahko nategnejo 200 na uro :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

boss rabim tvojo pomoc:

na bmwju je nek idiot posteno potegnil s kljucem in je po celi desni bocni strani kar postena praska...

sem vprasal na bmw-ju in so mi (od oka) rekli, da stane tako popravilo cca. 400-500eur, pri privat licarju pa verjetno 2krat manj...tko je rekel serviser na bmw-ju..

no potem sem sel se na triglav (tam je zavarovan) in vprasal kako je s tem in so mi rekli:

izgubim bonus (zdaj ima punca 50%), ker to spada pod "objestno dejanje" in tako pride iz ne vem katerega razreda v ne vem katerega :)

skratka sem vprasal, ce mi lahko izracunajo koliko drazje pride zavarovanje in so rekli: ce uveljavim to prasko potem 782 eur, ce pa ne potem pride 742 eur...torej se mi iz tega vidika splaca uveljavit, ker bo ceneje kot popravilo..

vseeno me zanima, ce sem kaj spregledal? in ce so se kake pasti, ki jih ne poznam?

kaj mislis?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Voznisko dovoljenje
Napisano

labi ti pa nima? sre?e :(

Slovenija je priznala unmik vozni?ko tako da sedaj le to velja tudi na na?ih tleh. :ne vem:

ne me jebat!!!???

no se je cas, ker jutri zacnem s cpp-jem...

grem direkt na upravno enoto vprasat...

drugace pa te castim za tole super novico!!!

bom kar do postojne prisel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jaz na zalost nimam pri triglavu, ker nimajo kaska za kosovo...

Torej, ce ti avto ukradejo na Kosovu in si na triglavu dobis nic od nic...

Pri adriaticu-slovenica pa ni tako :bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.